Lainaa 18-vuotiaalle

Ei ole lainkaan tavatonta, että 18-vuotias tarvitsee lainaa. Kaikilla perheillä ei ole varaa esimerkiksi kustantaa ajokorttia kaikille lapsille. Toisaalta myös auton hankintaan voi tarvita lainaa. 18-vuotiaalla rahareikiä voi olla monia – eivätkä kaikki todellakaan liity autoihin. Tarve lainalle voi yllättää milloin vain! Lainaan turvautuminen onkin ehkä tyypillisin tapa rahoittaa äkilliset ja yllättävät menot, jos ei juuri sillä hetkellä satu olemaan sukan varressa ylimääräistä rahaa.

Monesti automaattisesti ajatellaan, että 18-vuotiailla ei vielä voi olla säännöllisiä tuloja tai taloudellista harkintakykyä. Koskaan ei kuitenkaan tulisi yleistää – ikähän on loppujen lopuksi vain numero. Moni 18-vuotias voi jo omata säännölliset tulot ja täyttää muut lainaan tarvittavat ehdot.

Lainaa kannattaa hakea vain jos rahantarve on välttämätön.

Luottoa 18v

Yleisesti verkossa nuorille suunnattu laina on pikavippi. Pikavipit ovat usein kertalainoja, joita haetaan sähköisellä hakemuksella, ja jotka siirretään hakijan tilille kokonaisuudessaan kerralla. Mutta mitä, jos tarvittavan lainan määrä on pienempi kuin tarjolla oleva pikavippi? Ei lainaa kannata nostaa vaikkapa 500 euroa, jos tarve on vain 200 euroa.

Luottokortti 18-vuotiaalle

Lainastolta on kuitenkin mahdollista hakea luottokorttia jo 18-vuotiaana! Kyseessä ei ole perinteinen 18-vuotiaille myönnettävä pikavippi, vaan virtuaalinen luottokortti, joka kulkee nimellä Ostosraha. Lainasto Ostosraha on nimittäin joustava ja turvallinen maksuväline netissä, jolla voi tehdä ostoksia niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä nettikaupoissa, maksaa suoratoistopalvelujen kuukausiveloituksia, maksaa laskuja tai vaikka tilata ruokaa suoraan omalta kotisohvaltasi. Luottokortilta on myös mahdollista nostaa rahaa nopeasti suoraan omalle pankkitilille. Luottokortin tarjoaminen 18-vuotiaille on harvinaista, mutta me Lainastolla uskomme iän olevan vain numero. Ostosrahassa ei ole kuukausi eikä vuosikuluja. Se on hinnaltaan varsin kilpailukykyinen, jonka ansiosta se sopii tarpeen tullen myös luottokortiksi opiskelijoille.

HAE LUOTTOA

Hae lainaa 18v – kuka ja kuinka voi hakea?

Lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen eli 18-vuotta täyttänyt henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa esimerkillisesti. Hänellä ei siis ole maksuhäiriömerkintää tai muita taloudellisia hankaluuksia. Hakijalla tulee olla ainakin vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Toki muitakin kriteereitä on, mutta oleellisimpia ovat edellä mainitut kriteerit. Suosittelemme aina tutustumaan lainantarjoajan lainaehtoihin ennen lainan hakemista.

Sähköiset lainanhakulomakkeet noudattavat usein samanlaista kaavaa lainatuotteesta tai lainantarjoajasta riippumatta. Eroja syntyy oikeastaan vain sen suhteen, kuinka suurta lainaa ollaan hakemassa. Mitä suurempi laina, sitä enemmän taloustietoja lainantarjoaja tarvitsee myöntääkseen lainaa vastuullisesti. Suurin osa nykypäivän lainantarjoajien lainahakemuksista toimii seuraavalla tavalla:

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen pyydetyt henkilö ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä lainantarjoajan suosittelemaa palvelua tai lataamalla liite.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat luottopäätöksen lainantarjoajan aukioloaikojen puitteissa tyypillisesti varsin nopeasti.
  4. Hyväksytyn luottopäätöksen saanut voi halutessaan saada rahat tilille välittömästi.

Ostosraha – käytössäsi 24/7

Vanhat tuotteemme eli pikavippi sekä joustoluotto ovat historiaa, sillä Ostosraha on tullut jäädäkseen. Kyseessä on 100-3000 euron jatkuva luotto, johon on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Ostosraha on täysin vakuudeton luotto, eli et tarvitse ollenkaan takaajia tai vakuuksia saadaksesi Ostosrahan käyttöösi. Tarjoamme Ostosrahaa myös 18-vuotiaille.

Ostosrahaa hakiessasi saat positiivisen luottopäätöksen jälkeen maksukyvystäsi riippuen 300-500 euron luottorajan käyttöösi. Luottoraja on myöhemmin nostettavissa jopa 3000 euroon asti. Luottoraja on yhteydessä virtuaaliseen luottokorttiisi, jota voit luottorajasi puitteissa käyttää juuri silloin, kun haluat – 24/7. Voit myös tehdä nostoja luottokortilta suoraan tilillesi vaikka keskellä yötä.

Luotto on aina joka tapauksessa maksettava jossain vaiheessa takaisin. Mieti siis tarkkaan, minkä kokoisen luoton haluat hakea ja kuinka paljon luottorajaltasi haluat käyttää. Maksuerät määräytyvät käytetyn luoton mukaisesti. Mieti myös, onko rahantarpeesi todella välttämätön ennen luoton hakemista. Esimerkiksi uhkapelaaminen, juhliminen tai heräteostosten tekeminen eivät ole tarpeita, joita varten luoton hakeminen olisi välttämätöntä.

Luottoerittely 
Luottosumma300 €
Maksuaika5 kk
Kulut18,70 €
Yhteensä318,70 €

Taulukossa esimerkki 300€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Kysymysten herätessä asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan.

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelinnumero: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 10-16

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa