Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Pikavippi on nopea rahoitusratkaisu. Se on arjen apu, joka täyttää jääkaapin tai kuittaa erääntyneen sähkölaskun. Perinteinen pikavippi onkin nopeiden lainojen klassikko. Se on pitänyt pintansa jo kymmenisen vuotta kaikesta arvostelusta huolimatta.

Perinteinen pikavippi on 100–400 euron laina. Se on kätevä kertalaina, joka maksetaan takaisin vuoden aikana. Laina-ajallaan pikavippi kasvaa luonnollisesti korkoa.

Esimerkkinä 100 euron pikavipin maksusuunnitelma:

 1. kuukausierä 10,00 euroa
 2. kuukausierä 10,00 euroa
 3. kuukausierä 10,00 euroa
 4. kuukausierä 10,00 euroa
 5. kuukausierä 10,00 euroa
 6. kuukausierä 87,50 euroa

Viimeiseen kuukausierään lisätään siis pikavippiin kertyneet korot eli satasen lainan kohdalla kuluina 37,50 euroa.

HAE PIKAVIPPI

Paras pikavippi on joustava laina

Joustoluotto on 100–3000 euron vakuudeton laina. Se on joustava luottotili, joka mukautuu lainanhakijan tarpeisiin. Joustoluottoa hakemalla saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Voit hyödyntää myönnettyä luottorajaa täysin oman tilanteesi mukaan. Nostojen kokoa tai tiheyttä ei ole millään tavoin rajoitettu. Ainoastaan luottoraja voi tulla vastaan.

Joustoluoton hakeminen onnistuu vaivattomasti turvallisella nettihakemuksella.

 1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
 2. Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
 3. Odota sitten lainapäätöstä. Alustavan päätöksen saat heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
 4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Täyttäminen vie arviolta muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat lähes yhtä nopeasti.

Joustoluottoa lyhennetään pienissä kuukausierissä. Toki voit maksaa luoton takaisin myös kokonaisuudessaan, jolloin saat jälleen käyttöösi koko luottorajan. Vaikka nostaisit käyttöösi koko luoton, eivät kuukausierät ylitä koskaan 300€/kk.

HAE JOUSTOLUOTTO

Paras pikavippi – kenelle vippi myönnetään?

Lainaa voi hakea kuka tahansa, mutta eri asia on, kenelle pikavippi myönnetään. Tärkein kriteeri on ehdottomasti lainanhakijan maksukyky. Lainantarjoajan ei missään nimessä kannata myöntää lainaa hakijalle, jolla ei esimerkiksi ole säännöllisiä tuloja. Lainantarjoajan silmissä työttömyyskorvaus tai opintotuki eivät ole säännöllisiä tuloja.

Lainanhakijan tulisi myös punnita itse, kuinka tarpeellinen laina todella on ja pystyykö hän maksamaan lainan takaisin.

Lainasto noudattaa lainaa myöntäessään seuraavia kriteereitä:

 • 18 vuotta täyttäneelle oikeustoimikelpoiselle lainanhakijalle
 • Lainanhakija on hoitanut raha-asiansa hyvin
 • Lainanhakija asuu vakituisesti Suomessa
 • Lainanhakijalla on matkapuhelin liittymä ja suomalainen pankkitili
 • Lainanhakija kykenee luotonantajan arvion mukaan täyttämään luottosopimuksen mukaiset velvoitteet

Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Sitä myönnetään kuitenkin ainoastaan lainapalvelun aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt lainahakemukset käsitellään heti aamulla saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelun aukioloajat:

Avoinna aina 8:00-22:00

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

NordCredit Kuluton on ilmainen pikavippi

NordCredit Kuluton* on 100–300 euron kertalaina. Se on kuluton ja koroton pikavippi, joka myönnetään 14 vuorokauden laina-ajalla. Kuluton pikavippi ei kasva laina-ajallaan korkoa tai kerää muitakaan kuluja. Se on siis käytännössä ilmaista lainaa.

Kuluton pikavippi maksetaan takaisin kahden viikon kuluessa. Näin pikavippi on täysin kuluton ja koroton. Vippi maksetaan takaisin kerralla kokonaisuudessaan. Mikäli olet lainannut esimerkiksi 200 euroa, maksat kahden viikon kuluessa kerralla 200 euroa takaisin. Laina-ajan ylittyessä tilanne kuitenkin muuttuu ja kuluttomasta lainasta tulee korollinen pikavippi vuoden maksuajalla.

Sopimusehtojen mukaisen muutoksen myötä laina-aika pitenee vuoteen ja pikavippi maksetaan perinteisen pikavipin tavoin takaisin 12 kuukauden aikana. Samalla pikavippi kasvaa korkoa, joten lainaa lyhennetään kuukausierissä kulujen kera. Maksuerät on jaettu kuuteen osaan, jolloin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa.

NordCredit Kuluton palvelee parhaiten hieman ennen palkkapäivää. Näin voit varmistua siitä, että saat maksettua vipin ajoissa takaisin, eikä se ehdi muuttua korolliseksi pikavipiksi.

*NordCredit on Lainasto Oy:n hallinnoima lainapalvelu, joka myöntää Kulutonta kertalainaa sekä lainanhakijan tarpeisiin mukautuvaa Joustoluottoa.