Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Pikavippi on nopea rahoitusratkaisu. Se on arjen apu, joka täyttää jääkaapin tai kuittaa erääntyneen sähkölaskun.

Arjen keskellä äkillinen rahantarve saattaa yllättää totaalisesti. Pikavippi on arjen apu, joka täyttää jääkaapin tai kuittaa erääntyneen sähkölaskun. Ennen kaikkea pikavippi on tyypillisesti 100-500 euron nopea rahoitusratkaisu. Yli kymmenen vuotisen historiansa myötä, pikavippejä on kehittynyt erilaisiin tarpeisiin erilaisille ihmisille. Omiin tarpeisiin vastaavan pikavipin löytäminen voi olla hankalaa. 

HAE LUOTTOA

 

Millainen on paras pikavippi?

Paras pikavippi vastaa kuluttajan tarpeisiin joustavasti. Joustavuuden tulee näkyä niin lainan koossa kuin sen takaisin maksamisessakin. Paras pikavippi on saatavilla heti tilillesi. Lisäksi lainanhakuprosessin tulee olla helppo, yksinkertainen ja ennen kaikkea nopea. Paras pikavippi on vakuudeton ja täysin nettipohjainen. Vakuudettomuuden ja nettipohjaisuuden myötä pikavippiä hakiessa ei tarvitse täytellä papereita tai tavata pankkivirkailijoita – hakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti. 

Lainasto Ostosraha – joustava rahoitusratkaisu

Me Lainastolla olemme korvanneet vanhat lainatuotteemme, Pikavipin ja Limiitin uudella tuotteella – Ostosrahalla. Lainaston 100-3000€ Ostosraha on loistava vaihtoehto perinteiseen pikavippiin verrattuna. Siinä missä perinteinen pikavippi on 100-500 euron kertalaina, Ostosrahan luottoraja on aluksi 300-500 euroa, mutta luottorajan korottaminen on mahdollista jopa 3000 euroon saakka. Kyseessä on jatkuva luotto, eli luottorajasi puitteissa Ostosrahaa voi nostaa omalle tilille tai käyttää luottokortilla niin usein kuin tarve vaatii. Ostosraha mukautuu siis juuri sinun rahantarpeesi mukaan. Tutustu Lainasto Ostosrahaan ja täytä hakemus vaikka heti!

Ostosraha on myös perinteisen pikavipin tapaan saatavissa nopeasti käyttöösi. Jos kaipaat taloudellista joustavuutta arkeesi, on Lainaston Ostosraha juuri oikea vaihtoehto.

Älä anna rahahuolien pilata suunnitelmiasi - Lainaston ostosraha on ratkaisu huoliisi.

Ostosraha auttaa arjessa

 

Ostosraha yhdistää joustoluoton ja pikavipin parhaat ominaisuudet

Perinteisen pikavipin rinnalla Ostosraha ei missään nimessä jää toiseksi. Pikavipin parhaat ominaisuudet löytyvät Ostosrahasta, mutta se pitää sisällään myös joustoluoton parhaat ominaisuudet. Pikavippi vastaa tilapäiseen rahantarpeeseen ja joustoluotto tyypillisesti jatkuvaan tarpeeseen, mutta Ostosraha vastaa molempiin. Ostosraha yhdistää siis joustoluoton joustavuuden ja pikavipin nopeuden luoden markkinoiden kuluttajaystävällisimmän tuotteen – rahaa sinun tarpeidesi mukaan vaivattomasti sekä vauhdikkaasti. Lisäksi Ostosraha tuo mukanaan käyttöösi virtuaalisen luottokortin, joka tekee nettiostosten tekemisestä turvallista ja erittäin helppoa. Luottokorttia voi käyttää luottorajan puitteissa aina, kun tarve vaatii.

Luottoerittely
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

 

Miten hakea Ostosrahaa?

Ostosrahan hakeminen ei ole sen vaikeampaa kuin perinteisen pikavipin hakeminen. Luottohakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa – prosessi vie aikaasi vain muutaman minuutin.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten luottohakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Lähetä hakemus!
  3. Odota sitten luottopäätöstä. Alustavan päätöksen saat heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään tarkastettuamme tietosi.
  4. Ostosraha on Lainaston luottokorttillasi hyvin nopeasti myönteisen luottopäätöksen jälkeen.

Luottoa voi hakea ympäri vuorokauden – 24/7. Hakemukset käsitellään luottopalvelumme ollessa avoinna 09-17. Yöllä saapuneet luottohakemukset käymme läpi niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla. 

HAE LUOTTOA

 

Virtuaalinen Mastercard kytkettynä Ostosrahaan

Mastercard-luottokortti tekee Ostosrahan käyttämisestä entistäkin joustavampaa. Virtuaalinen luottokortti kulkee puhelimessasi mukana minne ikinä menetkin. Voit maksaa ostoksia suoraan verkossa kätevästi kotisohvaltasi. Mastercard-luottokortilta on mahdollista myös nostaa rahaa saman tien omalle pankkitilillesi. Lainaston luottokortissa ei ole erillistä vuosi- tai kuukausimaksua. 

Virtuaalinen luottokortti sopii hyvin hätävaraksi pidemmällekin lomalle

 

Luottopalvelun aukioloajat:

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai tarvitset apua luoton hakemisessa, voit soittaa asiakaspalveluumme. Halutessasi voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai chat-palvelun kautta.

Avoinna aina 9:00-17:00

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
Puhelin: 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min)

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS