Millainen on paras pikavippi?

Paras pikavippi vastaa kuluttajan tarpeisiin joustavasti. Joustavuuden tulee näkyä niin lainan koossa kuin sen takaisin maksamisessakin. Paras pikavippi on saatavilla mahdollisimman pian tai mielellään heti tilille. Lisäksi lainanhakuprosessin tulee olla helppo, yksinkertainen ja ennen kaikkea nopea. Paras pikavippi on vakuudeton ja täysin nettipohjainen. Vakuudettomuuden ja nettipohjaisuuden myötä pikavippiä hakiessa ei tarvitse täytellä papereita tai tavata pankkivirkailijoita – hakemuksen täyttämiseen kuluu tyypillisesti vain muutama minuutti.

Mietityttääkö pikavipin hakeminen? Ihan suotta. Pikavipit ovat vuosien aikana muuttuneet paljon, eivätkä niiden kulut ja korot edusta enää villiä länttä. Jos kuitenkin haluat varmasti luotettavan ja edullisen vaihtoehdon pikavipille, sinua saattaa kiinnostaa lukea hieman Lainaston Ostosrahasta.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ollakseen paras pikavippi, sen myöntäjän tulisi olla myös luotettava. Parhaasta pikavipistä tulee varsin nopeasti kaikkea muuta kuin paras, jos sen myöntävä taho harrastaa esimerkiksi piilokuluja. Parhaan pikavipin ei tarvitse olla täydellinen, mutta ongelmatilanteissa on ehdottoman tärkeää, että asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa.

Paras pieni pikavippi

Paras pieni pikavippi on sellainen, joka täyttää kaikki parhaan pikavipin kriteerit eli sen hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, ja sen voi saada ilman vakuuksia tai konttorilla käyntiä. Näiden lisäksi paras pieni pikavippi on myös ilmainen. Kyllä, luit oikein: ilmainen pikavippi. Maksat siis takaisin vain lainaamasi summan.

Toisinaan luotontarjoajat kampanjoivat erilaisilla tavoilla, joilla tavoittelevat uusia asiakkaita. Ilmainen ensilaina -kampanja onkin jo pitkään koettu tehokkaaksi tavaksi houkutella uusia asiakkaita. Joten uutena asiakkaana pikavippiä etsiessä kannattaakin pitää silmät auki vastaavanlaisten kampanjoiden varalta.

On kuitenkin syytä muistaa maksaa ilmainen laina luottoehtojen mukaisesti takaisin ajallaan, sillä muussa tapauksessa korot ja kulut voivat tuottaa myöhemmin ikäviä yllätyksiä.

Paras suuri pikavippi

Parhaan suuren pikavipin kohdalla yksi tärkeimmistä täytettävistä kriteereistä on aiemmin mainittu joustavuus takaisinmaksussa. Jos takaisinmaksuerät ovat esimerkiksi liian suuria, jolloin niistä on hankala selviytyä, ollaan tällöin hyvin kaukana hyvästä suuresta pikavipistä – parhaasta puhumattakaan!

Kuluttajan kannalta lyhennyserien olisi oltava sellaisia, ettei niiden maksaminen aiheuta merkittävää taloudellista kuormitusta. Laskujen ja lyhennysten jälkeenkin tilille on jäätävä rahaa muuhun tarkoitukseen. Joten mahdollisuus neuvotella itselle sopiva lyhennyserä on iso plussa parhaan suuren pikavipin metsästyksessä.

Paras pikavippi mahdollistaa lainanlyhennykset niin, ettei normaali arki ole vain päivästä toiseen selviämistä.

Suurien pikavippien takaisinmaksu tapahtuu erissä ja riippuen pikavipin suuruudesta lainan takaisinmaksu kokonaisuudessaan saattaa kestää vuosia. Pitkällä aikavälillä on ihan luonnollista, että maksukyvykkyydestä huolimatta eteen tulee tilanne, joka saattaa vaatia lyhennysvapaan kuukauden hyödyntämistä ja/tai eräpäivän siirtämistä. Tällöin paras suuri pikavippi erottuu muista tarjoamalla näitä toivottuja palveluita joko ilmaiseksi tai kohtuu hintaan. Paras suuri pikavippi ei myöskään maksa kohtuuttomia!

Pikavippi pähkinänkuoressa

Pikavippi on nopea rahoitusratkaisu. Se on kehitetty vastaamaan nopeaa tarvetta ilman vakuuksia. Pikavipillä täyttää jääkaapin tai kuittaa erääntyneen sähkölaskun silloin, kun tilillä ei ole juuri sillä hetkellä katetta. Nopean saatavuuden ja vakuudettomuuden takia pikavipit ovat lähes poikkeuksetta vakuudellisia lainoja kalliimpia.

Pikavippi on perinteisesti ollut maksimissaan muutaman sadan euron kerralla tilille maksettava laina, mutta vuosien myötä pikavippejä on kehittynyt erilaisiin tarpeisiin erilaisille ihmisille. Tänä päivänä pienien kertalainojen rinnalle on tullut suurempia kertalainoja, mutta valikoimasta löytyy myös useamman noston mahdollistavia lainoja eli niin sanottuja jatkuvia lainoja. Eri luotonmyöntäjät saattavat nimetä jatkuvien lainojensa tuotenimiä eritavalla, mutta yleisesti jatkuvat lainat tunnetaan joustoluottoina. Näitä erisuuruisia kertalainoja ja jatkuvia lainoja yhdistää kuitenkin se, että ne ovat vakuudettomia ja nopealla aikataululla saatavia eli ne ovat eroavaisuuksistaan huolimatta kaikki käytännössä pikavippejä.

Paras vaihtoehto pikavipille?

Paras vaihtoehto mille tahansa lainalle on sellainen, jossa kulut ja korot ovat pyöreät nolla oli lainattu summa sitten 20 tai 2000 euroa. Tällaisia lainaehtoja tuskin saa muilta kuin läheisiltä. Jos läheisiltä ei heru lainaa ja tarve on akuutti, silloin on mietittävä lainantarve uudelleen tai käännyttävä kuluja sisältävien vaihtoehtojen puoleen.

Ostosraha paras vaihtoehto pikavipille!

Edullista ja joustavaa vaihtoehtoa pikavipille etsivän kannattaa ehdottomasti tutustua Lainasto Ostosrahaan! Ostosraha on vakuudeton jatkuvan käytön mahdollistava virtuaalinen luottokortti, joka kulkee kätevästi mukana puhelimessa. Sillä hoituu shoppailut tuhansissa kotimaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa muutamalla napin painalluksella. Luottokortin luottorajaa on mahdollista korottaa porrastetusti jopa 3000 euroon asti. Käy tutustumassa paremmin Lainasto Ostosrahaan tai klikkaa itsesi suoraan luoton hakuun!

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa