Pikavippi 200 euroa | Lainasto Oy

Pikavippi 200€

200 euron pikavippi on vakuudeton pienlaina, jonka saa nopeasti tilille. Kyseessä on kompakti lainatuote, jonka saa kokonaisena kerralla tilille – takaisinmaksu tapahtuu perinteisesti tasaisissa kuukausierissä. Pikavippien korot ovat hieman normaalia pankkilainaa korkeammat, sillä vipit ovat vakuudettomia ja huomattavasti pankkilainaa nopeammin saatavia lainoja.

200€ vippi mukautuu moniin eri tarpeisiin

Vaikka 200€ on yleisesti lainojen pienimmästä päästä, riittää se monen erilaisen rahantarpeen paikkaamiseen. Jos sadan euron vipillä saa viikon ruokaostokset taikka lastenvaunut, kahdella sadalla saa jo äkkilähdön ulkomaille tai tasokkaan ravintolaillan. 200€ riittää helposti auton huoltamiseen tai uuden kodinkoneen ostamiseen. Nämä ovatkin hyvin tyypillisiä käyttökohteita 200 euron pikavipille. Se, mihin vippisi käytät on tietenkin loppupeleissä oma päätöksesi, johon lainantarjoaja ei puutu. Suosittelemme kuitenkin pohtimaan rahantarpeesi todellisuutta ennen pikavipin hakemista.

Pikavippi sopii parhaiten odottamattomien menojen paikkaamiseen.

Miten hakea 200 euron pikavippi sähköisesti?

Pikavippejä voi hakea internetistä 24 tuntia vuorokaudessa sähköisellä lainahakemuksella. Nykyteknologian avulla sähköisestä lainanhakuprosessista on muodostunut erittäin nopea ja vaivaton kokemus. Pikavippiä hakiessasi sinun ei siis tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai käydä lainaneuvotteluissa – vipin hakemiseen menee vain muutama minuutti vaivattoman hakemuksen ansiosta. Tyypillisessä vippihakemuksessa lainanhakijan tulee:

  • täyttää kysyttävät henkilö- sekö tulotiedot,
  • vahvistaa tiedot lainantarjoajan suosimalla palvelulla,
  • odottaa lainapäätöstä muutama minuutti, jonka jälkeen vippi on tyypillisesti saatavilla heti tilille.

Mitä hakijalta vaaditaan 200 euron pikavipin saamiseksi?

Pikavippi 200€ on täysin vakuudeton laina, eli sen saamiseksi ei tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Täten hakijan maksukyky varmistetaan vakuuksien sijasta automatisoidulla sähköisellä prosessilla, jossa lainanmyöntäjä tarkastelee henkilön henkilö, tulo- ja luottotietoja. 200 euron pikavipin myöntämiseen lainantarjoajat tyypillisesti vaativat ainakin:

  • 18 vuoden ikää,
  • pysyvää osoitetta Suomessa,
  • säännöllisiä tuloja,
  • luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta sekä
  • verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Pikavippiä ei ikinä kannata hakea, jos omasta maksukyvystä ei voi täysin varmistua. Oikein käytettynä pikavippi voi kuitenkin olla ratkaiseva tekijä oman talouden tasapainottamisessa tiukan tilanteen tullen.

200€ luottoa joustavasti Lainastolta!

Pikavipit eivät suinkaan ole ainoita vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen markkinoilta löytyviä kulutukseen suunnattuja tuotteita. Jos vipit eivät houkuttele ei siis suinkaan ole välttämätöntä kääntyä perinteisen pankkilainan puoleen.

Lainasto tarjoaa 100-3000 euroa jatkuvaa luottoa, nimeltään Lainasto Ostosraha. Pikavippeihin verrattuna kyseessä on edullisempi, monipuolisempi ja joustavampi rahoitusratkaisu, jossa ei ole kuitenkaan tingitty pikavipeille tyypillisestä nopeudesta tai vaivattomuudesta. Ostosrahaan on nimittäin automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voi kätevästi ja turvallisesti tehdä ostoksia tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Luottokortilta voi myös tehdä nostoja heti omalle pankkitilille 24h vuorokaudessa. Luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi-tai kuukausimaksuja.

HAE OSTOSRAHAA
200€ luoton hakeminen Lainastolta onnistuu kätevästi mobiililaitteella.

Ostosrahaa haetaan sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttäminen on vähintään yhtä nopeaa kuin perinteisen vippihakemuksen täyttäminen. Ostosrahaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa – yöllä saapuneet hakemukset käsittelemme heti aamulla luottopalvelumme avauduttua kello 07.00.

Luottoerittely  
Luottosumma 200 €
Maksuaika 3 kk
Kulut 8,50 €
Yhteensä 208,50€

Taulukossa esimerkki 200€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa