Pikavippi 200 euroa

200 euron pikavippi on vakuudeton laina, joka siirretään asiakkaan tilille yhdessä erässä. Takaisinmaksu suoritetaan tasaisissa kuukausierissä. Vakuudettoman 200 euron pikavipin korko saattaa olla korkeampi kuin perinteisen pankkilainan, mutta toisaalta, hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, 200 euron pikavippi on asiakkaan tilillä usein huomattavasti nopeammin kuin vakuudellinen laina pankista.

Jos sinulla on äkillinen tarve rahoittaa 200 euron verkkokauppaostos, mutta kaipaat enemmän joustoa kuin mitä pikavippi tarjoaa – klikkaa alla olevaa linkkiä päästäksesi suoraan luottohakemukseen. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen sinulla on heti käytössäsi 200 euroa.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Mitä eroa on pikalaina 200 eurolla ja pikavippi 200 eurolla?

Kun tarvitset äkillisesti 200 euroa lainaa johonkin odottamattomaan tarpeeseen, saatat törmätä termeihin “pikavippi” tai “pikalaina”. Vaikka pikalaina 200 euroa ja pikavippi 200 euroa saattavat ensisilmäyksellä vaikuttaa toistensa synonyymeiltä, niissä on kuitenkin eroja.

Käytännössä sekä pikavippi että pikalaina ovat nopeasti saatavia lainoja, eikä kummankaan saaminen edellytä hakijalta vakuuksien asettamista lainansaamiseksi. Kuitenkin pikalaina on käsitteenä hieman laajempi. Esimerkiksi 200 euron pikalaina voi olla vain osuus suuremmasta joustolainasta, kun taas 200 euron pikavippi on kiinteä kertalaina.

200 euron pikavippi mukautuu moniin eri tarpeisiin

Vaikka 200 euroa kuuluu yleisesti ottaen lainojen pienimpiin summiin, se riittää monenlaisten rahoitustarpeiden kattamiseen. 200 euron pikavipillä voit esimerkiksi nauttia tasokkaan illallisen ravintolassa, hankkia uuden pyörän tai vaihtaa rikkoutuneen puhelimen uuteen – tai kattaa puhelimen korjauskulut. 200 euron pikavippi mahdollistaa esimerkiksi äkillisen Xenon-valon vaihdon autossasi, jos sellainen yllättäen rikkoutuu. Xenon-valon korjaus ei ole edullisimmasta päästä, ja tämän artikkelin kirjoittaja voi vahvistaa sen omasta kokemuksestaan – useammasta kokemuksesta, itse asiassa. Nämä ovatkin tyypillisiä käyttökohteita 200 euron pikavipille. Se, mihin pikavippisi käytät, on lopulta oma päätöksesi, johon lainanantaja ei puutu. Suosittelemme kuitenkin harkitsemaan rahoitustarpeesi todellisuutta ennen pikavipin hakemista.

Pikavippi 200 euroa on erityisen hyvä vaihtoehto odottamattomien menojen kattamiseen. Esimerkiksi, jos puhelimen näyttö rikkoutuu yllättäen, 200 euron pikavippi voi kattaa korjauskustannukset. Kuva: Adobe Stock.

Pikavippi 200 euroa heti tilille

Kun tarvitset 200 euroa heti johonkin välttämättömään hankintaan, 200 euron suuruinen pikavippi on yksi helpoimmista ja nopeimmista keinoista saada tarvitsemasi summa. Pikavippi mahdollistaa 200 euron käyttöönoton nopeasti, sillä sen saamiseksi ei edellytetä vakuuksia ja koko hakemusprosessi tapahtuu alusta loppuun netissä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että 200 euron pikavippihakemus on täytettävä huolellisesti. Virheellisesti täytetty hakemus joutuu todennäköisesti automaattisesti hylkyyn, eikä näin ollen tule koskaan käsitellyksi. Kun haet pikavippiä, on tärkeää varmistaa, että kaikki tiedot ovat oikein ja ajantasalla.

Vaikka pikavippi tarjoaa nopean ratkaisun äkilliseen rahantarpeeseen, on myös muita rahoitusvaihtoehtoja, jotka saattavat tarjota enemmän joustoa. Esimerkiksi virtuaalinen luottokortti on nopeasti suosiotaan kasvattava vaihtoehto, joka kannattaa ottaa huomioon.

Näit saat meiltä 200 euroa heti käyttöön

Hakemuksen huolellinen täyttäminen virheiden välttämiseksi on tärkeää niin netistä haettavien pikavippien kuin kaikkien muidenkin laina- ja luottohakemusten kohdalla. Jotta saat meiltä käytettäväksi heti 200 euroa vaikkapa verkkokauppaostosta varten, tulee sinun huolellisesti täyttää virtuaalinen luottokorttihakemus. Hakemuksen tekeminen on vaivatonta ja se menee kuta kuinkin näin:

1. Hakemuksen tekeminen alkaa luomalla henkilökohtainen käyttäjätili.

2. Tietosuojaehtojen hyväksymisen jälkeen on vuorossa puhelinnumeron vahvistus.

3. Kolmas vaihe pitää sisällään asiakas- ja taloustietojen täyttämisen. Lomake kannattaa etenkin tässä vaiheessa täyttää huolella, sillä esimerkiksi virheellinen katuosoitetieto saattaa johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäykseen.

4. Asiakastietojen täyttämisen jälkeen meidän tulee varmistua vielä asiakkaan takaisinmaksukyvystä. Tämä tapahtuu tarkistamalla asiakkaan tulotiedot.

5. Jos tulotietojen tarkistuksessa ei ilmene ongelmia, näkyy seuraavassa vaiheessa luottotarjous. Ennen tarjouksen hyväksymistä kannattaa tutustua ehtoihin ja vasta sen jälkeen hyväksyä. Kun luottotarjous on todettu hyväksi ja asiakkaan toimesta sopimus hyväksytty, on kortti heti käytettävissä.

HAE LUOTTOA

Miten hakea 200 euron pikavippi sähköisesti?

200 euron pikavippiä voi hakea sähköisellä lainahakemuksella internetistä ympäri vuorokauden. Nykyteknologian ansiosta sähköisestä lainanhakuprosessista on muodostunut erittäin nopea ja vaivaton kokemus. Pikavippiä hakiessasi sinun ei siis tarvitse tavata pankkivirkailijoita tai käydä lainaneuvotteluissa – 200 euron pikavipin hakemiseen menee vain muutama minuutti vaivattoman hakemuksen ansiosta. Tyypillisessä hakemuksessa lainanhakijan tulee:

  • täyttää kysyttävät henkilö- sekö tulotiedot
  • vahvistaa tiedot lainantarjoajan tarjoamalla palvelulla
  • odottaa lainapäätöstä muutama minuutti

Ennen kuin teet valintasi, me Lainastolla suosittelemme, että vertailet eri vaihtoehtoja keskenään ja valitset juuri omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Jos kaipaat enemmän joustavuutta ja vaivattomuutta esimerkiksi verkkokauppaostoksissa, 200 euron pikavipin hakeminen ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Mitä hakijalta vaaditaan 200 euron pikavipin saamiseksi?

Kuten aiemmin mainitsimme, pikavippi on vakuudeton laina, eikä 200 euron pikavipin saamiseksi edellytetä hakijalta vakuuksia tai takaajia. Täten hakijan maksukyky varmistetaan vakuuksien sijasta automatisoidulla sähköisellä prosessilla, jossa lainanmyöntäjä tarkastelee hakijan henkilö-, tulo- ja luottotietoja. 200 euron pikavipin myöntämiseen lainantarjoajat tyypillisesti vaativat ainakin:

  • 18 vuoden ikää
  • pysyvää osoitetta Suomessa
  • säännöllisiä tuloja
  • luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta
  • verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta

Haluamme muistuttaa ettei lainaa kannata hakea, jos omasta maksukyvystä ei voi täysin varmistua. Maksamattomat velat voivat pahimmillaan johtaa luottotietojen menetykseen, joka puolestaan voi hankaloittaa elämää usealla eri tavalla.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa