Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Jäikö mökki varaamatta tai liput festareille hankkimatta? Eikö sinulla ole vielä suunnitelmia juhannukseksi? Kokosimme yhteen viisi viime hetken vinkkiä juhannuksen viettoon.

Tee roadtrip. Onko Turun saaristo vielä näkemättä tai houkutteleeko Pohjois-Suomen jylhät maisemat? Lähde kokemaan yötön yö jonnekin ihan uuteen paikkaan. Pakkaa vain kaverit ja kamat autoon ja suuntaa minne ikinä mieli tekee.

Mene huvipuistoon. Onko lähistölläsi huvipuistoa? Juhannus on oiva aika viettää huvipuistopäivä, sillä silloin välttää parhaiten pitkät jonot.

Vietä aikaa kaupungissa. Usein juhannuksena kaupunkien kadut ammottavat tyhjyyttään – näky voi olla lähes taianomainen. Kaupunki-juhannus on koettava ainakin kerran elämässä.

 

Piknik on hyvä idea myös juhannuksena!

Piknik on loistava idea juhannuksen viettoon!

 

Tee pyöräretki. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia kauniista maisemista keskikesän lämmössä pyörän satulassa? Lähde tutkimaan maakuntaasi uudella tavalla!

Järjestä piknik ystävien kanssa. Kokoontukaa ystävien kanssa nauttimaan Suomen kauniista maisemista esimerkiksi puistoon tai meren äärelle hyvien eväiden kera. Piknik kavereiden kanssa toimii aina, joten miksei myös juhannuksena?

Se, että ei ole suunnitelmia juhannukseksi voi aiheuttaa paineita. Toivottavasti näistä vinkeistä löytyi kuitenkin jotain mielekästä tekemistä!

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Limiitti-luottoa tai Pikavippiä. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.