Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Kouluissa ja päiväkodeissa hiljennytään pian joulun viettoon. Jos haluat muistaa päiväkodin tai koulun henkilökuntaa ennen joululomalle suuntaamista, on aika ryhtyä toimeen. Esimerkiksi yhdessä leipomalla saa nopeasti aikaiseksi maukkaita lahjoja; myös kaupat tarjoavat nyt parastaan joululahjoja metsästäville.

Lahjavinkkejä päiväkotiin tai kouluun

Juuri nyt monissa perheissä pohditaan kuumeisesti, kuinka muistaisi lapsen opettajaa tai päiväkodin työntekijää. Pienikin lahja ilahduttaa takuuvarmasti, samoin kuin lämpimät sanat. Jotta selviäisit joulunalusajan valmisteluista hymyssä suin, listasimme avuksesi joukon lahjavinkkejä.

Itse tehdyt lahjat: valmista ikimuistoisen ihanat joululahjat

Kynttilä on perinteinen, monelle sopiva joululahja. Saat siitä tyylikkään, asteen verran enemmän DIY-henkisen lahjan, kun asetat purkin pohjalle esimerkiksi merisuolaa, sen päälle tuikun ja kiedot juuttinarua purkin yläosaan. Helppoa ja nopeaa!

Valmiina ostetut lahjat: helppoja joululahjaideoita

  • Kynttilät
  • Suklaakonvehdit
  • Kahvia, teetä tai glögiä
  • Joulukukat
  • Mausteet tai erilaiset öljyt
  • Joulukuusenkoristeet
  • Keittiöpyyhkeet
  • Lahjakortti: osta vaikka kimpassa useamman perheen kesken

Ethän kuitenkaan ota stressiä päiväkodin tai koulun henkilökunnan ilahduttamisesta? Jo lämmin halaus ilahduttaa varmasti, samoin kuin esimerkiksi lapsen tekemä askartelu tai piirros.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä JoustoluottoaKulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.