Juhannus on keskikesän ykkösjuhla, joka aloittaa samalla monen suomalaisen kesälomakauden.

Valitettavasti henkilökohtainen rahatilanne ei aina kuitenkaan seuraa kovinkaan orjallisesti juhla- ja lomakalenteria ja joskus saattaakin vaikuttaa siltä, että tilapäinen rahapula romuttaa yllättäen kaikki mielessä siintävät suunnitelmat. Yksi vaihtoehto on tietysti antaa muiden juhlia sinunkin puolestasi, mutta onneksi Lainaston uusin tulokas Ostosraha tarjoaa auttavan käden arkisten rahahuolien lisäksi myös juhlimisen ja lomailun kustantamiseen.

Lainaston Ostosraha tarjoaa joustoa ja ostovoimaa jopa 3 000 euroon asti!

Lainaston Ostosraha on uusi rahoitusratkaisu, joka korvaa vanhat lainatuotteemme. Sen voi saada käyttöön yhtä nopeasti kuin pikavipin ja sitä voidaan joustoluoton tapaan käyttää luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii (jatkuva luotto). Edeltäjiinsä verrattuna Ostosraha on kuitenkin turvallisempi, sillä siihen automaattisesti kytketyllä virtuaalisella Mastercard-luottokortilla ostokset tapahtuvat suoraan verkossa. Ostosrahaan on oikeastaan yhdistetty melkein kaikki perinteisten luottotuotteiden edut ilman niiden heikkouksia.

Alla muutamia luottoerittely esimerkkejä

Luottosumma (€)100500100020003000
Maksuaika (kk)28173147
Kulut (€)3,0349,81205,14667,311551,46

Huom. taulukon laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Ostosrahan hakeminen

Ostosrahan suurin mahdollinen luottoraja on 3000 euroa, mutta sitä ei voi kuitenkaan saada heti käyttöön. Toimintamallimme nojaa vahvasti vastuulliseen luotonantoon, jonka johdosta olemme rajanneet ensimmäisen nostovaran 300-500 euroon. Tämän jälkeen voi hakea nostorajan korotusta porrastetusti 3000 euroon asti.

Lainaston luottotuotteita on aina ollut vaivatonta hakea eikä Ostosrahan hakeminen muuta hyväksi havaittua trendiä. Ostosrahan hakeminen tapahtuu täysin sähköisesti eikä vaadi kovin kummoista teknistä osaamista. Riittää, kun käytössä oleva näytöllinen laite on tuttu ja siinä on toimiva verkkoyhteys.

Hakemuksen tekeminen alusta loppuun on varsin suoraviivaista toimintaa: ensin luodaan käyttäjätili syöttämällä henkilötunnus, sähköposti ja puhelinnumero. Sen jälkeen on vuorossa lomakkeen täyttäminen, joka kestää vain muutaman minuutin. Lopuksi luottoehtoihin tutustuminen ja luottohakemuksen lähetys. Nopeaa ja helppoa!

Vaahtokarkkien grillaamista juhannuksena
Älä jätä juhannusta väliin tilapäisen rahapulan takia. Monipuolinen Ostosraha-luotto on vastaus ongelmiisi.

Ostosraha tarjoaa helpotuksen niin arkeen kuin juhlaankin

Lainasto Ostosraha ei sisällä piilotettuja kuluja eikä luottosopimuksen mukaisesti hoidetusta Ostosraha-luotosta kerry muita kuluja kuin mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Ikäviä yllätyksiä ei tule, joten se sopii hyvin niin juhannuksen pelastajaksi kuin arkeen taloudelliseksi puskuriksi.

HAE LUOTTOA

Maksa ostoksesi turvallisesti verkossa

Lainaston virtuaalisella Ostosraha-luottokortilla maksat juhannuksena grillattavat herkut ja temppuvedet turvallisesti alusta loppuun verkossa. Virtuaalinen luottokortti toimii samaan tapaan kuin fyysinen luottokortti, mutta lompakon sijaan se kulkeutuu puhelimessasi.

Lisäksi kaikki verkkosivuillamme tapahtuva liikenne on suojattu SSL-varmenteella. SSL-varmennetta käytetään suojaamaan selaimen ja verkkosivuston välinen tietoliikenne, jolloin ulkopuolinen ei pääse urkkimaan luottamuksellisia tietoja.

Verkko-ostoksia tehdessäsi tarkistathan, että kohdesivuston SSL-varmenne on myös ajan tasalla. Jos verkko-osoitteen vieressä näkyy pieni harmaa lukko-ikoni, kertoo se SSL-varmenteen voimassaolosta.

Lainasto toivottaa kaikille hyvää ja turvallista juhannusta!

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa