Oletko sinäkin yksi niistä mattimyöhäisistä, joiden joululahjahankinnat ovat vielä pahasti vaiheessa? Ei hätää: vielä ei ole syytä heittää juuttisäkkiä nurkkaan! Kokosimme avuksesi vinkkilistan hauskoille joululahjaostoksille!

Valitse hauska lahja saajan mukaan

Ennen varsinaisen huumorilahjan hankkimista on syytä varmistaa, että lahjan saaja arvostaa vitsikkäitä hupilahjoja. Kun olet varmistunut siitä, voitkin jo suunnistaa ostoksille.

Aloita hauskan lahjan metsästäminen miettimällä lahjan saajan kiinnostuksenkohteita ja harrastuksia. Esimerkiksi avantouintia harrastava ilahtuisi varmasti huovutetusta saunahatusta, jossa on jokin juju. Jos perheessä on puolestaan koira, miten olisivat esimerkiksi yhteensopivat asusteet omistajalle ja koiralle? Paljon autoilevaa voisi hauskuuttaa puolestaan lystikkäällä avaimenperällä tai vaikkapa autokyntteliköllä.

Koira jouluasussa.

Jouluneule on hauska lahja joulun ystävälle

Ilahtuisiko lahjan saaja esimerkiksi jouluneuleesta? Monet jouluneuleet on tosin myyty jo kaupoista lähes loppuun, mutta voit tuurilla vielä löytää hyvän vaihtoehdon ihan perinteisenkin vaateliikkeen rekiltä. Tsekkaa myös verkkokauppojen valikoima: esimerkiksi Zalandossa on myynnissä runsas kattaus jouluneuleita miehille ja naisille.

Jos jouluneule tuntuu liian isolta ja tilaa vievältä hankinnalta, muista myös jouluiset asusteet! Hauskat kravatit, hiuskoristeet ja jouluiset korut sopivat myös hyvin lahjaksi!

Hauskuuta elämyksillä

Varsinaisen materian lisäksi kannattaa harkita mukavien elämysten tarjoamista lähipiirille. Monilla ovat jo nurkat, kaapit ja pöydät täynnä itselle mieleistä tavaraa, mutta sen sijaan uusia elämyksiä mahtuu joukkoon aina! Järjestetäänkö kaupungissa lähiaikoina esimerkiksi stand up -keikkoja tai esiintyykö siellä lahjansaajan suosikkiartisti? Toisaalta irtiotto vaikkapa kylpylässä tai laivalla olisi hauska lahja. Entäpä yhteinen harrastus? Jos tunnet toisen aikataulut hyvin ja tiedät, että hänellä on esimerkiksi aina tiettynä arki-iltana vapaata, voit ilmoittaa teidät molemmat yhteiseen harrastukseen. Uusien taitojen opetteleminen tai vanhojen päivittäminen tuo takuuvarmaa riemua pimeisiin talvi-iltoihin.

Muita lahjaideoita

Lapselle:

Naiselle:

Miehellle:

  • Parrakkaalle laatupartaöljyä ja laatuviskipullo
  • Parrattomalle laatuviskipullo
  • Toilettilaukku (kotimaista käsityötä, ekologisuus,…)
  • Ukulele
  • Moneen tarpeeseen sopivat nahkahanskat
  • Pussilakanasetti
  • Suomessa valmistettu tervashampoo

Apua budjettiin voit hakea Lainastolta

Jos tarvitset apua lahjabudjetin kanssa, me voimme auttaa. Olemme kehittäneet luottotuotteen, joka sopii moneen eri tarkoitukseen, kuten verkko-ostoksien tekemiseen.

Perinteiset kiinteäsummaiset kertalainat voivat olla sopiva ratkaisu silloin, kun tiedetään varmuudella paljonko lisärahoitusta tarvitaan. Tilanne on harvoin kuitenkin noin yksinkertainen. Jonkinlainen budjetti on syytä olla ennen kuin suuntaat lahjaostoksille, mutta joskus suunnitelmista kiinnipitäminen ei välttämättä onnistu. Silloin kiinteäsummaisen lainan ottaminen voi olla huono idea, sillä vaikka et tarvitsisi koko lainaamaasi summaa, sinun tulee kuitenkin maksaa koko summan edestä korkoja ja kuluja. Joustavampiakin vaihtoehtoja on olemassa.

Ostosrahassa yhdistyy perinteisien pikalainojen vahvuudet

Lainasto Ostosrahassa yhdistyy pikalainoille tyypillinen nopea saatavuus, mutta nopean saatavuuden lisäksi se on joustava. Ostosraha ei ole pieni ja kiinteäsummainen kuten perinteinen pikavippi, vaan kyseessä on vuosimaksuton virtuaalinen luottokortti, joka mahdollistaa oman luottorajan puitteissa ostoksien tekemisen niin usein kuin tarve vaatii.

Ostosrahan avulla pukin konttiin saa lahjoja vaikka koko suvulle.

Ostosraha on suosionsa myötä korvannut aiemmat tuotteemme ja sitä voi hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Ostosrahan luottorajaa on mahdollista korottaa vaiheittain jopa 3000 euron suuruiseksi. Ei vuosimaksua, ei juoksevia kuluja ja luottokorttimme käy tuhansissa verkkokaupoissa niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin sivuilla. Mitä siis odotat – osta rakkaillesi lahja, jonka he ansaitsevat!

Luottokortti, joka soveltuu myös opiskelijalle

Kaikilla tulisi olla mahdollisuus hankkia rakkailleen joululahjoja. Jos olet opiskelija ja juuri joulun alla taloudellisesti hieman tiukilla, voi sinun olla haastavaa saada mistään luottoa. Virtuaalinen Ostosraha-luottokortti voi olla vastaus tähänkin ongelmaan.

Luottokortin saaminen opiskelijana voi olla haastavaa ja olemmekin kirjoittaneet aiheesta hieman artikkelissamme luottokortti opiskelijalle. Myönteisen Ostosraha-luottokorttipäätöksen antamiseksi emme kuitenkaan vaadi opiskelijoilta yhtä tiukkojen ehtojen täyttymistä. Meiltä Ostosraha-luottokortin voivat saada kaikki täysi-ikäiset, raha-asiansa hyvin hoitaneet ja vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa