Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Pikavippikierteellä tarkoitetaan tilannetta, jossa kuluttaja on hankkinut niin monta pientä rahalainaa kerrallaan, että hän on joutunut ottamaan uusia lainoja pelkästään sen takia, jotta pystyisi maksamaan edellisiä velkojaan takaisin. Vippikierteen välttämiseksi voitaisinkiin neuvoa perinteinen nyrkkisääntö: älä koskaan ota uutta lainaa ennen kuin olet maksanut edellisen takaisin! Jos kuitenkin olet jo ajautunut vastaavaan tilanteeseen, kannattaa pienet lainat ehdottomasti yhdistää yhdeksi isommaksi.

Lainat yhdistämällä säästät selvää rahaa!

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että useiden pienten vippien tilalle otetaan yksi isompi laina, jolla maksetaan kaikki vanhat velat kerralla pois. Tämän jälkeen sinulla on hoidettavanasi enää yksi laina, jota lyhennät kuukausittain. Säästöä kertyy siis huimasti, kun sinun ei tarvitse turhaan maksaa erilaisia korkoja ja kuluja useasta lainasta kerrallaan.

Pidä kiinni luottotiedoistasi!

Pikavippikierre kannattaa ehdottomasti aina katkaista mahdollisimman nopeasti, sillä lainojen maksamatta jättäminen johtaa pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen. Häiriömerkintä yksityishenkilöiden maksukyvyistä kertovassa luottotietorekisterissä tarkoittaa sitä, että sen jälkeen sinulla ei ole käytännössä minkäänlaista mahdollisuutta saada uutta lainaa yhdeltäkään pankilta tai muulta rahoituslaitokselta. Tämän lisäksi esimerkiksi asuinhuoneiston vuokrasopimuksen tekeminen, puhelin- tai internetliittymän hankinta, vakuutusten ottaminen (aina kotivakuutuksesta matkavakuutuksiin!), sekä minkä tahansa palvelun tilaaminen laskutuksella muuttuu luottotiedottomalle äärimmäisen hankalaksi – ellei peräti mahdottomaksi. Jokaisella suomalaisella on lakisääteinen oikeus tarkistaa omat luottotietonsa veloituksetta Asiakastiedon ylläpitämästä luottotietorekisteristä. Helpoin ja varmin tapa pitää kiinni omista luottotiedoistasi on yksinkertaisesti ottaa lainaa vain todellisen tarpeen ja oman realistisen takaisinmaksukyvyn mukaisesti, sekä maksaa kaikki luotot ja laskut aina ajallaan takaisin.

Lainat yhteen Lainaston Joustoluoton avulla!

Lainaston Joustoluotto on ainutlaatuinen joustoluotto, joka tarjoaa käyttöösi jatkuvakäyttöisen luottotilin 3 000€ luottorajalla. Luoton avulla maksat kätevästi vanhat pikavippisi ja muut pienlainasi kerralla takaisin, jonka jälkeen lyhennät yhdistettyä velkaasi kätevästi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Tililuoton jatkuvuus tarkoittaa sitä, että kun olet maksanut vanhat velkasi takaisin, palautuu luottoraja automaattisesti uudelleen käyttöösi. Näin ollen Joustoluotto säilyy kätevänä lainareservinä pahan päivän varalle sen jälkeenkin, kun olet sen avulla hoitanut vanhat velkasi pois ja välttynyt ikävältä luottotietojen menetykseltä. Saat aina ensin nostamillesi rahoille keskimäärin 45 vuorokautta korotonta takaisinmaksuaikaa, jonka jälkeen voit joko maksaa koko velkasaldosi kokonaisuudessaan pois, tai lyhentää sitä pienemmissä kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on 20% velkapääomasta ja lyhennyksen jälkeen avoimeksi jääneelle velkasaldolle kerrytetään 5% kuukausikorkoa. Lyhennyksen jälkeen jäljelle jäänyt luottosaldo lisätään automaattisesti seuraavan kuukauden laskutukseen.