Käyttöluotto: vakuudeton käyttöluotto taipuu monenlaiseen tarpeeseen – Lainasto

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston käyttöluotto on vakuudeton luotto, joka myöntää asiakkailleen jatkuvan luottotilin 2 000€ luottorajalla. Käyttöluoton hakeminen tapahtuu nopeasti ja turvallisesti helppokäyttöisen internetpalvelumme kautta henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Käyttöluotto on vapaasti nostettavissasi heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen ja luottotililtä siirtämäsi rahat ilmestyvät pankkitilillesi välittömästi.

Voit hakea luottotililtä ympäri vuorokauden joko verkkopalvelumme välityksellä. Luottotilin lainasumma on nostettavissa joko kerralla kokonaan, tai voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän pienempiä nostoja. Käyttöluoton jatkuvuus tarkoittaa sitä, että voit nostaa rahaa pankkitilillesi uudelleen ja uudelleen joutumatta ottamaan kokonaan uutta lainaa, sillä luottotilin luottoraja nousee takaisin käyttöösi aina samaan tahtiin, kuin olet lyhentänyt aiemmin tekemiäsi nostoja.

Käyttöluotto tasaa suuremmat menoerät joustavasti

Lainaston käyttöluotto tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat edellytykset tehokkaaseen taloudenhallintaan. Saat Käyttöluotolta tekemillesi nostoille ensin keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit maksaa velkasi takaisin joko kerralla kokonaan, tai lyhentää laskua itse määrittelemissäsi kuukausierissä sovitun minimilyhennyksen puitteissa. Näin Lainaston käyttöluotto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden esimerkiksi yllättävien menoerien jyvittämiseen maksettavaksi useamman kuukauden aikana juuri itselle sopivissa osissa. Kertaluotoista poiketen jatkuvan käyttöluoton käyttämätön luottolimiitti ei kerrytä korkoa ja luottotilistä aiheutuvat kokonaiskustannukset määrittyvät täysin sen mukaan, paljonko olet luottoa todellisuudessa käyttänyt ja kuinka nopeasti maksat sen takaisin.

Yhdistä useampi erillinen pikalaina Käyttöluoton alle

Käyttöluotto soveltuu niin ikään erinomaisesti useampien pienempien kulutusluottojen yhdistämiseen. Jos asiakkaalla on esimerkiksi monta erillistä pikavippiä tai muuta pientä lainaa, ovat luonnollisesti myös kokonaislainasummasta kertyvät kulut ja korot moninkertaisia yhteen isompaan lainaan verrattuna. Lainaston käyttöluoton avulla asiakas voi kätevästi yhdistää pienlainansa ja näin säästää kuukausittain parhaimmillaan tuntuviakin summia rahaa. Mikäli siis useamman päällekkäisen pienlainan muodostamat kuukausittaiset kulut aiheuttavat sinulle orastavia maksuvaikeuksia, järjestä lainojesi takaisinmaksu välittömästi uudelleen, ennen kuin mahdolliset maksuviivästykset aiheuttavat sinulle lisää turhia ja epämiellyttäviä kuluja. Yhdistämällä useamman pienlainan Lainaston Käyttöluoton alle, saat ottamillesi luotoille huomattavasti pikavippejä pidemmän laina-ajan ja lainasi tulee sinulle kokonaisuudessaan edullisemmaksi. Lisäksi yhtä lainavälinettä on huomattavasti helpompi hallinnoida ja jatkuva käyttöluotto jää alkuperäisten lainojesi takaisinmaksun jälkeen vapaasti käytettäväksi lainapuskuriksesi.

Luottotili jättää pikavippien tarpeen historiaan

Lainaston Käyttöluotto tekee perinteisistä pikavipeistä tarpeettomia ja tarjoaa kuluttajille entistä joustavammat mahdollisuudet pienen rahasumman lainaamiseen pikaisesti. Limiittiluoton pienin mahdollinen kertanosto on 100€ ja voit nostaa luottotililtä varoja haluamissasi erissä kulloisenkin luottorajasi puitteissa – juuri silloin kuin rahaa itse eniten tarvitset. Käyttöluotto myönnetään hetkessä lainapalvelumme aukioloaikoina ma – su klo. 7.00 – 23.00 ja myönnetty käyttöluotto on välittömästi käytettävissäsi.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa