Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Mikä on kertaluotto?

Kertaluotto on nimensä mukaisesti luotto tai laina, joka siirretään hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen luotonhakijan tilille kerralla. Lainasopimus päättyy, kun luotto on maksettu takaisin kokonaisuudessaan.

Lainaston tuotteista esimerkiksi Pikavippi on kertaluotto. Jos haet Lainastolta 300 euron Pikavipin, saat hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen tilillesi 300 euroa. Jos haet 400 euron Pikavipin, saat tilillesi 400 euroa ja niin pois päin.

Lainasto tarjoaa niin kertaluottoa kuin jatkuvaa Limiittiä

Millainen on Lainaston kertaluotto ja kuka voi sitä hakea?

Lainaston kertaluotto Pikavippi on suuruudeltaan 100-600 euroa ja sitä voi hakea kuka tahansa raha-asiansa hyvin hoitanut, vakituisesti Suomessa asuva ja vähintään 18-vuotta täyttänyt henkilö. Hakemuksen voi tehdä muutamassa minuutissa Lainaston verkkosivuilta ja halutessaan kertaluoton voi saada tililleen hyvin nopealla aikataululla, jopa minuuteissa!

Muistathan, että voidaksesi hakea lainaa verkossa, tarvitset nykyaikaisen näytöllisen älylaitteen, toimivan verkkoyhteyden ja tunnistautuaksesi järjestelmäämme lisäksi verkkopankkitunnukset.

Lainaston kertaluotto Pikavippi:

 • on suuruudeltaan 100-600 euroa
 • maksetaan takaisin neljässä erässä neljän kuukauden aikana
 • on luotto, jonka voi saada halutessaan tilille jopa minuuteissa
 • on luotto, jonka nimellinen vuosikorko on 19,90%
 • on vakuudeton ja takaajaton luotto

HAE KERTALUOTTOA

 

Mihin tarkoitukseen kertaluotto sopii?

Lainaston lainatuotteet on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. On sanomattakin selvää, että aina ei ole mahdollista arvioida tarkkaan, kuinka paljon lainaa johonkin käsillä olevaan asiaan tarvitaan. Joskus lainantarve on kertaluontoinen ja toisinaan mahdollisuus tehdä tarpeen tullen useampia nostoja on välttämätöntä. Jos olet kiinnostunut luotosta, joka mahdollistaa useita nostoja, suosittelemme tutustumaan Lainaston Limiittiin.

Lainaston kertaluotto sopii määränsä puolesta hyvin esimerkiksi pienempien välttämättömien hankintojen rahoittamiseksi. Toisaalta 500 euron tai 600 euron kertaluotolla on mahdollista rahoittaa myös hieman suuremmankin hankinnan. Kertaluottomme ei välttämättä ole kuitenkaan paras vaihtoehto esimerkiksi asunnon remontointiin. Tämäkin riippuu luonnollisesti siitä, minkälaisesta remontoinnista on kyse. Kyllä 600 eurolla saa usemman maalipurkin ja maalaustarvikkeet.

HAE KERTALUOTTOA

 

Kertaluottojen ja jatkuvien luottojen uusi haastaja

Olemme kehittäneet Lainastolla uuden rahoitustuotteen, joka nopeudessaan ja vaivattomuudessaan haastaa kaikki nykyiset markkinoilla olevat pikaluotot.

Miltä kuulostaa esimerkiksi turvallinen verkkomaksaminen ilman erillistä PIN-koodia tai tarvittaessa käteisnostojen tekeminen suoraan tilillesi? Lainaston Mastercard -luottokortti mahdollistaa molemmat.

Luottokortin luottoraja on aluksi 500 euroa, jota voidaan korottaa 500 eurolla kuukaudessa jopa 3000 euroon asti. Eikä luottokorttimme vahvuudet jää tähän, sillä kehitämme sitä tulevaisuudessa entistä helppokäyttöisemmäksi. Hae Lainaston virtuaalista luottokorttia ja nauti sen eduista etunenässä.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Lainasto Mastercard -luottokortti pähkinänkuoressa:

 • virtuaalinen luottokortti kulkee mukana puhelimessasi minne ikinä menetkin
 • voit tehdä halutessasi käteisnostoja tilillesi
 • voit maksaa suoraan verkossa ilman erillistä PIN-koodia
 • luottoraja jopa 3000 euroon asti
 • ei vuosimaksua
 • luottorajasi puitteissa teet nostoja niin usein kuin haluat
 • nimellinen vuosikorko 20%
 • todellinen vuosikorko 29,71%

HAE LUOTTOKORTTIA