Kertaluotto – Lainasto

Mikä on kertaluotto?

Kertaluotto on nimensä mukaisesti luotto tai laina, joka siirretään hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen luotonhakijan tilille kerralla. Lainasopimus päättyy, kun luotto on maksettu takaisin kokonaisuudessaan.

Esimerkiksi Pikavippi on kertaluotto. Jos esimerkiksi haet 300 euron pikavipin, saat tilillesi kerralla 300€. Myös suuremmat kulutusluotot ovat kertaluottoja, sillä koko lainan saa kerralla tilille. Esimerkiksi luottokortit eivät ole kertaluottoja, sillä luottokortin hakiessasi saat käyttöösi luottorajan, jota voit käyttää useita kertoja.

Perinteinen pikavippi on tyypillinen kertaluotto

Pikavippi on suuruudeltaan tyypillisesti 100-600 euroa ja sitä voi hakea kuka tahansa raha-asiansa hyvin hoitanut, vakituisesti Suomessa asuva ja vähintään 18-vuotta täyttänyt henkilö. Pikavipit ovat aina täysin vakuudettomia eli hakijan ei tarvitse kiinnittää omaisuuttaan lainan saamiseksi. Hakemuksen voi tehdä lainatarjoajasta riippuen muutamissa minuuteissa lainantarjoajan verkkosivuilta ja halutessaan kertaluoton voi saada tililleen hyvin nopealla aikataululla, jopa minuuteissa!

Muistathan, että voidaksesi hakea lainaa verkossa, tarvitset nykyaikaisen näytöllisen älylaitteen, toimivan verkkoyhteyden ja tunnistautuaksesi lisäksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Mihin tarkoitukseen kertaluotto sopii?

On sanomattakin selvää, että aina ei ole mahdollista arvioida tarkkaan, kuinka paljon lainaa johonkin käsillä olevaan asiaan tarvitaan. Joskus lainantarve on kertaluontoinen ja toisinaan mahdollisuus tehdä tarpeen tullen useampia nostoja on välttämätöntä. Jos olet kiinnostunut luotosta, joka sisältää luottokortin sekä mahdollistaa useita nostoja, suosittelemme tutustumaan Lainasto Ostosrahaan.

HAE LUOTTOA

Kertaluotot ovat tyypillisesti kohtuullisen pieniä lainoja. Kertaluotto sopii määränsä puolesta hyvin esimerkiksi pienempien välttämättömien hankintojen rahoittamiseksi. Kertaluotto ei välttämättä ole kuitenkaan paras vaihtoehto esimerkiksi asunnon remontointiin tai lomamatkan rahoittamiseen. Markkinoilla on nykyään monipuolisempia vaihtoehtoja, jotka voivat toimia asiakkaan halutessa kertaluoton tavoin tai jatkuvan luoton tavoin. Lainasto Ostosraha on juuri sellainen monipuolinen rahoitusratkaisu.

Lainasto tarjoaa Ostosrahaa, joka toimii tarvittaessa kertaluoton tavoin
Omilta Sivuiltasi voit tehdä nostoja suoraan tilillesi.

Kertaluottojen ja jatkuvien luottojen uusi haastaja

Olemme kehittäneet Lainastolla uuden rahoitustuotteen, joka nopeudessaan ja vaivattomuudessaan haastaa kaikki nykyiset markkinoilla olevat luotot.

Miltä kuulostaa turvallinen verkkomaksaminen ilman erillistä PIN-koodia tai tarvittaessa käteisnostojen tekeminen suoraan tilillesi? Lainasto Mastercard -luottokortti eli Ostosraha mahdollistaa molemmat.

Luottokortin luottoraja on aluksi 300-500 euroa, jota voidaan korottaa jopa 3000 euroon asti. Eikä luottokorttimme vahvuudet jää tähän, sillä kehitämme sitä tulevaisuudessa entistä helppokäyttöisemmäksi. Hae Lainaston virtuaalista luottokorttia ja nauti sen eduista etunenässä.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti
Hae luottokorttia jo tänään nopealla verkkohakemuksella!

Lainasto Mastercard -luottokortti pähkinänkuoressa:

  • virtuaalinen luottokortti kulkee mukana puhelimessasi minne ikinä menetkin
  • voit tehdä halutessasi käteisnostoja tilillesi
  • voit maksaa suoraan verkossa ilman erillistä PIN-koodia
  • luottoraja jopa 3000 euroon asti
  • ei vuosimaksua
  • luottorajasi puitteissa teet nostoja niin usein kuin haluat
  • nimellinen vuosikorko 20%
  • todellinen vuosikorko 29,71%
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa