Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Lainaa 24h

Yksi kysytyimpiä kuluttajalainoihin liittyviä kysymyksiä on, voiko lainaa saada 24 tuntia vuorokaudesta. Vastaus ei ole täysin yksiselitteinen. Lähes kaikki lainantarjoajat ottavat lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä. Lainan myöntäminen yöaikaan on kuitenkin Suomen lainsäädännössä kiellettyä, joten yö-aikaan lainaa hakiessa lainapäätöksen saa vasta seuraavana aamuna.

Onko pikavippi sopiva 24h laina?

Pikavippi on ehdottomasti tunnetuin nopeaan rahantarpeeseen käytetty lainatuote. Pikavippi on kertalaina, joka on saatavissa tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Pikavippihakemuksia on voinut perinteisesti täyttää 24h vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä, mutta lainapäätöksen voi saada vain lainantarjoajan aukioloaikojen puitteissa. Jos haluat yöllä rahaa käyttöösi nopealla varoitusajalla, ei pikavippi ehkä olekaan oikea valinta.

Lainan nostaminen 24h vuorokaudessa

Markkinoilla on kerralla tilille saatavien pikalainojen lisäksi muitakin lainatuotteita, kuten joustoluottoja. Joustoluotot toimivat siten, että positiivisen lainapäätöksen jälkeen asiakas saa käyttöönsä oman luottorajan, jolta asiakas voi tehdä nostoja omalle tililleen vapaasti oman luottorajansa puitteissa. Kun joustoluotto on myönnetty, nostojen tekeminen omalta luottorajalta ei vaadi erillisten lainahakemuksien tekemistä. Tämän takia nostoja on mahdollista tehdä 24h seitsemän päivää viikossa.

 

Luottoa Lainastolta 24h

Lainastolta voi hakea Lainasto Ostosrahaa 24 tuntia vuorokaudessa. Yöllä emme voi kuitenkaan myöntää uusia luottoja Suomen lainasäädännöstä johtuen. Yöllä tulleet luottohakemukset käsittelemme heti aamulla luottopalvelumme avauduttua kello yhdeksältä. Jos sinulla on jo Lainasto Ostosraha, voit tehdä luottorajaltasi nostoja vaikka aamuyöllä ilman uusia luottohakemuksia.

HAE OSTOSRAHAA

 

Lainaston Ostosraha

Ostosraha on uusi tuotteemme, joka korvasi vanhat lainatuotteemme, pikavipin ja limiitin. Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, joka sopii niin kertaluontoiseen kuin jatkuvaan rahantarpeeseen. Ostosraha on kytketty samalla hakemuksella saatavaan Mastercard-luottokorttiin. Luottokortti toimii luonnollisesti 24h vuorokaudessa ja viikon jokaisena päivänä. Voit myös tehdä luottokortiltasi kertaluontoisen noston pankkitilillesi. Ostosrahassa yhdistyy vanhojen tuotteidemme vahvuudet ilman heikkouksia, mutta se on lisäksi paljon muuta. Ostosraha on edullinen ja vaivaton tuote, joka venyy jokaisen tarpeisiin. Ostosrahan hinnoittelu on läpinäkyvää, joten minkäänlaisia piilokuluja ei pääse muodostumaan.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

 

Ostosrahaa – luottorajasi käytössäsi 24h

Jos haluat joustavan luoton, jonka käyttäminen onnistuu yölläkin, on Ostosraha juuri oikea valinta sinulle. Valitessasi Ostosrahan saat nimittäin oman luottorajan, jonka puitteissa voit käyttää luottokorttiasi tai tehdä nostoja tilillesi milloin vain, missä vain. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat hyvin nopeasti luottorajasi käyttöön, jonka jälkeen voit tehdä esimerkiksi verkko-ostoksia ilman erillisiä hakemuksia kellonajasta riippumatta. Ostosraha on siis yökyöpelin valinta.

Ostosraha antaa vapauden tehdä nostoja 24/7

Luottorajaltasi voit tehdä nostoja myös keskellä yötä.

 

Miten hakea luottoa?

Lainastolta voi kaikki 18-vuotta täyttäneet hakea luottoa yksinkertaisella täysin nettipohjaisella luottohakemuksella. Luotonantojärjestelmämme ottaa vastaan luottohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemuksen voi täyttää siis milloin vain, mutta käsittelemme luottohakemukset luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa (09-17). Yöllä saapuneet hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla. Luottohakemuksen täyttäminen ei aiheuta päänsärkyä, sillä sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.

Luottopalvelumme palvelee päivittäin kello 9.00 – 17.00. Luottopalvelumme ollessa auki ja annettuamme myönteisen luottopäätöksen ensimmäinen nostosi siirtyy käyttöösi halutessasi saman tien.

HAE LUOTTOA

 

Mastercard-luottokortti 24h

Asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden vuoksi kehitimme Lainaston oman Mastercard-luottokortin. Kyseessä on virtuaalinen luottokortti – kortti kulkee mukana puhelimessasi digitaalisessa muodossa. Luottokortilla voit maksaa ostoksia kätevästi suoraan verkossa. Luottokorttimme on ehtojemme puitteissa kaikkien saatavilla ja sen hakeminen on erittäin helppoa. Mastercard-luottokortti on nimittäin kytketty Ostosrahaan – hakiessasi Ostosrahaa saat rahat automaattisesti käyttöösi luottokortille. Halutessasi voit myös nopeasti siirtää rahaa luottokortilta omalle tilillesi.

Luottokorttimme on edullinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä luottokorteille tyypillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja. Lisäksi maksaminen luottokortillamme on turvallista, sillä mahdollisissa huijaustilanteissa saat rahasi takaisin.

Ostosrahaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Saatuasi oman luottorajasi, voit käyttää luottokorttiasi 24h vuorokaudessa tai tehdä nostoja suoraan tilillesi ilman erillisiä hakemuksia. Luottokortti kulkee 24/7 mukanasi puhelimessasi.

Virtuaalinen Mastercard luottokortti

Mastercard-luottokortti on palveluksessasi 24h vuorokaudesta.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Olemme luottamuksesi arvoinen yhtiö

Lainasto on osa GF Money-konsernia. GF Money Oy on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma, virallinen luotonantaja. Me Lainastolla haluamme toimia vastuullisesti. Olemme palvelleet satoja tuhansia asiakkaita ja täten ansainneet asiakkaidemme luottamuksen. Käytämme vahvaa tunnistautumista ja salausta palveluissamme, joten tietosi ovat turvassa.

LUE LISÄÄ

Kuka voi hakea luottoa?

Emme myönnä luottoa henkilöille, joiden maksukyvyn uskomme olevan vaarantunut. Asiakkaan maksukyvyn tarkistaminen on kaikkien etu. Siksi pidämme tietyistä periaatteista ja ehdoista kiinni luotontarjoajana.

  • Edellytämme asiakkailtamme säännöllisiä tuloja.
  • Vaadimme vahvistuksen tulotiedoista, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme maksukyvyn.
  • Vaadimme puhtaita luottotietoja asiakkailtamme.