Lainaa 24h netistä

Kysyntää ympäri vuorokauden haettavissa oleville lainoille on edelleen, vaikka vuodesta 2009 lähtien uusia lainoja on saanut myöntää vain kello 7-23 välisenä aikana. Erilaisia tarpeita lainalle on yhtä paljon kuin hakijoitakin ja toisinaan tarve saattaa osua juuri siihen aikaväliin, jolloin uutta lainaa ei ole mahdollista saada. Lainaa netistä voi kyllä hakea 24h vuorokaudessa, mutta sallitun aikavälin ulkopuolella haetut lainat voidaan myöntää hakijalle vasta seuraavana päivänä sallitun aikavälin sisällä.

Onko tilanne siis sellainen, että jos esimerkiksi kokee tarvitsevansa keskiyöllä pienen lainan, niin ei auta muu kuin purra hammasta ja odotella aamua? Siltä se valitettavasti vaikuttaa, mutta vastaavanlaiselta tilanteelta voidaan onneksi välttyä esimerkiksi puskurin avulla. On sanomattakin selvää, että paras puskuri on säästetty raha, mutta hyvänä kakkosena tulee erilaiset lainat ja luotot, jotka sopivat hyvin myös puskuriksi. Tällaisen puskurin avulla on mahdollista saada lainaa 24h vuorokaudessa ilman aikaväli rajoituksia.

Puskurilla lainaa heti tilille 24h

Oikeanlaisella puskurilainalla on mahdollista käyttää lainaa 24h vuorokaudessa ja monet luotontarjoajat lupaavat jopa rahat heti tilille. Kuten kerromme myös artikkelissamme pikavippi heti tilille 24h, puskurilainaksi eivät sovi muut pikavippituotteet kuin tililuotto tyyppiset pikavipit, jotka tunnetaan paremmin joustoluottoina.

Pikavippituotteiden ulkopuolelta puskuriksi kelpaavia luottoja ovat erilaiset luottokortit ja niiden virtuaaliset versiot. Luottokortin puoleen kääntyvän kannattaa kuitenkin hyvissä ajoin laittaa hakemusta vireille, sillä fyysisen kortin saapuminen kotiin voi viedä jopa viikkoja. Pikavippituotteiden ja virtuaalisen luottokortin etu perinteiseen luottokorttiin nähden onkin nopea saatavuus ja mahdollisuus luoton käyttöön jo samana päivänä.

Lainan nostaminen 24h vuorokaudessa

Markkinoilla on kerralla tilille saatavien pikalainojen lisäksi muitakin lainatuotteita, kuten joustoluottoja. Joustoluotot toimivat siten, että positiivisen lainapäätöksen jälkeen asiakas saa käyttöönsä oman luottorajan, jolta asiakas voi tehdä nostoja omalle tililleen vapaasti oman luottorajansa puitteissa. Kun joustoluotto on myönnetty, nostojen tekeminen omalta luottorajalta ei vaadi erillisten lainahakemuksien tekemistä. Tämän takia nostoja on mahdollista tehdä 24h seitsemän päivää viikossa.

Luottoa Lainastolta 24h

Lainastolta voi hakea Lainasto Ostosrahaa 24 tuntia vuorokaudessa. Yöllä emme voi kuitenkaan myöntää uusia luottoja Suomen lainasäädännöstä johtuen. Yöllä tulleet luottohakemukset käsittelemme heti aamulla luottopalvelumme avauduttua kello yhdeksältä.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Lainasto Ostosraha

Ostosraha on uusi tuotteemme, joka korvasi vanhat lainatuotteemme, pikavipin ja limiitin. Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, joka sopii niin kertaluontoiseen kuin jatkuvaan rahantarpeeseen. Ostosraha on kytketty samalla hakemuksella saatavaan VISA-luottokorttiin. Luottokortti toimii luonnollisesti 24h vuorokaudessa ja viikon jokaisena päivänä. Ostosrahassa yhdistyy vanhojen tuotteidemme vahvuudet ilman heikkouksia, mutta se on lisäksi paljon muuta. Ostosraha on edullinen ja vaivaton tuote, joka venyy jokaisen tarpeisiin. Ostosrahan hinnoittelu on läpinäkyvää, joten minkäänlaisia piilokuluja ei pääse muodostumaan.

Ostosrahaa – luottorajasi käytössäsi 24h

Jos haluat joustavan luoton, jonka käyttäminen onnistuu yölläkin, on Ostosraha juuri oikea valinta sinulle. Valitessasi Ostosrahan saat nimittäin oman luottorajan, jonka puitteissa voit käyttää luottokorttiasi milloin ja missä vain. Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat hyvin nopeasti luottorajasi käyttöön, jonka jälkeen voit tehdä esimerkiksi verkko-ostoksia ilman erillisiä hakemuksia kellonajasta riippumatta. Ostosraha on siis yökyöpelin valinta.

Oman luottorajan puitteissa voi tehdä verkko-ostoksia vaikka keskellä yötä.

Miten hakea luottoa?

Lainastolta voi kaikki 18-vuotta täyttäneet hakea luottoa yksinkertaisella täysin nettipohjaisella luottohakemuksella. Luotonantojärjestelmämme ottaa vastaan luottohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemuksen voi täyttää siis milloin vain, mutta käsittelemme luottohakemukset luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa (09-17). Yöllä saapuneet hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä heti aamulla. Luottohakemuksen täyttäminen ei aiheuta päänsärkyä, sillä sen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.

Luottopalvelumme palvelee päivittäin kello 9.00 – 17.00. Luottopalvelumme ollessa auki ja annettuamme myönteisen luottopäätöksen ensimmäinen nostosi siirtyy käyttöösi halutessasi saman tien.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Kuka voi hakea luottoa?

Emme myönnä luottoa henkilöille, joiden maksukyvyn uskomme olevan vaarantunut. Asiakkaan maksukyvyn tarkistaminen on kaikkien etu. Siksi pidämme tietyistä periaatteista ja ehdoista kiinni luotontarjoajana.

  • Edellytämme asiakkailtamme säännöllisiä tuloja.
  • Vaadimme vahvistuksen tulotiedoista, jotta voimme varmistaa asiakkaidemme maksukyvyn.
  • Vaadimme puhtaita luottotietoja asiakkailtamme.

Tiesitkö, että Lainasto Ostosraha sopii erittäin hyvin virtuaaliseksi luottokortiksi myös opiskelijoille?

Virtuaalinen luottokortti 24h

Asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden vuoksi kehitimme Lainaston oman VISA-luottokortin. Kyseessä on virtuaalinen luottokortti – kortti kulkee mukana puhelimessasi digitaalisessa muodossa. Luottokortilla voit maksaa ostoksia kätevästi suoraan verkossa. Luottokorttimme on ehtojemme puitteissa kaikkien saatavilla ja sen hakeminen on erittäin helppoa. VISA-luottokortti on nimittäin kytketty Ostosrahaan – hakiessasi Ostosrahaa saat rahat automaattisesti käyttöösi luottokortille. Halutessasi voit myös nopeasti siirtää rahaa luottokortilta omalle tilillesi.

Luottokorttimme on edullinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä luottokorteille tyypillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja. Lisäksi maksaminen luottokortillamme on turvallista, sillä mahdollisissa huijaustilanteissa saat rahasi takaisin.

Ostosrahaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Saatuasi oman luottorajasi, voit käyttää luottokorttiasi 24h vuorokaudessa. Luottokortti kulkee 24/7 mukanasi puhelimessasi.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa