Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvä joustoluotto-
asiakkaamme

Tee nosto tästä

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen asiakaspaneeliin »

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

Etsimme jatkuvasti ratkaisuja asiakkaidemme muuttuneisiin tarpeisiin. Nyt haluamme esitellä teille Lainaston uuden Mastercard-luottokortin. Virtuaalisella luottokortilla maksat ostoksesi helposti suoraan verkossa.

Mastercard-luottokortin hakeminen on todella helppoa. Täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme niin saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimella.

Hae luottokorttia

Luottokortti joka kulkee aina mukanasi

Enää sinun ei tarvitse kantaa korttia mukana lompakossasi, vaan virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi puhelimessasi, minne ikinä oletkaan menossa. Luottokortilla voit maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa. Verkkomaksaminen on yleistynyt nopeasti ja erityisesti nyt korona-aikana ostokset on kätevä tehdä suoraan verkkokaupasta omalta kotisohvalta.

  • Jopa 3000 euron luotoraja
  • Ei erillistä vuosimaksua
  • Mahdollisuus tehdä käteisnostoja suoraan tilillesi
  • Ei erillistä PIN-koodia

Joustava luottokortti juuri sinun tarpeisiisi

Lainaston Mastercard-luottokortti tarjoaa arkeesi joustavuutta. Voit käyttää luottokorttia esimerkiksi suurempien ostosten tekemiseen verkossa. Toisaalta sinun on mahdollista nostaa luottokortilta rahaa suoraan tilillesi, mikäli niin haluat.

Luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan korottaa 500 eurolla kuukaudessa aina 3000 euroon asti.

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Hae luottokorttia

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan korottaa kuukausittain 500 eurolla jopa 3000 euroon saakka.

Luottorajasi nousee 500 eurolla joka kerta, kun maksat kuukausilyhennyksen. Luottorajan enimmäismäärä on 3000 euroa.

Voit tarkistaa nostovaran Omilta Sivuiltasi.

Ensimmäinen lasku muodostuu kk:n kuluttua luoton myöntämisestä. Eräpäivään on siitä kaksi viikkoa.

Halutessasi voit siirtää laskun eräpäivää jopa neljä kertaa vuodessa. Eräpäivää voit siirtää kätevästi Omilta Sivuilta.

Luottoraja jopa 3000 euroa!

Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti on joustava apu arjen ostoksiin. virtuaalinen luottokortti kulkee aina mukana puhelimessasi, ja voit maksaa sillä ostoksesi tuhansissa suomalaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa.

Luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan kuukausittain nostaa jopa 3000 euroon saakka. Voit myös halutessasi nostaa kortilta rahaa suoraan tilillesi.

Hanki luottokortti