Luottokortti kuuluu kaikille

Haluamme tarjota asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin fiksuja rahoitusratkaisuja ja sen vuoksi kehitimme virtuaalisen Visa-luottokortin eli Lainasto Ostosrahan. Sen avulla voit maksaa ostoksesi helposti suoraan verkossa ja se kulkee mukanasi digitaalisesti – enää ei siis tarvitse huolehtia siitä, onko fyysinen kortti mukana.

Olemme huomanneet luottokorttien myöntämisessä ongelman – se ei ole kaikkien saatavilla. Halusimme löytää ratkaisun tähän ongelmaan, sillä mielestämme luottokortti kuuluu kaikille. Lainaston digitaalista Visa-luottokorttia voit hakea kätevästi sähköisen hakemuksen kautta verkkosivuiltamme ja saat luottopäätöksen nopeasti. Paperityöt ovat historiaa.

HAE LUOTTOA
Virtuaalinen Visa-luottokortti älypuhelimessa
Lainaston virtuaalinen luottokortti eli Ostosraha. Se on kuin mikä tahansa luottokortti, mutta virtuaalisessa muodossa ja se kulkee mukana puhelimessasi minne ikinä menetkin.

Mikä tekee luottokortistamme niin hyvän?

Isoin tekijä on varmasti se, että luottokortti on kaikkien saatavilla. Sen lisäksi kortissa ei ole erillistä vuosi- tai kuukausimaksua, eikä PIN-koodia. Virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi mukana puhelimessasi, minne ikinä oletkaan menossa.

Verkkomaksaminen on jatkuvasti yleistyvä maksutapa. Luottokortin ansiosta verkkomaksaminen on entistä helpompaa ja turvallisempaa, sillä luottokortilla maksaessasi mahdollisissa huijaustilanteissa saat rahasi takaisin.

Lainaston virtuaalinen luottokortti toimii nyt myös Google Pay -maksupalvelussa

Perinteisen verkkomaksamisen lisäksi Lainaston virtuaalinen luottokortti toimii myös Google Pay -maksupalvelussa Android-laitteissa. Lainaston asiakkaat voivat ottaa Google Payn vaivattomasti käyttöön Omilta Sivuilta.

Google Payn avulla asiakkaamme voivat käyttää luottokorttiaan lähimaksamiseen kaupoissa. Google Payn avulla kaupoissa maksaminen on varsin helppoa: avaa puhelimesi lukitus ja aseta puhelin maksupäätteen päälle. Myös sovelluksissa ja verkkokaupoissa maksaminen on Google Payn avulla kätevää, sillä korttien tietojen täyttämiselle ei ole tarvetta.

Jopa 3000 euron luottoraja

Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti on joustava apu arjen ostoksiin. Luottoraja on aluksi 500 euroa, mutta sitä voidaan kuukausittain nostaa jopa 3000 euroon saakka. Onko tarvetta uudistaa kodin sisustus tai onko syysjuhlien budjetti jo käytetty?

Kuka voi luottokortin saada?

Yksi toimintamme kulmakivistä ja periaatteistamme Lainastolla on aina ollut vastuullisuus. Vaadimme jokaiselta Visa-luottokorttihakijaltamme joidenkin kriteerien täyttymistä ennen kuin annamme myönteisen päätöksen:

Luottokortin saajalla tulisi olla:

  • ikää vähintään 18-vuotta
  • pysyvä osoite Suomessa
  • puhdas luottotietorekisteri
  • jonkinlaiset säännölliset tulot
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa