Lainaston menovinkit juhannukseen – Lainasto

Jäikö mökki varaamatta tai liput festareille hankkimatta? Eikö sinulla ole vielä suunnitelmia juhannukseksi? Kokosimme yhteen viisi viime hetken vinkkiä juhannuksen viettoon.

1. Tee roadtrip

Onko Turun saaristo vielä näkemättä tai houkutteleeko Pohjois-Suomen jylhät maisemat? Lähde kokemaan yötön yö jonnekin ihan uuteen paikkaan. Pakkaa vain kaverit ja kamat autoon ja suuntaa minne ikinä mieli tekee. Eri puolelta Suomea löytyy useita upeita autolomakohteita. Suomen kohteet voivat myös yllättää ja kesäaikaan luonto onkin kauneimmillaan. Iltalehti on listannut suomalaisten omat suosikki autolomakohteet, voit katsoa vinkkejä omalle lomallesi Iltalehden artikkelista täältä.

2. Mene huvipuistoon

Onko lähistölläsi huvipuistoa? Oletko tullut ajatelleeksi, että juhannus on itseasiassa oiva aika viettää huvipuistopäivä, sillä silloin välttää parhaiten pitkät jonot. Suomesta löytyy klassikkojen kuten Särkäniemen ja Linnanmäen lisäksi myös pienempiä sangen lystikkäitä huvipuistoja. Onko sinulle esimerkiksi Lievestuoreelta löytyvä Nokkakiven huvipuisto jo tuttu? Pieni ja sympaattinen Nokkakivi pitää sisällään mm. Särkänniemen vanhan klassisen puretun kummitusjunan radan ja vaunut sekä Suomen ainoan täysikokoisen kasveista tehdyn labyrintin.

Nokkakiven huvipuisto sijaitsee Lievestuoreella Laukaassa.

3. Vietä aikaa kaupungissa

Usein juhannuksena kaupunkien kadut ammottavat tyhjyyttään – näky voi olla lähes taianomainen. Kaupunki-juhannus on koettava ainakin kerran elämässä. Nykyisin ravintolat ja kaupat ovat hyvin auki myös juhlapyhinä. Mitä jos viettäisitkin tänä juhannuksena ”staycationin” eli viettäisit turistipäivän yöpyen hotellissa omassa kotikaupungissasi? Tai mikset vaikka tutustuisi johonkin uuteen kaupunkiin Suomessa?

4. Tee pyöräretki

Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia kauniista maisemista keskikesän lämmössä pyörän satulassa? Lähde tutkimaan maakuntaasi uudella tavalla! Mahtavien autolomareittien lisäksi Suomessa on myös upeita pyöräilyreittejä. Lisäksi Juhannuksen pyhinä tiet voivat olla hiljaisia.  Jos tuntuu ettei pyöräreitit ole hallussa, on Gofinland on listannut Suomesta löytyviä hyviä pyöräreittejä tässä artikkelissaan.

5. Järjestä piknik ystävien kanssa

Mikäli myös ystäväsi ovat vailla tekemistä Juhannuksena, kokoontukaa ystävien kanssa nauttimaan Suomen kauniista maisemista esimerkiksi puistoon tai meren äärelle hyvien eväiden kera. Piknik kavereiden kanssa toimii aina, joten miksei myös juhannuksena? Ottakaa piknik nyyttäri periaatteella niin, että jokainen on vastuussa yhdestä tarjottavasta. Näin piknikin järjestäminen ei kuormita ketään liikaa. Lisäksi toisen tekevät eväät maistuvat aina parhailta.

Piknik on loistava idea juhannuksen viettoon!

Se, että ei ole suunnitelmia juhannukseksi voi aiheuttaa paineita. Toivottavasti näistä vinkeistä löytyi kuitenkin jotain mielekästä tekemistä. Mikäli Juhannuksen osalta suunnitelmien tiellä on äkillinen rahantarve, voi Lainaston Ostosraha olla sinulle sopiva tuote tuomaan helpotusta akuuttiin rahan tarpeeseen. Voimassa olevalta Lainasto Ostosrahan virtuaaliselta luottokortilta voit nimittäin tehdä ostoksia vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Voit tutustua Lainasto Ostosrahaan sivustoltamme. Lainan hakeminen käy myös kätevästi sähköisen lainahakemuksen kautta.

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa