Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvä joustoluotto-
asiakkaamme

Tee nosto tästä

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen asiakaspaneeliin »

Millainen laina on Limiitti?

Lainaston Limiitti on luotettava laina, jota voi saada maksimissaan 3000 euroon asti.

Limiitti eroaa perinteisistä pikavipeistä siten, että sitä voidaan käyttää myönnetyn luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii. Ensimmäinen nosto tehdään luottosopimuksen allekirjoitusvaiheessa, jolloin nostosumma voi olla maksimissaan 500 euroa. Nostorajaa voidaan kuitenkin korottaa 500 eurolla kuukaudessa aina 3000 euroon asti.

Hae Limiitti

Limiitillä joustoa elämään

Limiitti mukautuu tarpeidesi mukaan. Halutessasi Limiitti toimii hyvin oman talouden hätävarana, koska käyttämätön limiittisaldo ei aiheuta sinulle kustannuksia.

Mihin tarkoitukseen Limiitti sopii?

Toisin kuin kertalaina tyyppiset luotot, Limiitti sopii hyvin jatkuvaan käyttöön tai esimerkiksi taloudelliseksi puskuriksi yllättävien tilanteiden varalle. Jos esimerkiksi tiedät tarvitsevasi muutaman vuorokauden päästä lainaa, sinun ei tarvitse kuin kirjautua asiakaspaneeliin ja tehdä nostorajasi puitteissa tarvitsemasi noston.

Miten haen Limiitin?

Limiitin hakeminen on yhtä vaivatonta kuin kaikkien muidenkin Lainaston lainojen hakeminen. Kirjaudut vain lainahakemukseen ja täytät lainanmyöntämisen kannalta oleelliset tiedot, kuten henkilö-, osoite- ja tulotiedot. Muutama asia pitää olla kuitenkin kunnossa, jotta Limiitti voidaan myöntää.

  1. Sinun tulisi olla vähintään 18-vuotta täyttänyt
  2. Sinulla tulisi olla vakituinen osoite Suomessa
  3. Sinulla tulisi olla henkilökohtainen sähköpostiosoite ja pankkitili
  4. Sinulla tulisi olla luottotiedot kunnossa
  5. Sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja
Hae limiitti

Mistä saan lisää tietoa Limiitistä?

Pyrimme verkkosivuillamme olemaan mahdollisimman informatiivisia lainatuotteidemme osalta, mutta jos sinua askarruttaa jokin asia koskien Limiittiä etkä löydä siihen vastausta verkkosivuiltamme, voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Yhteydenottovaihtoehdot

Lainaston asiakaspelveluun voit olla yhteydessä monella eri tavalla. Jos asiallasi ei ole suurta kiirettä, voit laittaa sähköpostia ja sinulle vastataan mahdollisimman pian. Akuuteissa tilanteissa voit soittaa myös asiakaspalveluun. Lainaston sähköpostiosoite ja puhelinnumero löytyvät verkkosivujemme alimmasta osasta "yhteystiedot"-otsikon alta.

Ota yhteyttä Chat-palvelun avulla

Voit olla yhteydessä asiakaspalvelijaamme myös Chat-palvelun kautta, jonka löydät asiakastuki-välilehdestä. Välilehden aukaistuasi Chat-palvelun laatikko ilmestyy sivun oikeaan alakulmaan. Chat-palvelu on maksuton.

SOPII JATKUVAAN TARPEESEEN

Limiitti

Limiitti  100 - 3 000 €

Limiitti on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,90 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 443,05 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 443,05 €, todellinen vuosikorko 29,62 %.

Limiitti — arjen yllättävien
menoerien paikkaamiseen

Hae Limiittiä täyttämällä helppo ja vaivaton hakemus

Limiitti on hyvä vaihtoehto jatkuvaan tarpeeseen tai vaikkapa taloudelliseksi puskuriksi. Limiittiä voidaan myöntää jopa 3 000 euroon asti.

Hae limiitti