Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Hyvä joustoluotto-
asiakkaamme

Tee nosto tästä

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen asiakaspaneeliin »

Millainen laina on Limiitti?

Lainaston Limiitti on luotettava laina, jota voi saada maksimissaan 3000 euroon asti.

Limiitti eroaa perinteisistä pikavipeistä siten, että sitä voidaan käyttää myönnetyn luottorajan puitteissa niin usein kuin tarve vaatii. Ensimmäinen nosto tehdään luottosopimuksen allekirjoitusvaiheessa, jolloin nostosumma voi olla maksimissaan 500 euroa. Nostorajaa voidaan kuitenkin korottaa 500 eurolla kuukaudessa aina 3000 euroon asti.

Hae luottoa

Limiitillä joustoa elämään

Limiitti mukautuu tarpeidesi mukaan. Halutessasi Limiitti toimii hyvin oman talouden hätävarana, koska käyttämätön limiittisaldo ei aiheuta sinulle kustannuksia.

Mihin tarkoitukseen Limiitti sopii?

Toisin kuin kertalaina tyyppiset luotot, Limiitti sopii hyvin jatkuvaan käyttöön tai esimerkiksi taloudelliseksi puskuriksi yllättävien tilanteiden varalle. Jos esimerkiksi tiedät tarvitsevasi muutaman vuorokauden päästä lainaa, sinun ei tarvitse kuin kirjautua asiakaspaneeliin ja tehdä nostorajasi puitteissa tarvitsemasi noston.

Miten haen Limiitin?

Limiitin hakeminen on yhtä vaivatonta kuin kaikkien muidenkin Lainaston lainojen hakeminen. Kirjaudut vain lainahakemukseen ja täytät lainanmyöntämisen kannalta oleelliset tiedot, kuten henkilö-, osoite- ja tulotiedot. Muutama asia pitää olla kuitenkin kunnossa, jotta Limiitti voidaan myöntää.

  1. Sinun tulisi olla vähintään 18-vuotta täyttänyt
  2. Sinulla tulisi olla vakituinen osoite Suomessa
  3. Sinulla tulisi olla henkilökohtainen sähköpostiosoite ja pankkitili
  4. Sinulla tulisi olla luottotiedot kunnossa
  5. Sinulla tulisi olla säännöllisiä tuloja

Hae luottoa

Limiitti — arjen yllättävien
menoerien paikkaamiseen

Hae Limiittiä täyttämällä helppo ja vaivaton hakemus

Limiitti on hyvä vaihtoehto jatkuvaan tarpeeseen tai vaikkapa taloudelliseksi puskuriksi. Limiittiä voidaan myöntää jopa 3 000 euroon asti.

Hae luottoa