Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Perinteisten isojen rahasummien ja pitkän takaisinmaksuajan pankkilainojen ohella valikoidut rahoitusyhtiöt tarjoavat suomalaisille myös erikokoisia kulutusluottoja mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Siinä missä pankkilainat vaativat yleensä takaajia tai vakuuden ja lainojen hakemusprosessi on pitkä ja byrokraattinen, on kulutusluottoa saatavilla myös vakuudettomana ja esim. Lainastolta saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi parhaimmillaan saman muutaman minuutin aikana, kun jätät hakemuksen veloituksettoman verkkopalvelun kautta.

Vakuudeton kulutusluotto nopeasti ilman takaajia

Koska pankit vaativat lainan hakijoilta lähes poikkeuksetta takaajia tai vakuuden, pystyvät ne tarjoamaan esimerkiksi asuntolainan vuosikymmenten maksuajalla hieman kulutusluottoja alhaisemmalla korolla. Vakuudeton kulutusluotto soveltuu kaikille kuluttajille ja yleensä lainan saamiseksi riittää, että hakija on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Siinä missä pankkilainan hakuprosessi voi varsinkin ruuhkaisempaan aikaan viedä tuskastuttavan kauan aikaa, on kulutusluottoja saatavilla uudellekin asiakkaalle helposti ja nopeasti internetin välityksellä. Asiakkaan ei myöskään tarvitse selitellä lainan tarvettaan kenellekään ja luottoa voidaan näin käyttää mitä moninaisempien tarpeiden nopeaankin rahoittamiseen.

Pienetkin lainat huomattavasti pikavippejä edullisemmin

Pikavippeihin ja pikalainoihin nähden suurin eri on koron suuruus. Esimerkiksi Lainaston Limiittiluotto tarjoaa keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa ja on kulutusluottona täydellinen vaihtoehto kalliille pikavipeille, sillä tätä jatkuvakäyttöistä joustoluottoa voidaan nostaa 2000€ luottorajansa puitteissa omalle tilille myös pienemmissä ja itse määritellyissä erissä, juuri silloin kun asiakas rahaa todella tarvitsee. Lisäksi tämä antaa erinomaisen mahdollisuuden säästää huomattavastikin turhista kuluista yhdistämällä useampi pieni ja kallis pikavippi yhdeksi edulliseksi ja joustavaksi kulutusluotoksi.

Jatkuva kulutusluotto on luottokortin kaltainen luottotili

Kun jatkuvaa kulutusluottoa käytetään ja lainaa lyhennetään takaisin, nousee joustoluoton luottolimiitti lyhennyksen verran automaattisesti takaisin uudelleen käytettäväksi. Limiittiluotto tarjoaakin näin käyttöösi luottokortin tapaisen jatkuvakäyttöisen vararahaston arjen yllätysten varalle. Maksukortteihin verrattuna Lainaston jatkuva limiittiluotto tarjoaa kuitenkin fyysisiä luottokortteja pidemmät maksuajat ja on edullisempi vaihtoehto eritoten isompien hankintojen laskun jakamiseksi useammalle kuukaudelle.