”Lainaston virtuaalisen Visa-luottokortin avulla maksamisesta tuli turvallista ja kätevää!” -Emilia, 27

Pohdin luottokortin hankkimista pitkään ja tutustuin useisiin eri palveluntarjoajiin. Suurin osa luottokortteja tarjoavista organisaatioista oli pankkeja ja usein luottokortin hankkiminen heiltä olisi vaatinut pankin asiakkuutta tai muita prosessia venyttäviä toimenpiteitä. Tutkimusmatkallani törmäsin Lainaston tarjoamaan virtuaaliseen Visa-luottokorttiin, joka erosi muista palveluntarjoajista edukseen. En ollut aiemmin törmännyt virtuaaliseen luottokorttiin, saati ajatellut, että sellaisia on olemassa! Harkinnan jälkeen päätin hakea korttia.

Kortin hakuprosessi oli melkoisen nopea ja vaivaton. Korttia pystyi hakemaan kätevästi netissä eikä erillisiä tapaamisia tarvittu. Koko prosessi oli täysin sähköisessä muodossa, mikä sopi suhteellisen kiireisen työssäkäyvän naisen aikatauluun. Jo pian hakemuksen jälkeen sain myönteisen päätöksen ja kortti oli minun. Seuraavaksi olikin kortin käyttöönoton vuoro. Tämäkään ei vaatinut paljon, sillä sain hakemuksen hyväksymisen jälkeen selkeät ohjeet siitä, miten homma toimii. Alkuun kortissa oli 300 euron luottoraja, mutta nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen olen sitä jo hiukan nostanut.

Hankin luottokortin helpottamaan arkeani. Virtuaalisen luottokortin avulla erityisesti netissä tehtävien ostosten tekeminen on tullut vaivattomammaksi ja turvallisemmaksi. Mielestäni Lainasto Ostosrahaan kytketyn luottokortin parhaita ominaisuuksia ovat sen virtuaalinen olemus ja se miten turvallinen ja luotettava sitä on käyttää kaikkialla!

Visa-luottokortti toimii myös Google Pay -maksupalvelussa. Ottamalla maksupalvelun käyttöön, maksat ostoksesi myös kaupoissa helposti ja nopeasti.
Google Pay -maksupalvelun avulla maksaminen käy vaivattomasti myös kaupoissa.

Tutustu Lainasto Ostosrahaan

Lainasto Ostosrahan hakeminen on todella helppoa. Täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme niin saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimella.

Lainasto Ostosraha tarjoaa arkeesi joustavuutta. Voit käyttää luottokorttia esimerkiksi suurempien ostosten tekemiseen verkossa.

Luottoraja on aluksi 300-500 euroa, mutta sitä voidaan korottaa kuukausittain aina 3000 euroon asti. Tutustu lisää Lainasto Ostosrahaan tai siirry suoraan hakemukseen alla olevasta linkistä.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia