Kouluissa ja päiväkodeissa hiljennytään pian joulun viettoon. Jos haluat muistaa päiväkodin tai koulun henkilökuntaa ennen joululomalle suuntaamista, on aika ryhtyä toimeen. Esimerkiksi yhdessä leipomalla saa nopeasti aikaiseksi maukkaita lahjoja; myös kaupat tarjoavat nyt parastaan joululahjoja metsästäville.

Lahjavinkkejä päiväkotiin tai kouluun

Juuri nyt monissa perheissä pohditaan kuumeisesti, kuinka muistaisi lapsen opettajaa tai päiväkodin työntekijää. Pienikin lahja ilahduttaa takuuvarmasti, samoin kuin lämpimät sanat. Jotta selviäisit joulunalusajan valmisteluista hymyssä suin, listasimme avuksesi joukon lahjavinkkejä.

Itse tehdyt lahjat: valmista ikimuistoisen ihanat joululahjat

Kynttilä on perinteinen, monelle sopiva joululahja. Saat siitä tyylikkään, asteen verran enemmän DIY-henkisen lahjan, kun asetat purkin pohjalle esimerkiksi merisuolaa, sen päälle tuikun ja kiedot juuttinarua purkin yläosaan. Helppoa ja nopeaa!

Valmiina ostetut lahjat: helppoja joululahjaideoita

  • Kynttilät
  • Suklaakonvehdit
  • Kahvia, teetä tai glögiä
  • Joulukukat
  • Mausteet tai erilaiset öljyt
  • Joulukuusenkoristeet
  • Keittiöpyyhkeet
  • Lahjakortti: osta vaikka kimpassa useamman perheen kesken

Ethän kuitenkaan ota stressiä päiväkodin tai koulun henkilökunnan ilahduttamisesta? Jo lämmin halaus ilahduttaa varmasti, samoin kuin esimerkiksi lapsen tekemä askartelu tai piirros.

Uutta Lainastolla

Olemme Lainastolla yhdistäneet eri pikalainamuotojen vahvuudet yhdeksi, kaiken kattavaksi kokonaisuudeksi, joka kulkee nimellä Lainasto Ostosraha. Se on täydellinen valinta niin pieneen ja tilapäiseen, kuin hieman suurempaan jatkuvaan rahoitustarpeeseen. Lue lisää Lainasto Ostosrahasta tai siirry suoraan hakemukseen alla olevasta linkistä!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa