Pienlaina pankkitunnuksilla

Pienlainaa haetaan nykypäivänä lähes poikkeuksetta netistä pankkitunnuksilla. Nykytekniikan avulla pienlainan sähköinen hakeminen on turvallista ja nopeaa – suomalaiset lainantarjoajat tyypillisesti käyttävät palveluissaan vahvaa salausta. Verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella pienlainan hakemisesta ei koidu myöskään turhia kuluja tai matkoja. Paperityöt ja pankkivirkailijoiden fyysiset tapaamiset ovat historiaa. Pienlaina pankkitunnuksilla on siis erinomainen vaihtoehto, jos rahat halutaan nopeasti tilille ilman vakuuksia tai takauksia.

Millainen on tyypillinen pienlaina?

Tyypillinen pienlaina Suomessa on lyhytaikainen ja vakuudeton laina, jonka suuruus vaihtelee muutamasta kymmenestä eurosta 2000 euroon. Pienlainan hakeminen tapahtuu useimmiten verkkopankkitunnuksilla luotonantajan verkkosivuilta.

Suomessa pienlainan voi saada vähintään 18-vuotta täyttänyt, luottotietonsa kunnossa pitänyt ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Ei ole merkitystä haetaanko 50 euron suuruista pienlainaa tai jotain suurempaa lainaa, on tietyt kriteerit täytyttävä ennen kuin Suomessa voi saada myönteisen lainapäätöksen.

Milloin pienlainan hakemista kannattaa harkita?

Jos lainantarve on välttämätön, kannattaa pienlainan hakemista harkita vasta muiden vaihtoehtojen läpikäynnin jälkeen. Olisiko mahdollista saada lainaa ystävältä tai perheenjäseneltä? Vaikka nykypäivänä pienlainojen kulut ovat maltilliset, on niissä useimmiten kuitenkin tiukemmat takaisinmaksuehdot kuin kaverilta lainatessa.

Mihin käyttötarkoitukseen pienlaina parhaiten sopii?

Pienlaina sopii parhaiten yllättävien menoerien paikkaamiseen, kun lainan tarve on nopea ja välttämätön. Yksi esimerkki on kliseinen, mutta hyvin potentiaalinen eli auton rikkoutuminen. Jos autosi menee rikki ja korjauskulut ovat suuremmat kuin mitä sinulla on varaa maksaa heti, voi pienlainan hakeminen olla ainoa vaihtoehtosi.

Auton korjauskuluihin voit saada apua pienlainasta. Nykyään pienlainojen kustannukset ovat maltillisia ja lainantarjoajat antavat lainapäätöksensä lähes välittömästi! Kuva: Adobe Stock.

Pienlaina voi olla harkitsemisen arvoinen, jos olet löytänyt verkkokaupasta täydellisen lahjan ystäväsi syntymäpäiväksi, mutta huomaat, että tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa ostoksen tekemiseen. Et halua menettää mahdollisuutta ostaa lahjaa, joten harkitset vaihtoehtoja. Tällöin voi olla perusteltua hakea pienlainaa. Pienlaina sopii tähän tilanteeseen hyvin, koska se on nopea ja helppo tapa saada rahaa lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Tee verkkokauppaostoksesi helposti ja turvallisesti virtuaalisella luottokortillamme! Virtuaalinen luottokorttimme tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen pienlainaan. Tutustu etuihin ja hae virtuaalista luottokorttia jo tänään!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Pienlainan kulut: mitä ne ovat?

Pienlainan kulut voivat vaihdella suuresti riippuen lainanantajasta ja lainan ehdoista. Yleisiä pienlainan kuluja ovat esimerkiksi korko, tilinhoitomaksu ja avausmaksu. Nämä kulut lasketaan yleensä prosentteina lainasummasta tai kiinteinä maksuina. On tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita sellainen, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot.

Kuinka säästää pienlainan kuluissa?

Vaikka ajat, jolloin pienlainojen korot olivat vielä tähtitieteellisen korkeita, ovatkin historiaa, niiden kulut voivat edelleen vaihdella suuresti riippuen lainanantajasta ja lainaehtojen yksityiskohdista. Onneksi on olemassa useita tapoja, joilla voit säästää pienlainan kuluissa. Ensinnäkin, vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia ja valitse sellainen, joka tarjoaa sinulle parhaat ehdot. Toiseksi, harkitse lyhyemmän maksuajan valitsemista, sillä se voi vähentää korkokuluja pitkällä aikavälillä. Kolmanneksi, maksa laina takaisin ajoissa, jotta vältät myöhästymismaksut ja muut lisäkulut. Näiden vinkkien avulla voit säästää merkittävästi pienlainan kuluissa.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa