Pienlaina pankkitunnuksilla

Pienlaina pankkitunnuksilla

Pienlainaa haetaan nykypäivänä lähes poikkeuksetta netistä pankkitunnuksilla. Nykytekniikan avulla pienlainan sähköinen hakeminen on turvallista ja nopeaa – suomalaiset lainantarjoajat tyypillisesti käyttävät palveluissaan vahvaa salausta. Verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella pienlainan hakemisesta ei koidu myöskään turhia kuluja tai matkoja. Paperityöt ja pankkivirkailijoiden fyysiset tapaamiset ovat historiaa. Pienlaina pankkitunnuksilla on siis erinomainen vaihtoehto, jos rahat halutaan nopeasti tilille ilman vakuuksia tai takauksia.

Itseasiassa, pienlainan hakeminen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella on nykyään ainut vaihtoehto, sillä Suomen laki vaatii tunnistautumisen henkilötietojen avulla. Lainan taikka luoton hakemiseksi sinulta siis vaaditaan joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Luottoa pankkitunnuksilla

Lainasto tarjoaa asiakkailleen Ostosrahaa – 100-3000 euroa jatkuvaa luottoa, johon on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti helpottamaan turvallisten nettiostosten tekemistä. Ostosraha on perinteistä pienlainaa joustavampi ja monipuolisempi vaihtoehto kuitenkin sisällyttäen pienlainojen positiiviset ominaisuudet. Luottokorttia voi käyttää tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman – myös nostojen tekeminen omalle pankkitilille onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa. Ostosrahaa voi käyttää oman luottorajan puitteissa siis juuri silloin, kun tarve vaatii. Takaisin tulee maksaa vain käytetyn luoton summa kuluineen.

Lainasto Ostosrahan hakeminen onnistuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin pienlainankin hakeminen. Sähköisen lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Ostosrahaan ei vaadita lainkaan takaajia tai vakuuksia.

HAE OSTOSRAHAA

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Mitä ovat pienlainat?

Pienlainat ovat netistä haettavia pienikokoisia lainoja, jotka ovat täysin vakuudettomia. Pienlainan saamiseksi et siis tarvitse takaajia tai vakuuksia, säännölliset tulot riittävät. Yleisiä pienlainoja, ovat erilaiset pikalainat, kuten pikavipit ja joustoluotot. Pienlainojen lainasummat vaihtelevat sadasta muutamaan tuhanteen euroon. Pienlaina on kätevä ratkaisu äkilliseen rahantarpeen paikkaamiseen. Ennen pienlainan hakemista suosittelemme tutustumaan eri vaihtoehtoihin. Pienlainaa hakiessa lainanhakijan tulisi aina varmistua, ettei pienlaina sisällä piilokuluja tai yllättäviä lisämaksuja. Pienlainaa hakiessa kannattaa siis olla kriittinen.

Miten hakea pienlainaa?

Pienlainoille tyypillistä on, että niitä voi hakea internetin välityksellä sähköisellä lainahakemuksella. Pienen kokonsa vuoksi pienlainojen hakeminen on yleensä hyvin yksinkertaista ja nopeaa. Hakemuksen yhteyteen ei tarvitse ilmoittaa vakuuksia tai takaajia, koska pienlainan saamiseksi sellaisia ei tarvitse. Riittää, että hakijalla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Vahvaan tunnistautumiseen vaaditaan verkkopankkitunukset tai mobiilivarmenne.

Pienlainaa voit hakea sähköisen lainahakemuksen ansioista vaikka suosikkikahvilastasi käsin!

Mihin tarkoitukseen pienlainat sopivat?

Pienlaina voi sopia niin äkillisten menojen paikkaamiseen kuin harkittujen hankintojen toteuttamiseen. Omaa talouttaan ja budjettiaan voi suunnitella etukäteen vaikka kuinka paljon, mutta todellisien yllätyksien varalle on vaikeaa valmistautua. Joskus asiat, joita vähiten odotat tapahtuvan käyvät toteen ja äkillinen rahantarve iskee samalla sekunnilla. Tiskikoneesi voi irtisanoa itsensä, autosi hajota keskellä tietä, puhelin tippua asfaltille tai unelmiesi äkkilähtö ilmetä loistavalla hinnalla. Pienlaina sopii erinomaisesti juuri vastaaviin yllättäviin tilanteisiin, joissa tarvitsee nopeasti pienikokoista lainaa.

Nimensä mukaisesti pienlainat ovat kooltaan pieniä ja siksi sopivat paremmin lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, kuin pitkäaikaiseen.

Perinteinen pienlaina ei riitä suurempaan rahantarpeeeseen

Jos rahantarve on jatkuvaa tai hankinnat suurempia, ei perinteinen pienlaina välttämättä riitä. Me Lainastolla tarjoamme monipuolisempaa rahoitusratkaisua – Lainasto Ostosrahaa. Kyseessä on jatkuva 100-3000 euron luotto, jonka yhteyteen on kytketty virtuaalinen luottokortti. Luottokortilla voi tehdä ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ympäri maailman tai maksaa esimerkiksi Netflix-laskun. Luottokorttia voi käyttää oman luottorajan puitteissa juuri silloin, kun rahantarve iskee, sillä takaisin tulee maksaa vain käytetyn luoton summa kuluineen.

Me Lainastolla olemme hinnoittelussamme täysin läpinäkyviä ja rehellisiä. Tuotteemme ei sisällä piilokuluja, joten jo ennen luoton saamista tiedät, mitä tulet maksamaan. Olemme vastuullinen toimija ja noudatamme kaikessa toiminnassamme Suomessa säädettyjä lakeja, säädöksiä ja velvoitteita. Olemme palvelleet lähes 200 000 asiakasta ja täten ansainneet luottamuksemme vastuullisena toimijana.

HAE LUOTTOA

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa