Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Pikalaina pähkinänkuoressa


Suomalaiset hakevat nykyään paljon pikalainaa. Se ei ole mikään yllätys, sillä pikalainamarkkinat ovat kehittyneet huimasti sitten vuosikymmenen alun. Kun vuonna 2010 pikalainan vuosikorko saattoi olla 2000 %, nykyään se on harvoin yli 50 %! Esimerkiksi Lainaston pikalainan todellinen kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko on vain 48,90 %.

  • 100-400 € perinteinen pikalaina
  • Nopea laina: yleensä tilillä n. 5-15 minuutissa
  • Hakemuksen täyttämiseen ei tarvitse kuin verkkopankkitunnukset (ei esim. tulotositteiden lähettämistä)
  • K18

TÄYTÄ HAKEMUS

 

300 euron pikalainan korot ja kulut


Kun haet Lainaston 300 euron pikalainaa, et huku korkoihin ja kuluihin! Meillä maksat 300 euron lainastasi ainoastaan 112,50 €. Takaisinmaksu tapahtuu kätevästi kuudessa erässä, jotka erääntyvät kahden kuukauden välein. 300 euron pikalainalle saa täten mahtavat 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa!

Lainaston pikalainaa voi hakea 100, 200, 300 tai 400 euron kokoisena, ja alta löydät erilaisten lainasummien korot ja kulut kokonaisuudessaan.

Vippi Laina-aika Kulut
100 € 12 kk 37 €
200 € 12 kk 75 €
300 € 12 kk 113 €
400 € 12 kk 150 €

HAE PIKALAINAA

 

Millaisiin tilanteisiin pikalaina 300 € sopii?


300 euron pikalainaa haetaan yleensä erilaisiin arjen yllätyksiin. Esimerkiksi auton tai muun menopelin hajoaminen on yksi yleisimmistä rahantarpeen syistä. 300 eurolla voi rahoittaa myös esimerkiksi pienen lomamatkan. Tällä summalla ei toki pääse pidemmille matkoille, mutta jo muutamalla satasella voi rahoittaa esimerkiksi lyhyen risteilyloman tai muun pikaisen elämyksen arjen ulkopuolella.

Huomaathan kuitenkin, että pikalaina ei sovi esimerkiksi toisten velkojen paikkaamiseen tai päihteiden käyttöön. Älä hae lainaa, jos et ole täysin varma takaisinmaksukyvystäsi. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa asiakkaalle monenlaisia henkilökohtaisia seuraamuksia ja lainaa myöntävälle yritykselle luottotappion. Joudummekin tässä tilanteessa ilmoittamaan maksuhäiriöstä luottohäiriörekisteriin, ja lainasi siirtyy perintään. Voit lukea lisää Lainaston vastuullisesta luotonantotavasta Vastuullisuus-sivulta.

 

Miten 300 € pikalainaa haetaan?


Lainastolla et kohtaa paperisotaa: pikalainan hakemista varten tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset ja internet-yhteyden!

  1. Kirjaudu hakemusjärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi
  2. Täytä yhteystietosi ja pankkitilisi numero
  3. Valitse lainasumma ja lähetä hakemus

Lainaprosessi on juuri niin simppeli, miltä se näyttää! Hakemuksen täyttämisessä kuluukin vain hetki. Laina siirtyy välittömästi lainankäsittelijöiden käsittelyjonoon, ja saat tekstiviestin ja sähköpostin lainapäätöksestä yleensä 5-15 minuutin sisällä. Huomaathan, että lainoja käsitellään vain aukioloaikoinamme.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Voiko 300 € pikalainaa saada ilman luottotietoja?


Ei. Lainasto Oy ei myönnä lainaa maksuhäiriömerkinnän omaaville henkilöille. Tämä kuuluu noudattamiimme vastuullisen luotonannon sääntöihin. Luottotietonsa menettänyt hakija on kuluttajaluottoja myöntävälle yritykselle aina huomattavasti normaalia suurempi luottotappioriski, emmekä voi täten näiden hintojen puitteissa myöntää lainaa luottotiedottomille hakijoille.  Voit lukea lisää maksuhäiriömerkinnästä ja siitä, miten maksuhäiriömerkinnästä pääsee eroon esimerkiksi Kuningaskuluttajan artikkelista.