Millainen laina pikalaina on?

Pikalaina on ennen kaikkea nopea laina. Sen hakeminen tapahtuu perinteisesti netissä, ja usein rahat saa tilille lähes reaaliajassa. Pikalainojen korko on yleensä hieman suurempi kuin perinteisten kivijalkapankkien joustoluottojen korko. Tämä johtuu siitä, että pikalainoja tarjoavat yhtiöt myöntävät lainaa huomattavasti laajemmalle asiakaskunnalle, kun taas pankkien luottokelpoisuustarkastus on huomattavasti tiukempi. Pikalainat ovat usein myös huomattavasti pankkilainoja ketterämmin ja nopeammin saatavissa.

Pikalaina-ala on toiminut Suomessa jo pitkään, ja pikalainat ovat muuttuneet vuosien varrella paljon. Pikalainojen kokoluokat ovat kasvaneet, ja maksuaikaa saa nykyään huomattavasti pidempään kuin ennen. Ennen ei ollut ennenkuulumatonta hakea tekstiviestivippiä seitsemän päivän maksuajalla. Nykyään näin lyhyen ajan lainat jäävät usein kulurakenteensa takia korkokattolain haaviin, eikä niitä saa myöntää.

Pikalaina heti tilille?

Pikalaina on mahdollista saada heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Myös lainahakemuksen käsitteleminen tapahtuu tyypillisesti varsin nopeasti. Nopeus tekeekin pikalainasta rahoitustuotteen, joka sopii äkillisen rahantarpeen nopeaan paikkaamiseen. Suomen lainsäädännön mukaan pikalainoja ei kuitenkaan voida siirtää kuluttajien pankkitileille yöaikaan kello 23-07 välisenä aikana.

Jos haluat itsellesi mahdollisuuden tehdä useita nostoja heti tilille ilman erillisten hakemuksien täyttämistä jokaisen noston yhteydessä, tutustu Lainasto Ostosrahaan. Ostosraha mahdollistaa virtuaalisen luottokortin käyttämisen sekä nostojen tekemisen heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa. Voit esimerkiksi tehdä viisi 100 euron nostoa, nostaa 500 euroa kerralla tai käyttää virtuaalista luottokorttia nettishoppailuun. Valinta on sinun!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Pikalaina 500 euroa – miten haen?

500 euron pikalainaa on helppo hakea sähköisesti vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ennen lainan hakemista suosittelemme vertailemaan eri lainantarjoajien lainojen kuluja sekä korkoja.

Pikalainan hakeminen on nopeaa ja ketterää – lainan hakemisessa kuluu tyypillisesti alle viisi minuuttia.

  1. Kirjaudu hakemusjärjestelmään verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  2. Täytä kysyttävät tiedot sekä pankkitilisi numero ja valitse lainasumma.
  3. Vahvista tulotietosi hakemuksen yhteydessä lainantarjoajan käyttämän palvelun avulla.
  4. Odota pieni hetki lainapäätöstä!
Lainanhakeminen on nykyteknologian ansiosta erittäin helppoa. Sen voi tehdä vaikka kahvikupposen äärellä käyttäen omaa älylaitetta.

Kenelle 500 euron laina voidaan myöntää?

Lainan hakeminen ei koskaan kannata, jos omasta maksukyvystä ei voi täysin varmistua. Lainan tarkoitus on auttaa tiukoissa tilanteissa tai tuoda joustoa arkeen. On hyvä muistaa, ettei lainaraha ole ilmaista.

Lainantarjoajat tarkistavatkin lainaa myöntäessään lainanhakijan maksukyvyn. 500 euron pikalainan hakijalta vaaditaan tyypillisesti säännöllisiä tuloja sekä maksuhäiriömerkittömyyttä. Monet lainantarjoajat vaativat myös vakituista osoitetta Suomessa sekä suomalaista pankkitiliä. Pikalainan hakemusprosessiin tunnistautumista varten tarvitset myös verkkopankkitunnukset taikka mobiilivarmenteen.

Mihin 500 euron pikalaina sopii – pikavippi vai joustoluotto?

Pikalaina-termin alle lukeutuu perinteinen pikavippi sekä joustoluotto. Pikavippi ja joustoluotto soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Oletko suunnitellut esimerkiksi kotisi pienimuotoista sisustamista tai pientä pintaremontoimista? Esimerkiksi remonttia suunnitellessasi rahantarve on pitkäaikainen – remonttiin liittyy yleensä useita kulueriä. Tällöin jatkuva joustoluotto on kertaluontoista pikavippiä parempi valinta. Perinteinen pikavippi on kertalaina, eli sen saa yhdellä kerralla kokonaisuudessaan tilille. Pikavippi soveltuukin parhaiten kertaluontoiseen rahantarpeeseen, kuten esimerkiksi hajonneen auton huoltokuluihin tai uuden kodinkoneen hankintaan.

Lainasto Ostosraha – virtuaalinen luottokortti käyttöösi jo tänään!

Lainasto Ostosrahassa yhdistyy niin pikavipin kuin joustoluotonkin parhaat ominaisuudet. Olemme yhdistäneet pikavipin nopeuden ja joustoluoton joustavuuden luoden markkinoiden monipuolisimman rahoitustuotteen. Kyseessä on 100-3000 euron jatkuva luotto, jonka mukana saat käyttöösi virtuaalisen luottokortin. Sinulle myönnettyä luottoa voit käyttää luottokortillasi esimerkiksi nettishoppailuun, kuukausiveloituksiin tai laskujen maksamiseen. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä nostoja kortilta tilillesi oman luottorajasi puitteissa juuri silloin, kun haluat.

Virtuaalinen luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja ja korotkin ovat varsin kilpailukykyiset. Hinnoittelumme on aina täysin läpinäkyvää ja toimintamme vastuullista.

Luottoerittely  
Luottosumma 500 €
Maksuaika 8 kk
Kulut 49,81 €
Yhteensä 549,81 €

Taulukossa esimerkki 500 euron Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Hae oma virtuaalinen Visa-korttiluottosi sähköisesti jo tänään!
HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa