Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Tarvitsetko pikalainaa? Lainastolta sitä saa: lainatuotteistamme löytyy vaihtoehtoja aina perinteisestä satasen pikavipistä viidentuhannen euron kulutusluottoon asti!

 

Pikalaina 500 €: miten haen?


500 euron pikalainaa on helppo hakea. Kun haet Lainastolta 500 euron pikalainaa, saat käyttöösi joustavan henkilökohtaisen luottotilin, jolta voit tehdä nostoja koska tahansa, niin usein kuin haluat. Voit esimerkiksi tehdä viisi 100 euron nostoa, tai nostaa 500 euroa kerralla. Valinta on sinun!

Pikalainan hakeminen on nopeaa ja ketterää:

  1. Kirjaudu hakemusjärjestelmään pankkitunnuksillasi (n. 30sek)
  2. Täytä tietosi, pankkitilisi numero ja valitse lainasumma (n. 3min)
  3. Lähetä tosite tulotiedoistasi Instantor-palvelun avulla (n. 1min)

Lainan hakemisessa kuluu alle viisi minuuttia, ja lainapäätöksen saa hetkessä!

 

HAE PIKALAINAA

 

500 € pikalainan takaisinmaksu


500 euron pikalainaa voi lyhentää kätevästi kuukausierissä. 500 euron luoton minimilyhennys on vain 123 euroa, eli voit maksaa luottorajasi saldoa pikkuhiljaa takaisin. Voit halutessasi maksaa myös koko luoton kerralla takaisin. Näin kertaerä on suurempi, mutta säästät korkokuluissa.

Takaisinmaksu on kätevää ja nopeaa. Voit kirjautua omille sivuille Kirjaudu-nappulan avulla ja tarkastella asiakaspaneelissa omia laskujasi. Asiakaspaneelista voit tehdä maksuja reaaliajassa Paytrail-palvelun avulla. Halutessasi voit maksaa laskun myös perinteisellä tilisiirrolla.

Huomaathan, että laskun maksamatta jättäminen ei jätä Lainastolle vaihtoehtoja, vaan luotto on siirrettävä perintään. Ota yhteys asiakaspalveluun, jos tilanteesi näyttää siltä että et pysty maksamaan lainanlyhennystä ajoissa.

 

Millainen laina pikalaina on?


Pikalaina on ennen kaikkea nopea laina. Sen hakeminen tapahtuu perinteisesti netissä, ja usein rahat saa tilille lähes reaaliajassa. Pikalainojen korko on yleensä hieman suurempi kuin perinteisten kivijalkapankkien joustoluottojen korko. Tämä johtuu siitä, että pikaluottoa tarjoavat yhtiöt myöntävät lainaa huomattavasti laajemmalle asiakaskunnalle, kun taas pankkien luottokelpoisuustarkastus on huomattavasti tiukempi.

Pikalaina-ala on toiminut Suomessa jo pitkään, ja pikalainat ovat muuttuneet vuosien varrella paljon. Pikalainojen kokoluokat ovat kasvaneet, ja maksuaikaa saa nykyään huomattavasti pidempään kuin ennen: esimerkiksi 400 euron pikavipille saa Lainastola 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Ennen ei ollut ennenkuulumatonta hakea tekstiviestivippiä seitsemän päivän maksuajalla. Nykyään näin lyhyen ajan lainat jäävät usein kulurakenteensa takia korkokattolain haaviin, eikä niitä saa myöntää.

 

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Mitä 500 euron pikalaina maksaa?


Kuten kaikissa lainatuotteissa, myös 500 euron pikalainassa on kuluja. Lainaston joustoluottotilin kulut muodostuvat pääasiassa kahdesta asiasta: nostoprovisiosta ja kuukausikorosta. Nostoprovisio on kertaluontoinen kuluerä, joka määrittyy nostamasi summan perusteella. Esimerkiksi 500 euron nostosta 14 prosentin nostoprovisio on 70 euroa. Lainaston joustoluoton kuukausikorko on 5 %, eli 500 euron velka kasvaa korkoa kuukausittain 25 euroa.