Rahalaina – Lainasto

Pieni rahalaina

Pieni rahalaina soveltuu moneen tarkoitukseen. Sillä voi ostaa pieniä hankintoja, kuten ruokaostoksia, elektroniikkaa tai palveluita. Pienen lainan ottaminen on hyödyllistä tilanteissa, joissa oma talous ei muuten kestäisi. Pienet lainat ovat tyypillisesti vakuudettomia eli niiden saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Koska pienten lainojen saamiseksi et joudu asettamaan vakuuksia tai takaajia, maksukykysi varmistetaan henkilö, tulo- ja luottotietojesi perusteella sähköisesti. Tämä tekee pienten lainojen hakemisesta varsin nopeaa ja vaivatonta. Näillä eduilla on kuitenkin hintansa, sillä pienten lainojen korot ovat tyypillisesti suuria vakuudellisia pankkilainoja korkeammat.

Pieni pikavippi

Pienet muutamien satojen eurojen lainat ovat suurimmaksi osaksi perinteisiä pikavippejä. Pikavipit ovat täysin vakuudettomia kertaluontoisia pienlainoja. Pikavipit sopivat hyvin äkillisen rahantarpeen paikkaamiseen, sillä nimensä mukaisesti pikavipit ovat nopeita keinoja saada lainarahaa. Vaikka pikavipit ovat pieniä, ei niitä myönnetä jokaiselle. Tyypillisesti pikavipin hakijalta vaaditaan ainakin 18 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä puhtaita luottotietoja. Näin lainantarjoaja voi varmistua lainanhakijan maksukyvystä.

Äkilliset rahahuolet ovat harmillisia ja stressaavia. Joskus saattaa ilmetä tarvetta pienelle lainalle. Silloin voi olla perusteltua hakea pientä pikavippiä, jos pikavipin hinta on kohtuullinen.

Suuri rahalaina

Suuri rahalaina vastaa jatkuvaan, pitkäaikaiseen tai muuten vain summaltaan suureen rahantarpeeseen. Suuresta rahalainasta puhuttaessa puhutaan tuhansien, kymmenien tuhansien tai jopa satojen tuhansien eurojen lainoista. Tyypillisiä suuren rahalainan käyttökohteita ovat esimerkiksi lomamatkat, remontit, autot sekä asunnot. Suuria rahalainoja saatetaan käyttää myös oman talouden puskurina, ikään kuin hätäkassana.

Suuret pankki- ja kulutusluotot

Kulutusluotto-käsitteen alle lukeutuu lukuisia erilaisia rahoitusratkaisuja, kuten käyttöluotto, käyttölaina, kertalaina ja joustoluotto. Pohjimmiltaan kulutusluotto käsitteenä perustuu siihen, että luotto on tarkoitettu kulutukseen. Kulutusluottojen lainasummat vaihtelevat noin 500 eurosta jopa 80 000 euroon asti. Kulutusluotot ovat yleensä vakuudettomia ja sähköisen lainahakemuksen ansiosta nopeita hakea.

Pankkiluotot tai -lainat käsitteenä kattavat alleen kaikki erilaiset lainat ja luotot, joita pankit tarjoajat. Suurista rahalainoista puhuttaessa asuntolainat, autolainat, lomalainat sekä yrityslainat ovat suosituimpia pankkilainoja. Suuret pankkilainat ovat vakuudellisia, joten lainan saamiseksi joutuu asettamaan omaa tai läheisten omaisuutta lainan vakuudeksi. Tämän takia lainojen saamiseksi tulee usein käydä lainaneuvotteluissa – prosessi on kulutusluottoja hitaampi. Vakuuksien myötä pankkien riskit hävitä lainaamansa rahansa ovat hyvin pienet, joten pankkilainan korot on saatu laskettua kulutusluottoja alemmaksi.

Vakuudellinen pankkilaina
Vakuudellista pankkilainaa saadaksesi tulee sinun lainan takaisinmaksun takaamiseksi asettaa vakuuksia.

Vaihtoehto perinteisille lainoille – Ostosraha-luottokortti

Lainasto Ostosraha yhdistää pikavippien, kulutusluottojen sekä pankkilainojen parhaat puolet. Ostosraha on nimittäin nopea, vakuudeton sekä edullinen rahoitusratkaisu, joka joustaa juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, jonka yhteyteen on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Ostosraha mahdollistaa pikavipin kaltaiset nopeat nostot luottokortilta tilillesi sekä nettishoppailun luottokortilla. Luoton jatkuvuuden myötä voit käyttää Ostosrahaa myös oman taloutesi hätävarana. Luottorajasi puitteissa saat käyttää luottoasi ilman uusia hakemuksia juuri silloin, kun haluat 24h, ja takaisinmaksettavaa jää vain käyttämäsi luoton summa edullisine kuluineen.

Hae lainaa nopeasti vaikka omalla älypuhelimellasi
Luottokorttiamme voit hakea verkossa yksinkertaisella hakemuksella. Korttia voi virtuaali-vinguttaa tuhansissa kotimaisissa ja ulkomaisissa verkkokaupoissa.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE OSTOSRAHAA

Sähköinen luottohakemus – Lainasto Ostosraha on haettavissa 24h

Lainasto Ostosrahaa haetaan sähköisellä luottohakemuksella, jonka täyttämiseen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Luottohakemus on varsin yksinkertainen – siinä kysytään luoton myöntämisen ja maksukykysi kannalta oleellisia tietoja, kuten henkilö- ja tulotietoja.

Luottoa Lainastolta voit hakea, jos olet vähintään 18 vuotias Suomessa asuva henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne luottoprosessiin tunnistautumista varten. Luottohakemuksen voit täyttää vaikka keskellä yötä – käsittelemme yöllä saapuneet hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä heti aamuseitsemältä.

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa