Vippi 300€

300 euron vippi on helppo pienikokoinen laina, joka on tyypillisesti nopeasti saatavilla tilille. 300 euron vippi on juuri sopivan pieni laina – takaisinmaksueristä ei pääse kasvamaan liian suuria, mutta pankkitili saa mukavasti täytettä. Joskus arkeen tarvitsee vain pientä taloudellista avustusta, jotta pääsee jatkamaan elämää eteenpäin. Yllättävä meno saattaa iskeä esimerkiksi juuri ennen palkkapäivää hetkellä, kun sitä vähiten odotat.

Milloin on oikea aika hakea 300€ vippi?

Aina lainaa hakiessa on syytä ensiksi pohtia, onko rahantarve todellinen vai oletko tekemässä heräteostosta. Lisäksi lainanhakijan tulee miettiä riittääkö oma maksukyky lainan takaisinmaksuun ajallaan. Vaikka 300 euroa ei ole valtava summa rahaa, voi luottotietonsa menettää jos lainaa ei maksa ajallaan. Luottotietojen säilyminen on arvokas asia, jota ei kannata vaarantaa. Pikavippejä kannattaakin ottaa vain jos oma kukkaro ei yksinkertaisesti veny välttämättömiin tarpeisiin. Ennen pikavipin hakemista kannattaa kokeilla kiristää omaa kulutustaan – monesti löytyy turhiakin rahareikiä, joita voisi tukkia.

Millainen laina 300€ vippi on?

300 euron vippi on pieni pikalaina. Vipit ovat tyypillisesti nopeita ja vaivattomia. Pikavippejä haetaan sähköisellä lainahakemuksella, jonka jälkeen lainapäätös saapuu nopeasti. Takaisinmaksu 300 euron kokoisessa lainassa tapahtuu tyypillisesti muutaman kuukauden ajalla, mutta kaikki lainantarjoajat tarjoavat myös mahdollisuuden maksaa vippi kokonaisuudessaan takaisin ilman mitään lisäkuluja. Ennen pikavipin hakemista suosittelemme tutustumaan lainantarjoajan hinnoitteluun ja varmistamaan, ettei pikavippi sisällä piilokuluja, jotka pääsisivät yllättämään.

Miten hakea 300 euron vippi?

Vippejä haetaan tyypillisesti täysin nettipohjaisella lainahakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu muutamia minuutteja. Hakeaksesi pikavippiä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Vippejä voi yleensä hakea kellon ympäri, mutta tilillesi raha siirtyy lainantarjoajan lainapalvelun aukioloaikojen sisällä. Yö-aikaan ei voi saada lainapäätöstä, sillä Suomen laki kieltää pikavippien myöntämisen yöllä. Monet luotontarjoajat käyttävät palveluissaan vahvaa salausta, joten asiakkaan tiedot ovat turvassa.

Pikavipit voivat tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta, kun äkillinen rahantarve pääsee yllättämään, mutta muitakin joustavampia ja edullisempia vaihtoehtoja on olemassa. Me Lainastolla tarjoamme pikavipin sijasta Ostosrahaa – joustavaa luottoa nopeasti.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Lainasto Ostosraha

Lainaston Ostosraha on 100-3000€ jatkuva vakuudeton luotto, joka sopii niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen. Täyttämällä luottohakemuksen voit saada käyttöösi oman luottorajan, jolta voit käyttää rahaa suoraan Ostosrahaan kytketyllä Mastercard-luottokortilla juuri silloin kun haluat. Aluksi luottoraja on 300-500€ perustuen maksukykyysi, mutta se on korotettavissa jopa 3000 euroon asti.

Ostosraha tuo joustavutta lomailuun.
Ostosraha on hyvä täydennys lomakassaan!
HAE LUOTTOA

300€ Ostosraha

Perinteiseen pikavippiin verrattuna Lainaston Ostosraha on edullinen vaihtoehto.  Se pitää sisällään kaikki pikavippien positiiviset ominaisuudet kuitenkin edullisemmin ja joustavammin. 300 euron Ostosraha on saatavissa nopeasti suoraan käyttöösi. Teet vain nopean luottohakemuksen – myönteisen luottopäätöksen saatuasi saat Ostosrahan käyttöösi halutessasi saman tien.

300 euron luotto sopii arkeen sekä juhlaan. Täytyykö auto viedä huoltoon tai ostaa uusi tiskikone? Kaipaako lomakassasi täydennystä? Haluaisitko yllättää ystäväsi hienolla illallisella? Ostosraha sopii moneen tarkoitukseen.

Alla näkyy esimerkki 300 euron Ostosrahan luottoerittelystä – niin kuin näkyy, kulut ovat hyvin maltillisia. Hinnoittelumme on läpinäkyvää, joten piilokuluja ei pääse kertymään. Tarkat tiedot maksueristäsi pääset näkemään luottoehdoista.

Luottoerittely 
Luottosumma300 €
Maksuaika5 kk
Kulut18,70 €
Yhteensä318,70 €

Taulukossa esimerkki 300€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Miten Lainaston Ostosraha toimii?

Ostosraha on jatkuva luotto eli voit käyttää rahaa luottorajasi puitteissa juuri silloin kun haluat. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen Ostosraha siis joustaa juuri sinun tarpeiden mukaisesti.

Jos luottorajasi on esimerkiksi 500 euroa, mutta tarvitset vain 300€ – voit käyttää luottokorttia vain 300€ edestä. Maksat kulut tietenkin vain käyttämästäsi rahasta. Kun rahantarve seuraavan kerran pääsee yllättämään, voit käyttää loput 200€ ilman erillisiä luottohakemuksia. Luottokortilta voi myös tehdä nopeasti nostoja suoraan omalle pankkitilille 24/7. Luottorajasi on korotettavissa jopa 3000 euroon asti.

Kun haet Ostosrahaa ensimmäistä kertaa, on hakeminen vähintäänkin yhtä nopeaa kuin perinteisten pikavippien hakeminen. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen omalta luottorajaltasi nostaminen on kuitenkin paljon pikavippien hakemista nopeampaa, sillä erillisen luottohakemuksen täyttämiselle ei ole enää tarvetta.

Ostosraha on nettishoppailijan unelma

Haluaisitko ostaa uusia vaatteita, tilata ruokaa tai maksaa suoratoistopalveluistasi suoraan luotolla? Nyt se on mahdollista Lainaston luottokortilla. Ostosrahaan on automaattisesti kytketty Mastercard-luottokortti, jolla voi tehdä nopeasti ja turvallisesti ostoksia suoraan netissä – vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos netissä shoppailu ei ole mieleesi, voi luottokortilta tottakai nostaa rahaa helposti suoraan omalle pankkitilille. Luottokortillamme ei ole erillisiä vuosi- tai kuukasimaksuja, joten se on edullinen vaihtoehto.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Ennen luoton hakemista suosittelemme tutustumaan luottoehtoihimme. Ostosraha myönnetään yli 18-vuotiaalle, Suomessa asuvalle, luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle, jolla on käytössään verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa