Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Vippi heti?

Vippi on pieni pikaluotto, jonka saa kerralla tilille. Kyseessä on siis perinteinen kertalaina. Vipit ovat aina täysin vakuudettomia, eli saadaksesi vipin et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 18 vuotta ikää. Vippejä on olemassa erikokoisia erilaisille rahantarpeille. Tyypillisesti perinteisten vippien lainasummat pyörivät noin 20-600 euron paikkeilla.

Jos vipin hakee 07-23 välisenä aikana, on rahat yleensä saatavissa heti tilille. Ota kuitenkin huomioon, että Suomen lainsäädännön mukaan vippien siirtäminen yöaikaan on kiellettyä. 

Vippejä on erikokoisia, jokaiseen rahantarpeeseen.

Vippi on saatavissa heti, kun akuutti rahantarve pääsee yllättämään.

Millaiseen käyttöön vippi sopii?

Vipillä voi rahoittaa esimerkiksi äkillisten rahareikien aiheuttamia taloushuolia. Vippi sopiikin erinomaisesti esimerkiksi lääkäri- tai puhelinlaskun maksamiseen, jos tili ammottaa juuri eräpäivän kohdalla tyhjyyttään. Vipin hakeminen toimiikin usein eräänlaisena palkkaennakkona, onhan vippi saatavissa heti käyttöön. Monet hakevat vippiä myös illanviettoja ja pieniä reissuja varten. Huomaathan kuitenkin, että vippi ei sovi huvittelun rahoittamiseen, jos et ole täysin varma pystyväsi maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Luottokortti sopii jokaisen tarpeisiin

Lainaston virtuaalinen luottokortti, tuttavallisemmin Ostosraha on loistavan ketterä ja rehti rahoitustuote, joka on vipin tavoin saatavissa heti käyttöön. Luottokortti on siis käytettävissäsi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Luottokortti on perinteistä vippiä huomattavasti joustavampi vaihtoehto, sillä takaisin tulee maksaa vain käytetty luotto kuluineen. Näin maksat takaisin vain sen, mitä sinulla todellisuudessa hankintoihin kuluu. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja, joka tekee siitä myös huomattavasti vippiä edullisemman rahoitusratkaisun.

Luottokorttia haetaan sähköisellä, erittäin nopealla luottohakemuksella. Huomaathan, että Lainasto ei myönnä luottoa luottotiedottomille henkilöille. Voit lukea lisää vastuullisuus-osiosta.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Miten hakea vippi?

Vipin hakeminen on helppoa. Hakemuksen täyttämisessä kestää tyypillisesti vain minuutteja, sillä nykypäivänä tulotietojen vahvistaminen on täysin automatisoitua. Lainanmyöntäjien hakemusjärjestelmät ovat responsiivisia ja mobiilioptimoituja, joten voit täyttää lainahakemuksen käden käänteessä, oli käytössäsi sitten kännykkä, tabletti, läppäri tai pöytäkone!

Vipin hakemisen tyypilliset vaiheet:

  1. Täytä luottohakemus saamiesi ohjeiden mukaisesti.
  2. Tutustu luottosopimukseen huolella.
  3. Vahvista ja allekirjoita luottohakemus verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja odota luottopäätöstä.
Vippi heti - sähköinen lainahakemus

Sähköisen lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää heti rahantarpeen iskiessä ympäri vuorokauden.

 

100-3000 euron Ostosraha-luotto on heti käytössäsi

Kun puhutaan käsitteestä vippi, tarkoitetaan yleensä nimenomaan pientä, nopeaa ja ketterää luottoa. Perinteinen vippi on yleensä ollut 20-600 euron laina, jolle on saanut 14-30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa korkealla vuosikorolla.

Vippeihin verrattuna Lainasto Ostosraha on kuin eri maailmasta. Ostosrahalla on joustava takaisinmaksuaika ja todellinen vuosikorkokin on alle 30%. Ostosrahan mukana tulee lisäksi virtuaalinen Mastercard-luottokortti, joka mahdollistaa turvallisen verkko-ostoksen tekemisen heti myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen. Halutessasi voit myös tehdä nostoja luottokortiltasi heti tilillesi 24 tuntia vuorokaudessa.

Summa Maksuaika Maksat takaisin yht.
100 € 2 kk 103,03 €
200 € 3 kk 208,50 €
300 € 5 kk 318,70 €
400 € 7 kk 432,38 €
500 € 8 kk 549,81 €
1000 € 17 kk 1205,14 €
1500 € 24 kk 1903,39 €
2000 € 31 kk 2667,31 €
3000 € 47 kk 1551,46 €

 

Huom. Taulukossa olevat summat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE OSTOSRAHAA

 

Lainasto Ostosraha tiivistettynä:

  • Ostosraha on 100-3000 euron luotto
  • Ostosraha on jatkuva luotto
  • Ostosrahaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomen kansalainen
  • Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa
  • Ostosraha on vakuudeton rahoitustuote
  • Luottoon kytketään automaattisesti virtuaalinen Mastercard-luottokortti
  • Luottokortissa ei ole erillistä vuosimaksua eikä PIN-koodia

HAE HETI