Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Onko hakusessa vippi jonka saat heti käyttöösi? Lainaston Ostosraha on 100-3000 € luotto jota voit hakea 24 tuntia vuorokaudessa, ja sille saa takaisinmaksuaikaa joustavasti!

 

Huom. Taulukossa olevat summat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

 

Summa Maksuaika Maksat takaisin yht.
100 € 2 kk 103,03 €
200 € 3 kk 208,50 €
300 € 5 kk 318,70 €
400 € 7 kk 432,38 €
500 € 8 kk 549,81 €
1000 € 17 kk 1205,14 €
1500 € 24 kk 1903,39 €
2000 € 31 kk 2667,31 €
3000 € 47 kk 1551,46 €

HAE OSTOSRAHAA TÄSTÄ

 

Lainastolla vippi on 100-3000 euron Ostosraha-luotto


Kun puhutaan käsitteestä vippi, tarkoitetaan yleensä nimenomaan pientä, nopeaa ja ketterää luottoa. Perinteinen vippi on yleensä ollut 100-600 euron luotto, jolle on saanut 14-30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa korkealla vuosikorolla. Valtioiden tasolla vippiä haetaan hieman isommilla summilla.

Lainastolla asia ei ole näin: meidän Ostosrahalla on joustava takaisinmaksuaika ja todellinen vuosikorkokin on alle 30%. Ostosrahan mukana tulee lisäksi virtuaalinen Mastercard-luottokortti, joka mahdollistaa turvallisen verkko-ostoksen tekemisen heti myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen.

Lainaston vippi onkin erinomainen ratkaisu niin pieniin kuin hieman suurempiinkin hankintoihin: osta nyt, ja maksa pienissä kuukausittaisissa maksuerissä aikana takaisin! Esimerkiksi 200 euron vipille tulee kuluja alle 10 euroa.

 

Miten vippiä haetaan heti käyttöön?


Vipin hakeminen on helppoa. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain minuutteja! Hakemusjärjestelmä on responsiivinen ja mobiilioptimoitu, niinpä voit täyttää ilmaisen hakemuksen käden käänteessä, oli käytössäsi sitten kännykkä, tabletti, läppäri tai pöytäkone!

Vipin hakeminen on nopeaa:

  1. Täytä luottohakemus saamiesi ohjeiden mukaisesti.
  2. Tutustu luottosopimukseen huolella.
  3. Vahvista ja allekirjoita luottohakemus verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja odota luottopäätöstä.

Yhteensä koko prosessiin menee muutamia minuutteja ja luottoprosessi ohjaa sinua koko hakemuksen ajan.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Millaiseen käyttöön vippi sopii?


Vipillä voi rahoittaa esimerkiksi äkillisten rahareikien aiheuttamia taloushuolia. Vippi sopiikin erinomaisesti esimerkiksi lääkäri- tai puhelinlaskun maksamiseen, jos tili ammottaa juuri eräpäivän kohdalla tyhjyyttään. Vipin hakeminen toimiikin usein eräänlaisena palkkaennakkona.

Vippi heti käyttöön, ja menoksi! Monet hakevat vippiä myös illanviettoja ja pieniä reissuja varten. Lainaston vippi sopiikin tähän tarkoitukseen erinomaisesti, sillä sen joustava takaisinmaksuaika ja matalat luottokulut ovat markkinoiden parhaimmistoa. Huomaathan kuitenkin, että vippi ei sovi huvittelun rahoittamiseen, jos et ole täysin varma pystyväsi maksamaan luoton takaisin sovitussa ajassa.

Kyseessä on luotto siinä missä muutkin: vippejä on parjattu turhaan suomalaisessa mediassa, sillä oikein käytettynä kyseessä on loistavan ketterä ja rehti rahoitustuote. Luottoja myöntävät yhtiöt tarjoavat rahoitusratkaisuja myös sellaisille ihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta saada pankista lainaa. Huomaathan kuitenkin, että Lainasto ei myönnä luottoa luottotiedottomille. Voit lukea lisää vastuullisuus-osiosta.

 

Vippi heti käyttöön: pistä muistiin ainakin nämä


  • Vippi, nykyään Ostosraha on 100-3000 euron luotto
  • Ostosraha on jatkuva luotto
  • Ostosrahaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomen kansalainen
  • Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa
  • Et tarvitse erillistä vakuutta luotolle
  • Luottoon kytketään automaattisesti virtuaalinen Mastercard-luottokortti
  • Luottokortissa ei ole erillistä vuosimaksua eikä PIN-koodia

HAE HETI