Vippi heti?

Tänä päivänä vipistä puhuttaessa kyseessä voi olla pieni pikaluotto, jonka saa kerralla tilille tai useamman noston mahdollistava joustavampi vippi eli joustoluotto. Yhteistä kaikilla vipeillä on kuitenkin se, että niiden saamiseksi ei vaadita takaajaa eikä vakuuksia. Riittää, että sinulla on säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja vähintään 18-vuotta ikää.

Vippejä on olemassa erikokoisia erilaisille rahantarpeille. Tyypillisesti perinteisten vippien lainasummat pyörivät noin 20-600 euron paikkeilla. Useamman noston mahdollistavien joustoluottojen lainasummat ovat sen sijaan usein vähintään 2000 euroa.

Jos vipin hakee 07-23 välisenä aikana, on rahat yleensä saatavissa heti tilille. Ota kuitenkin huomioon, että Suomen lainsäädännön mukaan vippien siirtäminen yöaikaan on kiellettyä. 

Jos akuutti rahantarve pääsee yllättämään, voit hakea vipin heti käyttöösi.

Millaiseen käyttöön vippi sopii?

Vipillä voi rahoittaa esimerkiksi äkillisten rahareikien aiheuttamia taloushuolia. Vippi sopiikin erinomaisesti esimerkiksi lääkäri- tai puhelinlaskun maksamiseen, jos tili ammottaa juuri eräpäivän kohdalla tyhjyyttään. Vipin hakeminen toimiikin usein eräänlaisena palkkaennakkona, onhan vippi saatavissa heti käyttöön. Monet hakevat vippiä myös illanviettoja ja pieniä reissuja varten. Huomaathan kuitenkin, että vippi ei sovi huvittelun rahoittamiseen, jos et ole täysin varma pystyväsi maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Luottokortti sopii jokaisen tarpeisiin

Lainaston virtuaalinen luottokortti, joka tunnetaan tuttavallisemmin nimellä Ostosraha on loistavan ketterä ja rehti rahoitustuote, joka on vipin tavoin saatavissa heti käyttöön. Luottokortti on siis käytettävissäsi heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Luottokortti on perinteistä vippiä huomattavasti joustavampi vaihtoehto, sillä takaisin tulee maksaa vain käytetty luotto kuluineen. Näin maksat takaisin vain sen, mitä sinulla todellisuudessa hankintoihin kuluu. Luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja, joka tekee siitä myös huomattavasti vippiä edullisemman rahoitusratkaisun.

Luottokorttia haetaan sähköisellä, erittäin nopealla luottohakemuksella. Huomaathan, että Lainasto ei myönnä luottoa luottotiedottomille henkilöille. Voit lukea lisää vastuullisuus-osiosta.

HAE LUOTTOA

Miten hakea vippi?

Vipin hakeminen on helppoa. Hakemuksen täyttämisessä kestää tyypillisesti vain minuutteja, sillä nykypäivänä tulotietojen vahvistaminen on täysin automatisoitua. Lainanmyöntäjien hakemusjärjestelmät ovat responsiivisia ja mobiilioptimoituja, joten voit täyttää lainahakemuksen käden käänteessä, oli käytössäsi sitten kännykkä, tabletti, läppäri tai pöytäkone!

Vipin hakemisen tyypilliset vaiheet:

 1. Täytä luottohakemus saamiesi ohjeiden mukaisesti.
 2. Tutustu luottosopimukseen huolella.
 3. Vahvista ja allekirjoita luottohakemus verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ja odota luottopäätöstä.
Sähköisen lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää heti rahantarpeen iskiessä ympäri vuorokauden.

Myönnetty Ostosraha-luotto on heti käytössäsi

Kun puhutaan käsitteestä vippi, tarkoitetaan yleensä nimenomaan pientä, nopeaa ja ketterää luottoa. Perinteinen vippi on yleensä ollut 20-600 euron laina, jolle on saanut 14-30 vuorokautta takaisinmaksuaikaa korkealla vuosikorolla.

Vippeihin verrattuna Lainasto Ostosraha on kuin eri maailmasta. Ostosrahalla on joustava takaisinmaksuaika ja todellinen vuosikorkokin on alle 30%. Ostosrahan mukana tulee lisäksi virtuaalinen Visa-luottokortti, joka mahdollistaa turvallisen verkko-ostoksen tekemisen heti myönteisen luottopäätöksen saamisen jälkeen.

SummaMaksuaikaMaksat takaisin yht.
100 €2 kk103,03 €
200 €3 kk208,50 €
300 €5 kk318,70 €
400 €7 kk432,38 €
500 €8 kk549,81 €
1000 €17 kk1205,14 €
1500 €24 kk1903,39 €
2000 €31 kk2667,31 €
3000 €47 kk1551,46 €

Huom. Taulukossa olevat summat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 427,20 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 427,20 €, todellinen vuosikorko 28,48 %.

Lainasto Ostosraha tiivistettynä:

 • Ostosraha on 100-3000 euron luotto
 • Ostosraha on jatkuva luotto
 • Ostosrahaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias Suomen kansalainen
 • Edullinen ja sopii hyvin myös opiskelijalle!
 • Luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa
 • Ostosraha on vakuudeton rahoitustuote
 • Luottoon kytketään automaattisesti virtuaalinen Visa-luottokortti
 • Luottokortissa ei ole erillistä vuosimaksua eikä PIN-koodia
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa