Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Joustoluotto on parhaimmillaan tilanteessa, jossa rahaa tarvitsee tilille heti. Yksi sen suurimmista eduista on joustavuus: Joustoluotto tuo mukanaan jopa 3 000 euron luottorajan ja nostoja voi tehdä oman tarpeen ja aikataulun mukaan.

Hae Joustoluottoa helposti netistä

Joustoluotto on kooltaan 100–3 000 €. Lainan hakija voi itse päättää, minkä verran rahaa tarvitsee heti tililleen ja lisänostot onnistuvat jatkossa vaivattomasti. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Rahat saa tilille jopa minuuteissa ja nostojen tekeminen onnistuu jatkossa myös tekstiviestillä.

Joustoluotto joustaa tarpeen mukaan: luottoraja jopa 3 000 €

Toisinaan voi olla vaikeaa tietää, kuinka paljon lainaa tarvitsee juuri nyt. Joustoluotto on suunniteltu juuri tällaisia tilanteita varten. Luottoraja on 2 000–3 000 euroa ja lainaa voi nostaa oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Joustoluotto sopii erinomaisesti esimerkiksi kotiaan remontoiville tai sisustaville: rahaa kun voi nostaa aina uuden tarpeen ilmennyttyä. Se on oivallinen kumppani myös arkeen ja auttaa sellaisina kuukausina, jolloin menoja on runsaammin.

Kaipaatko nostetta matkabudjettiin, haluaisitko remontoida kotia tai hajosiko auto tielle? Joustoluotto sopii moneen ja rahat saa tilille jopa minuuteissa hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Joustoluoton kuukausikorko on 5 %, nostoprovisio 14 % ja nimelliskorko 60 %. Kyseessä on jatkuva luotto. Tyypillisen 2 000 euron Joustoluoton todellinen vuosikorko 12 kuukauden takaisinmaksuajalla ja tasaerälyhennyksellä on 135,62 %, jolloin takaisin maksettava summa on 3 086,91 €. Luoton takaisinmaksuaika 3–34 kuukautta.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.