Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Black Friday on tullut Suomeen jäädäkseen! Tätä lähes kaikkien odottamaa tarjoushintojen juhlaa vietetään tänä vuonna perjantaina 26.11. ja luvassa on varmasti tarjousta jos jonkinmoista! Myös GF Money Consumer Finance Oy:ssä arvostetaan hyviä tarjouksia. Siksi kokosimme netin parhaimmistoa tälle sivulle.

Parhaita Black Friday -tarjouksia

Elektroniikkaa ja kovia paketteja pukinkonttiin

  • Verkkokauppa.com tarjoaa sanojensa mukaan yli tuhat tarjoustuotetta. Jos siis elektroniikkanälkä vaivaa, tiedät, minne mennä.
  • CDON.COM tunnetaan perinteisesti hyvistä Black Friday -tarjouksista eikä yritys petä tälläkään kertaa. Tarjouksessa on niin pelejä, elektroniikkaa, kirjoja kuin lelujakin. Löytyisiköhän täältä vaikka mitä esimerkiksi pukinkonttiin?
  • Gigantti hehkuttaa sivuillaan kaikkien aikojen suurinta Black Friday -kampanjaa.

Tarjouslöydöt urheiluun ja vapaa-aikaan

  • Intersportin sivuilta ja myymälöistä löydät esimerkiksi mahtavia vaatteita, jalkineita, laukkuja ja sykemittareita parhailta merkeiltä, kuten Adidas, Nike, PUMA, Haglöfs, Halti ja Icebug.
  • Myös XXL on koonnut sivuilleen vinkkejä Black Friday -tarjouksiin, ja he julkaisevat huipputarjouksia urheilu-, ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteista.

Hyödynnä myös nämä vinkit

  • Tokmanni on myös mukana hintahysteriassa omilla tarjouksillaan. Yritys lupaa toimitusajaksi 2-5 arkipäivää, joten shoppailu täällä sopii hieman hätäisemmällekin.
  • Hintaoppaan sivuilta löydät 15.11. alkaen kaikkien Hintaoppaan kauppojen ja suurimpien kategorioiden Black Friday ‑tarjoukset. Tietoja päivitetään jatkuvasti.

Ylellistä itselle ja läheisille

  • Mádara myy 26.-29.11. tuotteitaan jopa 40 % edullisemmin, lisäksi jokainen yli 70 euron arvoinen tilaus oikeuttaa kaupanpäälliseen.
  • KICKS on päättänyt juhlistaa Black Fridayta koko viikon ajan tarjoamalla huomattavia alennuksia kauneudenhoitotuotteista ja meikeistä.

 

Hae lainaa ja hyödynnä Black Friday -tarjoukset

Marraskuussa vietettävä Black Friday on päivä täynnä huimia tarjouksia. Avullamme voit shoppailla halutessasi hieman isomminkin ja hyödyntää kerralla useammankin tarjouksen! Niin verkkokaupat kuin kivijalkamyymälät ottavat Black Friday -hypestä kaiken irti ja tarjoavat asiakkailleen etuja, joista olisi totisesti vaikeaa kieltäytyä.

Black Friday saapui Suomeen Yhdysvalloista, jossa sitä pidetään kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Jouluvalmistelut kannattaa ottaa työn alle myös meillä Suomessa, sillä vuoden tunnelmallisimpaan juhlaan on enää noin kuukausi aikaa.

Tee löytöjä läpi viikon

Vaikka tarjousjuhlat huipentuvat viikon viimeiseen arkipäivään eli perjantaihin, ovat myymälät ja nettikaupat täynnä huikeita tarjouksia läpi viikon (Black Week). Turhia heräteostoksia ei tietenkään kannata tehdä, mutta jos vastaan tulee esimerkiksi jokin joululahjaksi sopiva tuote, niin on vain fiksua hankkia se tarjousviikon aikana.

Lainatuotteet