Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Puuttuuko matkakassastasi vielä euroja, mutta aurinkoloma houkuttelisi?

Elämässä eteen tulee aina tilanteita, joissa rahat eivät juuri sillä hetkellä riitä niin kuin toivoisi. Etelän reissu, uusi auto, pesukoneen korjaus jne. Olipa rahantarpeesi mikä tahansa, lainaa saat kätevästi Lainastosta. Nopean palvelumme avulla saat lainaa heti, kun yllättävä rahapula iskee. Pesukone ei etukäteen ilmoittele hajoamisestaan eikä edulliset äkkilähdöt odottele ostajaansa palkkapäivään asti! Tartu siis tilaisuuteen heti, ja lainaa tarvitsemasi summa aina 2000€ saakka meiltä.

Kuinka lainaa saa?

Lainan hakeminen Lainastosta on helppoa ja nopeaa. Valitse vain tarvitsemasi lainan määrän, tunnistaudu pankkitunnuksillasi, täytä lainahakemus. Päätöksen lainan myöntämisestä saat muutamassa minuutissa, kun teet hakemuksen aukioloaikoinamme, joka päivä klo 7.00 – 23.00. Jos päätös on positiivinen, saat rahat saman tien tilillesi. Olemme luotettava lainantarjoaja, ja tiedät aina kaikki kulut etukäteen, ennen kuin teet päätöksen lainata meiltä. Lainaa voit nostaa myös kätevästi puhelimellasi, kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen.

Lainaston lainat ovat limiittiluottoja, eli hakijalle myönnetään yhteensä 2000€ suuruinen limiittiluotto, josta voit nostaa itsellesi tarvittavan määrän rahaa kerralla. Jokaisesta nostosta perimme nostoprovisiota 15% ja lainakorko on 9,9% kuukaudessa. Limiittiluotto on kätevä lainamuoto, sillä itse päätät kuinka paljon haluat nostaa kerralla, ja rahan tarpeen yllättäessä uudelleen voit nostaa lisää rahaa helposti esimerkiksi puhelimellasi kunnes lainan limiitti (2000€) on täysi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa myönnettäessä on aina varmistettava hakijan luottokelpoisuus. Lainastosta lainaa voi hakea täysi-ikäiset, vakituisesti Suomessa asuvat ja luotto- sekä oikeustoimikelpoiset henkilöt. Tarkistamme hakijoiden luottokelpoisuuden sekä muut yllä olevat asiat hakemuksen käsittelyssä. Jos täytät yllä olevat ehdot hakijaksi, saat myöntävän lainapäätöksen ja rahat tilillesi todella nopeasti. Hae siis lainaa heti! Lue muut lainaehdot täältä.

Lainaa heti yllättäviin tarpeisiin pikavipin avulla

Meiltä saat myös kertaluonteista lainaa, vippiä. Kun rahantarve on todella akuutti sopii pikalainamme hyvin ratkaisuksi. Pikalainaa saat sadasta eurosta aina tuhanteen euroon asti. Pikalainaa voit hakea helposti netistä, jos olet 18 vuotta täyttänyt ja luottotietosi ovat kunnossa. Pikavippi on kertaluotto, jolloin saat lainaa kertaluonteisesti tietyn summan. Tämä eroaa limiittiluotosta siten, että limiittiluotto on jatkuva luotto 2000€ saakka, ja voit tehdä useampia nostoja. Vippiä nostat tarvitsemasi summan kerran, ja luottoa annetaan juuri kyseessä olevan summan verran. Vippiä voit hakea täältä!