Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Kesäkuun alussa voimaan astuvat kuluttajansuojalain muutokset asettavat pienlainoille käytännössä perinteisten pikavippien täyskieltoa vastaavan korkokaton, joka tekee vippaamisen nykykonseptilla täysin mahdottomaksi. Lakiuudistus toimii valitettavana kuoliniskuna monelle pienlainayrittäjälle ja useita vippaajia onkin jo joutunut poistumaan markkinoilta. Alan vakavaraiset uranuurtajat ovat kuitenkin ryhtyneet tuumasta toimeen ja vastaavat lakiuudistuksen rahoitusalalle tarjoamiin haasteisiin tuomalla markkinoille uusia lainatuotteita pikavippien korvaajaksi. Ensimmäisenä kuluttajien pikavippitarvetta saapuvat täyttämään erilaiset jatkuvalla luottotilillä varustetut kulutusluotot, joista käytetään nimityksenä mm. Limiittiluotto, joustoluotto, käyttöluotto, joustolaina, käyttölaina ja tililuotto. Tällaiset jatkuvat joustoluotot esimerkiksi Lainaston Limiittiluotto tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden nostaa rahaa jatkuvalta luottotililtä luottorajansa puitteissa juuri haluamissaan summissa (min. kertanosto 100€).

Jatkuva luottotili eli käyttöluotto tarjoaa jatkuvan luottotilin 2000€ luottorajalla

Käyttöluotto on jatkuva joustoluotto, jonka 2000€ luottorajalla varustettu luottotili on asiakkaan vapaassa käytössä 24/7. Pikavippien kohdalla puhutaan kertaluotoista, jotka raukeavat siihen että ne maksetaan kertaalleen takaisin. Jatkuvien luottojen kohdalla puolestaan luottotilin rahoja voidaan siirtää asiakkaan pankkitilille yhä uudelleen ja uudelleen, sillä luottoraja nousee aina takaisin käytettäväksi sitä mukaan kun aiemmin tehtyjä nostoja on lyhennetty takaisin. Käyttöluotto on haettavissa nopeasti ja turvallisesti Lainaston helppokäyttöisen verkkopalvelun välityksellä ja rahat ovat asiakkaan nostettavissa välittömästi myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Joustoluottotilin luottorajan mukainen summa on nostettavissa verkkopalvelun tai tekstiviestin välityksellä joko kerralla kokonaan, tai asiakas voi tehdä luottorajansa puitteissa rajattoman määrän pikavippimäisiä nostoja vaikka päivittäin.

Limiittiluotto antaa luottotililtä tehdyille nostoille ensin keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen velan voi maksaa takaisin joko kerralla kokonaan, tai laskua voidaan lyhentää sovitun minimilyhennyksen puitteissa asiakkaan kuukausittain itse määrittelemissä erissä. Korkoa kertyy vasta lyhennyksen jälkeen maksamatta jääneelle lainapääomalle ja joustoluottojen kustannukset määräytyvät täysin sen mukaan, paljonko luottotililtä todellisuudessa nostetaan rahaa ja kauanko sen takaisin maksamiseen kuluu aikaa.

 

 

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa