Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston Limiittiluotto tarjoaa käyttöösi jatkuvan luottotilin 2 000€ luottorajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea Limiittiluottoa ilmaiseksi turvallisen verkkopalvelumme välityksellä omia nettipankkitunnuksiasi käyttäen. Luottotili soveltuu erittäin pikaisiinkin lainantarpeisiin ja saat luottopäätöksen hetkessä lainapalvelumme aukioloaikoina ma -su klo. 7.00 – 23.00, jonka jälkeen tililuotto on heti vapaassa käytössäsi ja nostamasi rahat siirtyvät pankkitilillesi välittömästi.

Lainaston luottotili tarjoaa rahoitusratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin

Myönnämme luottotilin kaikille täysi-ikäisille suomalaisille, jotka täyttävät Lainaston luotonantokriteerit ja joiden luottotiedot ovat kunnossa. Näin ollen Limiittiluoton tililuotto soveltuukin mitä erilaisempien lainantarpeiden rahoittamiseen. Voit siirtää joko koko luottolimiitin kerralla tilillesi ja käyttää lainan yksittäisen hankinnan rahoittamiseen, tai pitää luottotiliä luottokortin kaltaisena rahoituspuskurina yllättävien tilanteiden varalle ja nostaa tililuottoa itse määrittelemissäsi pienemmissä erissä tarpeen mukaan vaikka päivittäin. Limiittiluoton minimi nostoerä on 100€ ja luottotilin hallinnointi tapahtuu helppokäyttöisen verkkopalvelumme kautta, jonka lisäksi voit nostaa tililuottoa kätevästi pankkitilillesi myös tekstiviestitse. Luottotililtä nostetut rahat siirtyvät tilillesi välittömästi ja voit tehdä rajattoman määrän nostoja kuukaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Oli siis suunnitelmissasi esimerkiksi remonttilaina, lomamatkan rahoittaminen, vararahasto arjen akuuttien ja yllättävien menojen kattamiseen tai vaikkapa kalliimman kodin elektroniikan hankkiminen osamaksulla, tarjoaa Lainaston Limiittiluoton tililuotto sinulle joustavan rahoitusratkaisun elämäntilanteeseesi katsomatta.

Luottotilin rahat käytettävissä uudelleen sitä mukaan kun maksat edellisiä nostoja takaisin

Limiittiluoton jatkuvuus tarkoittaa sitä, että lainan takaisinmaksuun raukeavista kertaluotoista poiketen luottotilin rahoja voidaan nostaa kulloisenkin luottorajan puitteissa yhä uudelleen ja uudelleen, aina sitä mukaan kun olet lyhentänyt aiemmin nostamaasi tililuottoa takaisin. Saat nostoillesi ensin keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit joko maksaa koko velkapääomasi kerralla takaisin, tai lyhentää tililuottoa kuukausittain laskussa kerrotun minimilyhennyksen puitteissa ja juuri sinulle kulloinkin sopivalla summalla. Tililuotto kerryttää korkoa vasta tekemäsi lyhennyksen jälkeen mahdollisesti maksamatta jääneelle velkapääomalle. Luottotilin kustannukset määrittyvät siis aina sen mukaan, paljonko todellisuudessa olet tililuottoa käyttänyt ja kuinka nopeasti maksat sitä takaisin – käyttämättömän luottolimiitin toimiessa näin korottomana rahoituspuskurina pahan päivän varalle.

 

 

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa