Hae käyttöösi Joustoluotto

Hae 3000 euroa lainaa joustavasti

300 € 600 €
400 €
  • Lainasumma: 400 €
  • Laina-aika: 4 kk
  • Tilinhoitomaksu: 1,25 €/kk
  • Vuotuinen nimelliskorko: 19,90 %
Takaisinmaksuerät:
1. maksuerä8,01 €
2. maksuerä139,03 €
3. maksuerä139,03 €
4. maksuerä139,06 €
Yhteensä:425,13 €
Näytä lainaesimerkki »
Check ikoni
Vakuudeton
Check ikoni
Edullinen
Check ikoni
Ikäraja 18v

Onko sinulla jo Lainaston Joustoluottotili?

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen » asiakaspaneeliin »

SMS-kupla ikoni

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Saat rahat nopeasti tilillesi!

Lainahakemus on helppo ja vaivaton. Sen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja se onnistuu laitteella kuin laitteella. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain pari minuuttia!

2. Vahvista tulotietosi

Tulotietojen vahvistaminen onnistuu napin painalluksella kätevän Instantor-palvelun kautta. Voit myös lähettää palkkakuittisi esimerkiksi sähköpostilla tai WhatsApp-viestillä.

3. Rahat ovat tililläsi!

Kun lähetät hakemuksen, se siirtyy välittömästi käsiteltäväksi. Hakemuksen käsittelyssä kestää 5-15 min. Rahat siirretään välittömästi tilillesi!

Lainaehtomme tuodaan ilmi reilusti

Haluamme, että luotonhaku on aina reilua. Siksi tuomme lainaehtomme avoimesti esiin.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.

Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

LAINAEHDOT

Joustoluotto joustaa tarpeidesi mukaisesti!

Joustoluotto on todella joustava laina, jolla saat käyttöösi 100-3000 euroa nopeasti ja vaivattomasti. Lainasumman valinta tapahtuu täysin sinun tarpeidesi mukaan. Voit hakea kerralla pienemmän summan, isomman summan, tai mitä tahansa siltä väliltä. Käyttäessäsi lainaamme, sinulla on valta tehdä mitä haluat.

Joustoluottoa lyhennetään pienissä kuukausierissä, jotka ovat tiedossasi tarkasti etukäteen. Kuukausierät ovat 3000 euron luotolle aina maksimissaan 286,92 euroa. Voit tietenkin lyhentää myös enemmän kerralla, mutta siitäkin huolimatta, voit olla varma, ettei sinun tarvitse maksaa isoja eriä, jos et niin halua.

Joustoluotossa luottosi kulut ovat etukäteen tarkasti tiedossa. Kyseessä on jatkuva luotto, jossa käytettävissä oleva luotto on selkeästi tiedossa etukäteen. Et maksa turhista kuluista koska kulut ovat Joustoluotossa etukäteen tiedossa.

Käytännössä Joustoluotto on helppoudeltaan kuin luottokortti, jolla saat heti rahoitusta pankkitilillesi.

Joustoluottoa haetaan netin kautta turvallisella ja vaivattomalla lainahakemuksella. Hakemuksen täyttäminen alkaa verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella.

Tämän jälkeen sinulta pyydetään tavanomaisia, mutta lainapäätöksen kannalta oleellisia, henkilö-, työ- ja koulutustietoja.

Tietojen syöttämisen jälkeen sinua pyydetään vielä vahvistamaan tulotietosi, koska jokaisen vastuullisen luotonantajan täytyy varmistua asiakkaansa todellisesta maksukyvystä. Tulotietojen vahvistaminen vie ainoastaan muutaman minuutin, koska vaihe on tehty todella vaivattomaksi.

Lainahakemuksesi käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina lähes välittömästi. Saat siis rahasi tilillesi jopa viidessä minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen sinulla on luotto heti käytössäsi, eikä sinun tarvitse täyttää uusia lainahakemuksia.