Eikö kuukauden palkkapäiväsi ole vielä koittanut ja shoppailu houkuttelee? Vuoden sisällä on tiettyjä ajankohtia, joita voidaan kutsua alennusten kulta-ajoiksi. Tällaisia ajankohtia ovat esimerkiksi Black Friday ja Cyber Monday. Alennukset eivät kuitenkaan jää odottelemaan sinun rahatilanteesi parantumista – joskus nopea 500 euron vippi voi olla hyvä valinta.

Toisaalta, vippi on aina kertaluontoinen laina. Teet lainahakemuksen ja saat koko rahan kerralla tilillesi. Mutta mitä jos 500€ vippi alkaakin tuntumaan liian suurelta lainalta? Joudut silti maksamaan sen kokonaisuudessaan korkoineen takaisin. Toisin on Lainasto Ostosrahan kohdalla. Ostosraha tuo käyttöösi aluksi 300-500€ luottorajan, jolta voit käyttää rahaa juuri silloin, kun rahaa tarvitset. Takaisin joudut maksamaan vain käyttämäsi luoton kuluineen. Esimerkiksi juuri ennennäkemättömien alennusten saapuessa, pieni varakassa shoppailua varten ei  varmasti ole pahitteeksi.

HAE LUOTTOA

Vippi 500€

Shoppailu ei ole ainoa asia, johon 500 euron vippi sopii. 500 euroa riittää erinomaisesti esimerkiksi rikkinäisen puhelimen näytön korjaamiseen tai uuden kodinkoneen rahoittamiseen. 500 eurolla saa helposti myös äkkilähdön unelmiesi lomakohteeseen tai miniloman korkeatasoisessa hotellissa. Se mihin rahasi käytät on loppujen lopuksi aina sinun valintasi. Pikavippien lainahakemuksissa ei kysellä mihin aiot vippisi käyttää. Lainantarjoajia kiinnostaa maksukykysi, ikäsi, asuinpaikkasi sekä luottotietosi.

Vippien sähköiset lainahakemukset ovat tyypillisesti nopeita ja helppoja täyttää internetin välityksellä – aikaasi kuluu vain muutama minuutti.

Tyypilliset lainaehdot:

  • vähintään 18 vuoden ikä
  • Maksuhäiriömerkittömyys
  • Vakituinen asuinpaikka Suomessa
  • Säännölliset tulot
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne vahvaa tunnistautumista varten.

Lainaehdot saattavat kuitenkin vaihdella lainantarjoajasta riippuen. Ennen lainan hakemista suosittelemme tutustumaan aina lainantarjoajan lainaehtoihin.

500 euron vippi voi olla hyvä vaihtoehto, kun on tarve vaivattomalle ja vakuudettomalle lainalle.

Pikavippi vai joustoluotto – kumpi 500€ laina valita?

500€ vippi voi olla niin perinteinen pikavippi kuin joustoluottokin. Vaikka molemmat näistä lainoista kategorisoituvat pikalainoiksi, ovat ne luonteeltaan varsin erilaisia rahoitusratkaisuja. Molempia yhdistää kuitenkin hakemisen nopeus sekä rahan saaminen halutessaan heti tilille.

Perinteinen pikavippi on kertalaina – koko lainasumman saa kerralla tilille. Pikavipin lainasumma on tyypillisesti joustoluottoa pienempi. Joustoluoton hakiessa asiakas ei saa heti koko summaa kerralla tililleen. Sen sijaan hän saa käyttöönsä luottorajan, jolta nostojen tekeminen onnistuu milloin vain ilman uusia hakemuksia – myös yöaikaan. Perinteinen pikavippi soveltuu parhaiten äkillisen rahantarpeen paikkaamiseen, kun joustoluotto sopii puolestaan parhaiten pitkäaikaiseen rahantarpeeseen tai oman talouden puskuriksi.

500 euron Ostosraha yhdistää joustoluoton sekä perinteisen pikavipin parhaat ominaisuudet!

Lainasto tarjoaa Ostosrahaa – 100-3000€ vakuudetonta luottoaPerinteisten pikalainojen rinnalla Ostosraha ei missään nimessä jää toiseksi. Ostosraha pitää sisällään niin perinteisen pikavipin kuin joustoluotonkin parhaat ominaisuudet. Ostosraha yhdistää siis joustoluoton joustavuuden sekä pikavipin nopeuden luoden markkinoiden kuluttajaystävällisimmän tuotteen – rahaa sinun tarpeidesi mukaan vaivattomasti sekä vauhdikkaasti. Täten Ostosraha vastaa siis niin tilapäiseen kuin jatkuvaankin rahantarpeeseen.

Loistavien ominaisuuksiensa lisäksi Ostosraha tuo mukanaan käyttöösi virtuaalisen luottokortin, joka tekee nettiostosten tekemisestä turvallista ja vaivatonta. Luottokorttia voi käyttää nettiostoksiin oman luottorajan puitteissa tai tehdä luottokortilta nostoja suoraan omalle pankkitilille aina, kun tarpeesi vaativat. Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin positiivista palautetta koskien Ostosrahaa ja siihen kytkettyä luottokorttia.

Luottoerittely  
Luottosumma 500 €
Maksuaika 8 kk
Kulut 49,81 €
Yhteensä 549,81 €

Taulukossa esimerkki 500€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa