Onko sinulla jo Lainaston Joustoluottotili?

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen » asiakaspaneeliin »

SMS-kupla ikoni

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen!

Meille on tärkeää toimia luotettavasti ja vastuullisesti. Uskomme pääsevämme tähän avoimella toiminnalla.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.

Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Olemme palvelleet lähes...

0

...asiakasta. Liity sinäkin asiakkaaksi!

Pikavipin hakeminen on helppoa ja nopeaa!

1. Helppo

Lainaston lainahakemuksen voi tehdä kätevästi kokonaan netissä, eikä hakemuksen tekemiseen mene kuin muutamia minuutteja.

Tarvitset vain tietokoneen tai näytöllisen älylaitteen, toimivan verkkoyhteyden ja verkkopankkitunnukset.

2. Vaivaton

Täytät vain lainanmyöntämisen kannalta oleelliset tiedot ja lähetät hakemuksen käsiteltäväksi. Lainahakemuksen täyttäminen ei kestä kuin muutaman minuutin.

3. Olet valmis

Muita toimenpiteitä ei sinulta vaadita. Lainan hakeminen Lainastolta on näin helppoa ja nopeaa. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit pian saada lainan käyttöösi.

Sivustollamme asiointi on turvallista

turvalukko

Kaikki sivuston kautta lähetetyt tiedot salataan turvallisella SSL-yhteydellä. SSL-yhteys suojaa verkkoliikennettä käyttäjän selaimen sekä sivuston palvelimen välillä. Tämä estää ulkopuolisen pääsyn käsiksi esimerkiksi asiakastietoihin. Lainastolla asioidessasi voit siis aina olla huoletta.