Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Perinteisten lyhyen takaisinmaksuajan ja pienen lainasumman luottojen poistuttua kesäkuun alussa Suomen markkinoilta kokonaan, ovat pikavippien kaltaista pienlainaa etsivät kuluttajat ottaneet Lainaston uuden luottotilillisen Limiittiluoton nopeasti omakseen. Lainasto on vuodesta 2011 lähtien myöntänyt kuukausittain tuhansia turvallisia luottoja suomalaisille kuluttajille ja iso osa yrityksen monipuolisesta pikavippivalikoimasta hyötyneistä pienlainaajista on heinä- elokuun aikana siirtynyt tämän uuden joustavan rahoitusvälineen tyytyväisiksi käyttäjiksi.

 

Limiittiluotto on jatkuva joustoluotto, joka tarjoaa 100 – 2000€ pikalainaa välittömästi tilille

Lainaston tarjoama Limiittiluotto on vakuudeton jatkuvakäyttöinen joustoluotto, joka antaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa lainaan liitetyltä luottotililtä pikavippien tapaan pieniä summia rahaa nopeasti omalle pankkitililleen. Lainan nostaminen luottotililtä onnistuu kätevästi joko tekstiviestitse tai Lainaston helppokäyttöisen ja turvallisen verkkopalvelun välityksellä. Limiittiluottoon on kytketty 2 000€ luottorajalla varustettu luottotili, jolta asiakkaat voivat milloin tahansa nostaa luottoa pankkitililleen itse määrittelemissään erissä. Limiittiluoton minimi kertanosto on 100€ ja luottotililtä siirretyt rahat ilmestyvät asiakkaan pankkitilille välittömästi, mikäli hänellä on käytössään joko Osuuspankin, Nordean, Danske Bankin, Aktian tai Tapiolan tili. Muiden kuin edellä mainittujen pankkiyhteyksien kohdalla luottotililtä nostettujen varojen siirtyminen asiakkaan tilille kestää keskimäärin 1-2 pankkipäivää.

Jatkuva luottotili tarjoaa pikaisen pienlainan lisäksi pitkäaikaisen lainareservin

Limiittiluoton jatkuvuus merkitsee sitä, että perinteisestä kertaluotoista poiketen asiakas voi nostaa luottotilinsä varoja pankkitililleen luottorajansa puitteissa yhä uudelleen ja uudelleen, aina sitä mukaan kun hän on ensin lyhentänyt aiemmin luottotililtään tekemiään nostoja takaisin Lainastolle. Näin Limiittiluotto tarjoaakin helposti ja nopeasti saatavan pikalainan ohella pitkäaikaisen lainareservin arjen yllättävien menoerien rahoittamiseksi. Lisäksi Limiittiluotto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jaksottaa isompien hankintojen rahoitus osamaksulla useammalle kuukaudelle, sillä Lainasto tarjoaa luottotililtä tehdyille nostoille aina ensin keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen asiakas voit vapaasti päättää, maksaako hän koko velkasaldonsa kerralla takaisin, vai lyhentääkö laskuaan pienemmissä kuukausierissä (minimi lyhennyserä 20% velkapääomasta, vähintään 50€). Kuukausilyhennyksen jälkeen mahdollisesti avoimeksi jäänyt velkasaldo lisätään automaattisesti seuraavan kuukauden laskuun ja sille kerrytetään 9,9% kuukausikorkoa.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa