Mitä kulutusluotto tarkoittaa?

Kulutusluotot ovat kulutukseen myönnettyjä lainoja. Kulutusluotto on käsitteenä laaja ja sen alle lukeutuu useita ominaisuuksiltaan erilaisia rahoitustuotteita. Kooltaan kulutusluotot vaihtelevat noin 500 eurosta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Suuremmat kulutusluotot ovat usein vakuudellisia, kun pienet puolestaan ovat vakuudettomia. Vakuudelliset kulutusluotot ovat yleensä vakuudettomia halvempia, mutta vakuudettomat ovat vakuudellisia luottoja nopeammin saatavilla. Kulutusluotto voi olla kerralla tilille saatava kertaluotto, tai jatkuva luotto, kuten joustoluotto.

Kulutusluotto 1000 euroa

1000 euron lainasumma on kulutusluottojen kategoriassa pienemmästä päästä. 1000 euron kulutusluotot ovatkin tyypillisesti vakuudettomia ja täten saatavissa varsin nopeasti tilille myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Kertalainan muodossa 1000 euroa on saatavissa yhdellä kerralla kokonaisuudessaan tilille. Joustoluoton muodossa asiakas saa käyttöönsä 1000 euron luottorajan, jonka puitteissa voi tehdä esimerkiksi 10 sadan euron nostoa ilman hakemusprosessin uudelleen läpikäymistä.

Tutustu monipuoliseen Lainasto Ostosrahaan!

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron vakuudeton jatkuva luotto, johon on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti. Hakeminen on vaivatonta ja nopeaa – täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme ja saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi sekä tietokoneella, tabletilla että puhelimella. Tämän artikkelin lopusta löydät lisää infoa Lainasto Ostosrahasta ja siihen kytketystä virtuaalisesta luottokortista!

Ostosraha on jopa 3 000 euron luottorajaan asti korotettavissa oleva virtuaalinen maksuväline.
Luottoerittely  
Luottosumma 1000 €
Maksuaika 17 kk
Kulut 205,14 €
Yhteensä 1205,14 €

Taulukossa esimerkki 1000 euron Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

HAE LUOTTOA

Mihin 1000 euron kulutusluotto sopii?

1000 euron kulutusluotto on hyvä ratkaisu hieman normaalia suurempien rahareikien täyttämiseen. Yleisiä kulutusluottojen käyttökohteita ovat esimerkiksi keittiöremontti, auton korjaaminen sekä lääkärilasku. 1000 eurolla voi myös rahoittaa esimerkiksi ulkomaanmatkan!

Kyseessä on rahasumma, joka ei ole pieni mutta ei erityisen suurikaan. 1000 euron laina on hieman liian iso kertapotti esimerkiksi ravintolaillallista varten, mutta toisaalta summa ei vielä riitä esimerkiksi auton rahoittamiseen. Tonnin laina on erityisen suosittu esimerkiksi juuri remontti- ja korjaustarkoituksiin tai lomakassaksi.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia – kulutusluotto on erinomainen vaihtoehto myös joululahjojen oston rahoittamiseen. Luoton takaisinmaksu tyypillisesti tapahtuu kätevissä kuukausierissä, joten voit ostaa joululahjat koko porukalle vaikka heti ja maksaa myöhemmin!

1000 euron kulutusluoton yleisiä käyttökohteita

  • Pieni keittiöremontti
  • Sisustaminen
  • Auton korjaaminen
  • Tietokoneen tai puhelimen ostaminen
  • Operaatio yksityisellä lääkärillä tai hammaslääkärillä
  • Lomamatkan rahoittaminen

Virtuaalinen luottokortti 1000 euron luottorajalla!

Virtuaalinen luottokortti on ehdottomasti paras ja joustavin tapa rahoittaa hankintoja nykypäivänä. Lainaston virtuaalisella luottokortilla voit nimittäin oman 100-3000 euron luottorajasi puitteissa shoppailla internetissä missä ja milloin vain – virtuaalinen luottokortti kulkee aina puhelimessasi mukana. Luottokortilta voi myös tehdä nostoja heti tilillesi 24 tuntia vuorokaudessa. Erityisen joustavan virtuaalisesta luottokortista maksuvälineenä tekee se, että vain käytetty luotto tulee maksaa kuluineen takaisin. 1000 euron luottorajasta voit siis halutessasi käyttää vain osan, jolloin maksat takaisin vain käyttämäsi luoton kuluineen. Jos siis et esimerkiksi tiedä remonttisi tai lomamatkasi tarkkaa budjettia, on virtuaalinen luottokortti erinomainen rahoitusratkaisu.

Lainaston virtuaalinen luottokortti tunnetaan myös nimellä Lainasto Ostosraha. Ostosrahaa voit hakea sähköisellä luottohakemuksella ja saada oman luottokorttisi käyttöösi jo tänään. Virtuaalinen luottokorttimme ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausikuluja, joten se on varsin edullinen vaihtoehto perinteiseen kulutusluottoon verrattuna.

HAE LUOTTOA

Miten haen 1000 euron luottoa?

1000 euron Ostosrahan hakeminen Lainastolta on helppoa ja vie aikaasi vain muutaman minuutin. Se tapahtuu seuraavalla tavalla:

  1. Kirjaudu hakemukseen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Täytä hakemuksessa kysyttävät henkilö- sekä tulotiedot.
  3. Vahvista tulotietosi hakemuksesta löytyvän automatisoidun palvelun avulla.
  4. Valmista! Voit lähettää hakemuksen meille.

Nopean hakemuksen täyttäminen onnistuu 24 tuntia vuorokaudessa – luoton saat käyttöösi 07-23 välisenä aikana heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Lainastolta virtuaalista luottokorttia hakiessasi saat luottokortin käyttöösi jo samana päivänä.

Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia