Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Onko taloutesi tiukilla? Säästäminen on oiva vaihtoehto, mutta aina sekään ei yksinkertaisesti riitä. Joskus oma taloudellinen tilanne pakottaa turvautumaan lainaan. Onneksi markkinat ovat täynnä erilaisia rahoitusratkaisuja, joiden avulla voi päästä eteenpäin arjessa ja tasapainottaa hetkellisesti omaa taloutta.

Lainaa 100 euroa

100 euroa on monen lainantarjoajan valikoimassa pienin mahdollinen lainasumma. Nylon Beatin lyriikoissakin esiintyvä satasen laina on kuitenkin hyvin yleinen laina. 100 euroa riittää kuittaamaan esimerkiksi erääntyneen sähkölaskun, puhelimen näytön korjauksen tai viikon ruokaostokset. Se on niin pieni lainasumma, etteivät sen kulutkaan pääse kasvamaan sietämättömän suuriksi. Kompaktin kokonsa myötä myös lainan takaisinmaksuaika on tyypillisesti lyhyt.

Vaikka 100 euroa on pieni lainasumma, lainamyöntäjät noudattavat tiettyjä lainaehtoja myöntäessään lainaa. Tärkeimpänä ehtona on puhtaat luottotiedot – henkilö, jolta löytyy maksuhäiriömerkintä, ei saa edes 100 euron lainaa. Lisäksi lainanhakijalta edellytetään aina vähintään 18-vuoden ikää sekä vakituista osoitetta Suomessa. Nykypäivänä hakijalla tulee olla myös mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset vahvaa tunnistautumista varten.

100€ laina on saatavissa heti tilille

100€ laina voi tasapainottaa omaa taloutta juuri sopivasti, jotta pääset arjessasi eteenpäin.

Erilaisia sadan euron lainoja:

Pikavippi on tyypillisesti noin 100-600 euron pikalaina. Lainan saa kerralla tilille ja parhaassa tapauksessa heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. 100€ pikavippi on ollut aikanaan yksi suosituimmista, ellei suosituin laina. Nykypäivänä uudet ja innovatiivisemmat rahoitusratkaisut ovat vieneet tilaa perinteisiltä pikavipeiltä.

Jatkuva luotto on usein tuhansiin euroihin ulottuva luottotili, jolta voi tehdä nostoja oman luottorajan puitteissa täysin vapaasti ilman erillisiä hakemuksia. 100 euroa on helppo nostaa omalta luottorajalta, ja tarvittaessa myöhemmin voi tehdä vaivattomasti lisänostoja. Kun luottotili on avattu, sieltä voi tehdä nostoja myös yöaikaan – lainaa heti tilille 24h!

Ostosraha on Lainaston jatkuva luotto, johon on kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Luottokortti toimii tuhansissa suomalaisissa sekä kansainvälisissä verkkokaupoissa. Luottokortilta voi myös tehdä normaalin joustoluoton tapaan nostoja nopeasti pankkitilille. 100€ lainoista Ostosraha on joustavin ja monipuolisin vaihtoehto markkinoilla.

HAE OSTORAHAA

Lainaa 100€ – nopea hakemus

100 euron laina on matalan kynnyksen laina, joten sen hakemiseen lainantarjoajat eivät vaadi ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Lainantarjoajille riittää, että lainanhakijalla on säännölliset tulot ja hän pystyy todistamaan ne lainaa hakiessa. Tämä tapahtuu lainantarjoajan suosittelemalla palvelulla tai vaihtoehtoisesti lähettämällä palkkakuitin lainantarjoajalle. Tulotietojen lisäksi lainahakemuksessa tulee täyttää tarvittavat henkilötiedot. Kokonaisuudessaan 100 euron sähköisen lainanhakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama vaivaton minuutti.

 

100€ Luottoa Lainastolta

Lainasto Ostosrahan hakeminen on erittäin vaivatonta. Täytät vain sähköisen hakemuksen verkkosivuillamme ja saat luottopäätöksen minuuteissa. Hakemuksen tekeminen onnistuu millä tahansa mobiililaitteella. Ostosrahaa hakiessasi saat käyttöösi aluksi 300-500 euron luottorajan, joka on kuitenkin nostettavissa jopa 3000 euroon asti.

Enää sinun ei siis tarvitse kantaa korttia mukana lompakossasi, sillä virtuaalinen luottokortti kulkee kätevästi puhelimessasi mukana minne ikinä oletkaan menossa. Luottokortilla voit maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa tai nostaa rahaa nopeasti suoraan luottokortilta tilillesi. Hae Ostosrahaa jo tänään!

  • Jopa 3000 euron luotoraja
  • Ei erillistä vuosi- tai kuukausimaksua
  • Ei erillistä PIN-koodia

HAE OSTORAHAA

Luottoerittely
Luottosumma 100 €
Maksuaika 2 kk
Kulut 3,03 €
Yhteensä 103,03 €

Taulukossa esimerkki 100€ Ostosrahan kuluista. Laskelmat ovat suuntaa antavia. Tarkat tiedot maksueristä näet luottoehdoista.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.