Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Kesäkuun alussa voimaan astuva kuluttajansuojalain muutos asettaa pikalainoille korkokaton, joka tulee lopettamaan perinteisten pikavippien tarjonnan Suomessa käytännössä kokonaan. Lainasto tarttui lakimuutoksen tuomiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja korvaa monipuolisen pikavippitarjontansa uudentyyppisillä ja innovatiivisilla kuluttajalainatuotteilla.

Joustava 2000 € Limiittiluotto käytettävissä

Lainasto Limiittiluotto on joustoluotto, joka myöntää asiakkaalle jatkuvasti käytössä olevan luottotilin 2 000€ luottorajalla ilman vakuuksia tai takaajia. Limiittiluoton rahat voidaan siirtää omalle pankkitilille joko kerralla kokonaan, tai asiakas voi tehdä luottorajansa puitteissa rajattoman määrän nostoja itse määrittelemissään erissä. Luottotili on vapaasti käytettävissä ympäri vuorokauden ja luottoa voidaan nostaa aina uudelleen ja uudelleen sitä mukaan, kun asiakas on lyhentänyt aiemmin nostamaansa lainaa takaisin. Lainaston Limiittiluotto tarjoaa keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Lainasto Oy

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa