Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu perjantaina 2.12.

Sotkiko odottamaton meno talouden ja nyt tarvitset luottoa? Lainasto myöntää erikokoisia luottoja niitä tarvitseville. Lainastolla luottosummat vaihtelevat aina 100 eurosta 3000 euroon ja laina-aikaa saat aina riittävästi. Lainalle ei aina tarvitse olla suunnatonta tarvetta, sillä luotolla voi toteuttaa myös pitkäaikaisia haaveita.

Perinteisiä luottomuotoja

Pikavippi on perinteinen kertaluotto, joka kattaa tyypillisesti 20–600 eurolla arjen kuluja. Joustoluotto sen sijaan on suurempi kokoinen joustava luotto. Se mukautuu asiakkaan tarpeisiin joustavien nostojensa ansiosta. Joustoluottoa hakemalla saa käyttöönsä oman luottorajan, jonka puitteissa nostoja voi tehdä vapaasti. Koska joustoluotto on luottotili, se elää nostojen ja lainalyhennysten mukaan.

Kulutusluotto on keskisuuri laina. Kulutusluotto voi olla jatkuva luotto, kuten joustoluotto, tai se voi olla kertaluontoinen laina, kuten pikavippi. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen luotto. Kulutusluotto toimii rahoituksena esimerkiksi erilaisiin kodin hankintoihin. Luotolla voi esimerkiksi kustantaa remontin, uusia sisustuksen, ostaa auton tai rahoittaa unelmiesi lomamatkan.

Luotto 3000 euroa riittää lomaan, autoon tai remonttiin.

3000 euron luotto mahdollistaa esimerkiksi hieman hienomman unelmien loman.

Luotto 3000 pähkinänkuoressa

Lainasto tarjoaa joustavaa luottoa, Ostosrahaa, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen ja -tarpeeseen.  Sinulla voi olla mielessäsi suurempi hankinta, remontti tai unelmien toteuttaminen. Joustavan takaisinmaksun myötä Ostosraha jättää joustovaraa talouteesi kaatamatta koko taloutta.

Ostosraha on korvannut vanhat lainatuotteemme Pikavipin, Limiitin ja Kulutusluoton. Ostosraha on virtuaalinen Mastercard-luottokortti, jossa yhdistyy kaikkien aikaisempien tuotteidemme parhaat puolet ilman heikkouksia. Luonteeltaan Ostosraha on hyvin saman tyyppinen tuote kuin joustoluotto. Hakija saa käyttöönsä oman 300-3000 euron suuruisen luottorajan, jolta voi käyttää rahaa ilman myöhempiä hakemuksia 24/7, vaikka yön pikkutunteina.

Ostosrahaan on automaattisesti kytketty kätevä virtuaalinen luottokortti, jonka ansiosta ostosten tekeminen on erittäin vaivatonta. Puhelimessasi kulkeva luottokortti menee juuri sinne minne sinäkin. Luottokortti ei sisällä erillisiä vuosi- tai kuukausimaksuja eikä erilliselle hakemukselle ole tarvetta. Joustava ostosraha yhdistettynä Mastercard-luottokorttiin on nettishoppailijan unelma. Luottokortilta voi tehdä myös nopeasti nostoja suoraan tilille.

Ostosrahaa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Hakemukseen täytetään henkilö- ja taloustiedot ja käytännössä niiden perusteella tehdään lopullinen luottopäätös.

  • Luottoa 300–3000 euroa
  • Nimelliskorko 20,00 %
  • Lyhennys kohtuullisissa kuukausierissä

HAE OSTOSRAHAA

 

Kuinka haen 3000 euron luottoa?

Lainaston Ostosrahaa haetaan turvallisella luottohakemuksella netissä. Hakemuksessa käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa salausta, joten lainanhakijan ei tarvitse pelätä tietojensa puolesta. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  1. Tunnistaudu luottopalveluun verkkopankkitunnuksilla – 15 s
  2. Täytä lainahakemukseen henkilö- ja taloustietosi – 2-3 min
  3. Vahvista tulotietosi – 1-2 min
  4. Odota luottopäätöstä – 1-15 min
  5. Rahat siirtyvät luottokortillesi tai halutessasi heti tilillesi!

Luottoa voi hakea ja luottohakemuksen täyttää millä tahansa älylaitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), josta löytyy toimiva internet-yhteys. Luottohakemuksen voi täyttää verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Käsittelemme yöllä tulleet hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä luottopalvelumme avauduttua aamulla. Luottopäätöksen saa muutamissa minuuteissa aukioloaikojemme puitteissa.

Lainapalvelun aukioloajat

Avoinna arkisin klo 9:00-17:00

Kuinka voimme auttaa – Asiakastuki 

 

Luotto 3000 – kuka voi hakea?

Ostosrahaa myönnetään 18-vuotiaille luotonhakijoille. Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen, Suomessa asuva, suomalaisen pankkitilin omaava henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Lisäksi hänellä tulee olla mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset.

Todellisuudessa luoton myöntämiseen vaikuttaa moni muukin asia, mutta ohjenuorana ja vähimmäisvaatimuksena toimii yllä oleva listaus.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle lainaa ei myönnetä koskaan. Tällaisen lainanhakijan maksukyvystä ei lainantarjoajan näkökulmasta ole varmuutta, joten sääntö on kaikkien kohdalla sama tuloista riippumatta.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa luottotietonsa menettäneen elämää muutenkin kuin laina-asioissa. Maksuhäiriöisen on lähes mahdotonta saada luottokorttia tai ostaa tavaroita laskulla. Lisäksi asunnon vuokraaminen hankaloituu. Myös osa työnantajista tarkistaa hakijoiden luottotiedot.

HAE LUOTTOA