Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Odottamaton meno voi yllättää jopa 18-vuotiaan. Omaan kotiin muuttaessa pitää tavallisesti maksaa kahden kuukauden takuuvuokra sekä siihen päälle ensimmäinen vuokra. Täysi-ikäistymisen kynnyksellä moni haluaisi hankkia ajokortin, mutta se on kallista lystiä. Sitten tulee ajankohtaiseksi auton hankkiminen.  Tällaisia tilanteita varten on kehitetty pikalaina 18v.

Lainojen hakeminen onnistuu verkosta löytyvällä lainahakemuksella. Hakemuksen voi täyttää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Siitä huolimatta hakemuksia käsitellään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina. Yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Lainapalvelujen aukioloajat

Avoinna aina 8:00-22:00

Pikalaina 100–400 euroa 18-vuotiaalle

Pikalaina on ensimmäinen lainatuote, joka rantautui Suomeen. Siitä on aikaa kymmenisen vuotta. Vippimarkkinat ovat ajan kuluessa kehittyneet ja uusia lainatuotteita on tuotu palvelemaan asiakkaita entistä paremmin.

Lainaston tarjoama pikalaina on 100–400 euron kertavippi. Pikalaina myönnetään vuoden maksuajalla. Lainan nimelliskorko on 28,6 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 48,9 %.

Pikalaina maksetaan takaisin 12 kuukauden aikana kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa. Esimerkiksi sadan euron laina jakautuu maksettavasti näin:

  1. kuukausierä 10,00 euroa
  2. kuukausierä 10,00 euroa
  3. kuukausierä 10,00 euroa
  4. kuukausierä 10,00 euroa
  5. kuukausierä 10,00 euroa
  6. kuukausierä 87,50 euroa

Lainaan kertyneet kulut maksetaan siis kokonaisuudessaan lainalyhennysten viimeisessä erässä. Sadan euron vipille kertyy korkoa 37,50 euroa, jolloin lainaa maksetaan takaisin yhteensä 137,50 euroa.

HAE LUOTTOA

Joustoluotto 18v on 100–3000 euron joustava pikalaina

Täysi-ikäinen eli 18v lainanhakija voi hakea myös NordCredit Joustoluottoa. Sen myöntämisessä on tiukemmat kriteerit kuin 100–400 euron pikalainassa, sillä lainasummakin on suurempi.

Joustoluotto on omalla tavallaan kuin luottokortti netissä. Se on joustava 100–3000 euron luottotili, joka mukautuu käyttäjänsä menojen mukaan. Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan, jota voit hyödyntää tilanteesi mukaan. Vaikka sinulle myönnetäänkin 2000 tai 3000 euron luottotili, voit nostaa lainaa halutessasi esimerkiksi ainoastaan 100 euroa.

Joustoluoton takaisinmaksu on luoton tavoin joustava. Lainaa lyhennetään sopivissa kuukausierissä, joiden koko määräytyy nostetun luoton perusteella. Erät eivät kuitenkaan koskaan ylitä 300 euroa kuukaudessa, vaikka olisitkin nostanut koko 3000 euron luoton. Voit myös maksaa luoton kerralla takaisin, jolloin saat koko luoton taas käyttöösi. Luottotili elää siis nostojen ja lyhennysten mukaan.

Joustoluoton hakeminen on käytännössä yhtä helppoa ja vaivatonta kuin pikalainan hakeminen. Myös nostojen tekeminen onnistuu helposti. Nostoja voi siirtää tilille nopeasti netissä tai vieläkin vaivattomammin tekstiviestillä. Lähetä LA LAINASUMMA numeroon 16211 ja rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa.

HAE LUOTTOA

Pikalaina 18v – Kuka ja kuinka voi hakea?

Pikalainaa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Lainahakemuksen täyttää vaivattomasti muutamassa minuutissa. Hakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Lainahakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan lainapalveluiden aukioloaikoina.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Haettaessa 100–400 euron pikalainaa hakemus on yllä kuvattua lainaprosessia yksinkertaisempi, sillä tulotiedoista ei tarvitse tehdä tarkempaa selvitystä.

Pikavipille ei ole muita vaatimuksia kuin 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhdas luottorekisteri. Luottotiedottomalle emme valitettavasti voi myöntää lainaa. Lainasto Oy noudattaa vastuullista luotonantotapaa. Sen standardeihin ei kuulu luoton myöntäminen henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä.

Maksuhäiriömerkintä voi säilyä henkilötiedoissa useamman vuoden. Se vaikeuttaa ja hankaloittaa elämää, eikä ainoastaan laina-asioissa. Maksuhäiriömerkintä estää saamasta luottokorttia tai joissain tapauksissa ostamasta tavaroita laskulla. Luottotiedottoman voi olla hankala saada vuokra-asuntoa. Lisäksi osa työnantajista tarkistaa työnhakijoiden luottotiedot hakuprosessissa.

TÄYTÄ HAKEMUS