Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Pikalaina 18v

Odottamaton meno voi yllättää myös 18-vuotiaan. Omaan kotiin muuttaessa pitää tavallisesti maksaa kahden kuukauden takuuvuokra sekä siihen päälle ensimmäinen vuokra. Täysi-ikäistymisen kynnyksellä moni haluaisi hankkia ajokortin, mutta se on kallista lystiä. Sitten tulee ajankohtaiseksi auton hankkiminen. Tällaisia tilanteita varten on kehitetty pikalaina 18v.

Lainojen hakeminen onnistuu nykypäivänä verkosta sähköisellä lainahakemuksella, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti. Voit siis unohtaa fyysiset lainaneuvottelut sekä paperityöt. Saadaksesi pikalainaa 18-vuotiaana, tulee sinulla olla kuitenkin ikäsi lisäksi säännölliset tulot sekä moitteettomat luottotiedot.

 

Kertaluotto 18v

Kertaluotto tarkoittaa luottoa tai pikalainaa, jonka saa yhdellä kerralla kokonaisuudessaan tilille. Tällaisia lainatuotteita ovat esimerkiksi perinteinen pikavippi sekä kertaluontoinen kulutusluotto. Kertaluotot sopivat nimensä mukaisesti kertaluontoiseen rahantarpeeseen – kertaluotolla voi rahoittaa kätevästi yksittäisen hankinnan tai paikata lyhytaikaisen rahantarpeen. Pidempi aikaiseen rahantarpeeseen suosittelemme kertaluoton sijasta jatkuvaa luottoa, kuten luottokorttia.

Esimerkiksi perinteinen pikavippi on tyypillinen kertalaina. Suuruudeltaan pikavippi on noin 50-700 euroa – pienen kokonsa takia pikavippejä on jo pitkään myönnetty myös 18-vuotiaille henkilöille. Pikavippi oli ensimmäinen vaihtoehtoinen lainatuote, joka rantautui Suomeen – siitä on aikaa jo yli kymmenen vuotta. Suomen lainamarkkinat ovat ajan kuluessa kehittyneet ja uusia lainatuotteita on tuotu palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin.

Mitä eroa on kertaluotolla ja jatkuvalla luotolla?

Kertaluotto on yhdellä kerralla tilille saatava pikalaina. Jatkuva luotto sen sijaan mahdollistaa käyttäjälleen useamman käyttökerran tai noston samalta luotolta. Näin takaisin maksettava summa elää joustavasti käyttäjän rahantarpeen mukaan. Esimerkiksi Lainaston virtuaalinen luottokortti on kertaluoton sijasta jatkuva luotto, jota voit käyttää luottorajasi puitteissa juuri niin monta kertaa kuin tarpeesi vaatii ilman hakemusprosessin uudelleen läpikäymistä. Tarjoamme luottokortteja myös 18-vuotiaille!

Luottokortti sopii hyvin rahoittamaan autokoulusta aiheutuvia kulueriä.

Esimerkiksi autokoulusta aiheutuvien kuluerien paikkaamiseen sopii jatkuva luotto kertaluottoa paremmin, sillä laskuja tulee ajotuntien myötä useita – kyseessä ei ole kertaluontoinen hankinta vaan jatkuva rahareikä.

HAE VIRTUAALISTA LUOTTOKORTTIA

 

Joustoluotto 18v

Täysi-ikäinen eli 18v lainanhakija voi hakea myös joustoluottoa. Sen myöntämisessä on kuitenkin tyypillisesti tiukemmat kriteerit kuin pikavippien kohdalla, sillä lainasumma on usein suurempi.

Joustoluotto on omalla tavallaan kuin luottokortti netissä ilman maksukorttia. Se on joustava tuhansiin euroihin ulottuva luottotili, joka mukautuu käyttäjänsä menojen mukaan. Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi maksukykyysi perustuvan henkilökohtaisen luottorajan, jota voit hyödyntää tilanteesi mukaan. Vaikka sinulle myönnettäisiin tuhansien eurojen luottotili, voisit halutessasi nostaa lainaa vain muutaman sadan euron verran, ja maksaa kyseisen summan kuluineen takaisin kuukausierissä. Voit myös maksaa luoton kerralla takaisin, jolloin saat koko luoton taas käyttöösi. Luottotili elää siis nostojen ja lyhennysten mukaan.

 

Luottokortti 18v

Tiesitkö, että voit jo 18-vuotiaana saada käyttöösi luottokortin?

Luottokortti toimii joustoluoton tavoin, mutta itse luoton lisäksi saat käyttöösi maksuvälineen, jolla voit käyttää sinulle myönnettyä luottoa. Monet suomalaiset käyttävät luottokorttia arjessaan käteisen asemasta, sillä se tuo joustovaraa omaan talouteen. Luottokorttia voi pitää esimerkiksi hätäkassana, johon turvautua tiukan taloustilanteen vallitessa. Luottokorttia hakiessasi sinun ei tarvitse tietää tarkkaa tarvitsemaasi summaa, sillä luottokortin takaisinmaksu elää käyttämäsi luoton mukaan.

Lainasto Ostosraha

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron luottorajalla varustettu virtuaalinen luottokortti. Ostosrahaa voit käyttää esimerkiksi laskujen maksamiseen tai verkko-ostosten tekemiseen tuhansissa verkkokaupoissa. Virtuaaliselta luottokortiltasi voit kätevästi veloittaa esimerkiksi jokakuukautisen Netflix- tai Spotify-laskusi taikka sähkölaskusi. Vaihtoehtoisesti, Lainasto Ostosraha mahdollistaa myös nostojen tekemisen luottokortilta heti tilillesi. Luottokortin numerosarjan sekä CVV-luvun näet mobiililaitteeltasi Lainaston nettisivuilta Omilta Sivuiltasi.

Lainasto Ostosrahan voit saada käyttöösi 18-vuotiaana maksukykyisenä henkilönä jo tänään! 

HAE OSTOSRAHAA

 

Kuinka hakea virtuaalista luottokorttia 18-vuotiaana?

Lainaston virtuaalista luottokorttia eli Ostosrahaa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Luottohakemuksen täyttää vaivattomasti muutamassa minuutissa. Hakemus on täytettävissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Luottohakemuksia käsitellään kuitenkin ainoastaan luottopalvelumme aukioloaikoina 07-23.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä luottohakemuksessa pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä automatisoitua palvelua hakemuksen yhteydessä.
  3. Odota pieni hetki luottopäätöstä.
  4. Saat oman virtuaalisen luottokorttisi käyttöösi heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen.

Ostosrahan hakijoilta vaadimme vähintään 18 vuoden ikää, vakituista osoitetta Suomesta, suomalaista pankkitiliä sekä puhdasta luottorekisteriä. Hakemukseen tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS