Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Jo 19-vuotias voi saada pikalainaa. Lainasto myöntää lainanhakijoille kolmenlaista luottoa: pikalainaa, joustoluottoa sekä kulutusluottoa. Näistä 19-vuotiaalle myönnetään kahta ensimmäistä. Luottoa voi kuitenkin hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomessa asuva lainanhakija, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Perinteinen pikalaina on 100–400 euron luotto, joka maksetaan takaisin vuoden kuluessa korkoineen. Joustoluotto on 100–3000 euron joustava luottotili. Se joustaa lainanhakijan tarpeen mukaan ja toimii käytännössä luottokortin tavoin. Lisäksi on 2000–5000 euron kulutusluotto, mutta 19-vuotiaan ikä ei riitä näin suureen lainaan.

Perinteinen pikalaina 19v 100–400 euroa

Pikalaina on 100–400 euron kertavippi.  Se on nopea luotto, joka siirretään tilille muutamassa minuutissa. Se on apu arjen akuutteihin menoihin. Pikavipillä täyttää jääkaapin ennen palkkapäivää, maksaa erääntyneen sähkölaskun tai hoitaa vakuutukset kuntoon.

Pikalaina 100–400 euroa maksetaan takaisin vuoden kuluessa kuudessa kuukausierässä korkoineen. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa, mikä osaltaan helpottaa vipin takaisinmaksua. Kuukausierien koko määräytyy haetun vipin mukaan, mutta korot maksetaan poikkeuksetta viimeisessä maksuerässä. Perinteisen pikalainan nimelliskorko on 28,6 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 48,9 %.

Pikalaina 19v on helppo laina. Sitä hakiessa ei tarvitse tehdä suurta selvitystä talous- ja tulotiedoistaan. Meille lainantarjoajana riittää, että lainanhakijalla on säännölliset tulot. Näihin ei kuitenkaan lasketa esimerkiksi työttömyyskorvausta tai opintotukea, vaan lainanhakijalla on oltava myös muita säännöllisiä tuloja.

HAE PIKALAINA

Joustoluotto 100–3000 euroa on pikalaina 19v

Lainaston myöntämä joustoluotto on 100–3000 euron joustava pikalaina. Se on luottotili, jolta voi tehdä nostoja oman tarpeensa mukaan. Se on nopea pikalaina, mutta tarvittaessa kattaa myös isomman sijoituksen.

Hakemalla joustoluottoa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan. Tätä luottorajaa voit hyödyntää täysin oman tilanteesi mukaan. Voit tehdä nostoja niin usein kuin tarve vaatii tai olla nostamatta. Me emme kysele, miten haluat luottotiliä käyttää, vaan myönnämme sinulle lainaa.

Kun joustoluotto on avattu, voi tililtä tehdä nostoja ympäri vuorokauden siitäkin huolimatta, että itse luoton myöntäminen yöaikaan on lailla kielletty. Tästä syystä joustoluotto on erittäin mainio lainatuote hakea esimerkiksi hätävaraksi, johon turvautua akuutin menon yllättäessä.

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Mitä enemmän luottoa olet nostanut, sitä suurempi yksittäinen kuukausierä on. Lainalyhennys ei kuitenkaan koskaan ylitä 220 euroa kuukaudessa, vaikka olisit nostanut käyttöösi koko luoton. Halutessasi voit maksaa nostamasi luoton takaisin myös kokonaisuudessaan. Näin saat käyttöösi taas koko luottorajan. Joustoluotto siis elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan.

HAE JOUSTOLUOTTO

Kuinka hakea pikalaina 19v?

Pikalainaa haetaan sähköisellä lainahakemuksella, oli kyseessä sitten perinteinen pikavippi tai joustoluotto. Lainahakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Sen täyttää vaivattomasti verkossa laitteella kuin laitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), kunhan siitä löytyy toimiva internet-yhteys.

  1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten hakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi Instantor-palvelun kautta tai lähettämällä liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin, mutta tämä hidastaa lainaprosessia.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen heti, mutta lopullinen lainapäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua hakemuksesi ja tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

HAE LAINAA

Lainapalvelujen aukioloaikoina lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Lainoja voi siis hakea nettihakemuksella ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Laki kuitenkin kieltää lainojen myöntämisen yöaikaan klo 23–07, joten lainoja myönnetään ainoastaan lainapalvelujen aukioloaikoina.

Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, joten lainaa ei myönnetä maksuhäiriömerkinnän saaneelle lainanhakijalle. Merkintä voi näkyä henkilön luottotiedoissa jopa vuosia. Luottotietonsa voi kuitenkin saada takaisin ja maksuhäiriömerkinnän pois tiedoistaan, kun maksaa velan takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.