Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Jo 19-vuotias voi saada luottoa. Lainasto myöntää 19-vuotiaille 100-3000€ Ostosrahaa. Luottoa voi hakea jokainen 18 vuotta täyttänyt puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot omaava Suomessa asuva henkilö.

Perinteinen pikalaina 19v

Pikalaina on pienikokoinen kertavippi.  Se on nopea luotto, joka siirretään tilille muutamassa minuutissa. Se on apu arjen yllättäviin menoihin. Pikalainalla täyttää jääkaapin ennen palkkapäivää, maksaa erääntyneen sähkölaskun tai hoitaa vakuutukset kuntoon.

Pikalaina 19v on helppo laina. Sitä hakiessa ei tarvitse tehdä suurta selvitystä talous- ja tulotiedoistaan. Meiltä Ostosrahaa hakiessa luotontarjoajana riittää, että luotonhakijalla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Näihin ei kuitenkaan lasketa esimerkiksi työttömyyskorvausta tai opintotukea, vaan luotonhakijalla on oltava myös muita säännöllisiä tuloja.

 

Kuinka hakea lainaa 19v?

Luottoa haetaan usein sähköisellä lainahakemuksella, oli kyseessä sitten perinteinen pikavippi, joustoluotto tai Lainastolta haettavissa oleva Ostosraha. Lainaston luottohakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää. Sen täyttää vaivattomasti verkossa laitteella kuin laitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), kunhan siitä löytyy toimiva internet-yhteys.

  1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sitten hakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Odota luottopäätöstä. Saat alustavan luottopäätöksen heti, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään tarkastettuamme hakemuksesi ja tulotietosi.
  3. Rahat ovat käytössäsi halutessasi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Voit pitää rahat Ostosrahaan kytketyllä Mastercard-luottokortillasi tai siirtää suoraan omalle tilillesi.

 

Luoton hakeminen Lainastolta 19-vuotiaana on vaivatonta ja nopeaa.

19 vuoden ikä ei koidu ongelmaksi Lainastolta luottoa hakiessa.

HAE LUOTTOA

 

19v. ikä ei ole este

Lainastolta luoton hakeminen onnistuu mainiosti 19 vuotiaana. Luottoprosessimme on yksinkertainen ja vaivaton – aikaa sen täyttämiseen kuluu vain muutama harmiton minuutti. Luottopäätöksen saat nopeasti luottopalvelumme aukioloaikojen puitteissa (09-17). Positiivisen luottopäätöksen vastaanotettuasi saat Ostosrahan nopeasti luottokortillesi tai voit halutessasi nostaa sen heti tilille. Vaikka luottoprosessimme on mutkaton ja yksinkertainen, edellytämme asiakkailtamme tiettyjä piirteitä luoton myöntämistä varten. 

  • ikää 18-75 vuotta
  • puhtaat luottotiedot, ei maksuhäiriömerkintöjä
  • vakituiset tulot
  • verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne käytössä
  • suomalainen pankkitili ja vakituinen osoite Suomessa. 

 

Ostosrahaa 19-vuotiaalle

Me Lainastolla olemme muuttaneet entiset tuotteemme, Pikavipin ja Limiitin, uudeksi tuotteeksi – Ostosrahaksi. Ostosraha yhdistää pikavipin sekä pidempiaikaisen luoton hyvät puolet. Ostosraha on vakuudeton jatkuva luotto, jota voit luottorajaasi asti käyttää niin paljon kuin tarpeesi vaativat. Aluksi luottorajasi on 300-500€, mutta voit nostaa sitä jopa 3000 euroon asti. 

Hakemalla Ostosrahaa saat käyttöösi 300–3000 euron luottorajan, joka on kytketty Mastercard-luottokorttiin. Tätä luottorajaa voit hyödyntää täysin oman tilanteesi mukaan. Voit tehdä nostoja tilillesi niin usein kuin tarve vaatii tai käyttää luottoa suoraan luottokortilla. Me emme kysele, miten haluat luottoasi käyttää, vaan myönnämme sinulle luottoa.

Kun Ostosraha on avattu, voi luottokortilta tehdä nostoja omalle tilillesi ympäri vuorokauden siitäkin huolimatta, että itse luoton myöntäminen yöaikaan on lailla kielletty. Tottakai myös luottokortti toimii läpi yön. Tästä syystä Ostosraha on erittäin mainio lainatuote hakea esimerkiksi hätävaraksi, johon turvautua akuutin menon yllättäessä.

Ostosrahaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Mitä enemmän luottoa olet käyttänyt, sitä suurempi yksittäinen kuukausierä on. Halutessasi voit maksaa nostamasi luoton takaisin myös kokonaisuudessaan. Näin saat käyttöösi taas koko luottorajan. Ostosraha siis elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkiksi 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE LUOTTOA

 

Luottopalvelujen aukioloaikoina luottopäätöksen saa nopeasti. Aukioloaikojen ulkopuolella lähetetyt luottohakemukset käsitellään aamuisin saapumisjärjestyksessään.

Luottoa voi siis hakea nettihakemuksella ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Laki kuitenkin kieltää luoton myöntämisen yöaikaan, joten luottoa myönnetään ainoastaan luottopalvelujen aukioloaikoina (09-17).

Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, joten luottoa ei myönnetä maksuhäiriömerkinnän saaneelle lainanhakijalle. Merkintä voi näkyä henkilön luottotiedoissa jopa vuosia. Luottotietonsa voi kuitenkin saada takaisin ja maksuhäiriömerkinnän pois tiedoistaan, kun maksaa velan takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.