Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Lainaston 100-600 euron Pikavippi on vaivaton kertaluontoinen laina, jonka saa halutessaan tilille heti myönteisen lainapäätöksen tehtyämme muutamassa minuutissa.

Me Lainastolla haluamme antaa samat oikeudet jokaiselle täysi-ikäiselle henkilölle. Siksi myös 18-vuotiaat saavat hakea meiltä rahoitusratkaisuja arjen haasteisiin. Kaikki lainanmyöntäjät eivät tarjoa 18-vuotiaille mahdollisuutta hakea lainaa varsinkaan ilman vakuuksia, mutta me luotamme asiakkaisiimme.

Lainaston asiakkaana pääset nauttimaan hyvistä eduista, kuten kohtuullisista maksueristä, nopeasta lainapäätöksestä ja lainahakemuksen vaivattomuudesta. Lisäksi lainamme ovat täysin vakuudettomia, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Ei asiakirjojen täyttämistä tai pankkivirkailijoiden tapaamisia – vain helppo sähköinen lainahakemus, jonka voit täyttää vaikka omalta kotisohvaltasi vain muutamassa minuutissa.

Joustava limiitti

Nuoruus on elämän parasta aikaa.

18-vuotiaana tapahtuu paljon uutta. Harvat asiat valitettavasti ovat täysin ilmaisia. Rahahuolien ilmetessä ei kuitenkaan kannata jäädä pyörimään ympyrää. Unelmat ovat tehty tavoiteltaviksi ja me voimme auttaa niiden tavoittelemisessa monipuolisten rahoitusratkaisujemme avulla.

100-600 euron Pikavipillä voi rahoittaa esimerkiksi uuden asunnon pintaremontin tai unohtumattoman ravintolaillan. Meiltä Pikavipin hakeminen on helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista. Luotonantajana olemme vastuullinen toimija ja varmistamme, että kaikki asiakkaamme ovat maksukykyisiä. Suosittelemme tutustumaan lainaehtoihimme ennen lainan hakemista.

 

Muistutukset pitävät sinut ajantasalla – ei piilokuluja

Lainamme ovat suunniteltu niin, etteivät ne pääse kaatamaan kenenkään taloutta. 100-600 euron pikavippi maksetaan takaisin neljässä maltillisessa maksuerässä, joiden summan näet heti lainaa hakiessasi. Lainoissamme ei ole piilokuluja – hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Muistutamme sinua tulevista maksueristäsi sähköpostitse ennen eräpäiviä sekä tarvittaessa myös eräpäivien jälkeen.

 

Vaivatonta lainaa 18-vuotiaana

Kaikki lainamme ovat vakuudettomia – et siis tarvitse takaajia tai vakuuksia lainallesi. Harvalla 18-vuotiaalla on runsaita säästöjä, erittäin hyvätuloista ammattia tai muita vakuuksia tai takaajia lainalle. Siksi pankkilainat ovat harvoin vaihtoehto 18-vuotiaalle.

18-vuotiaalle hyvä vaihtoehto onkin Lainaston pieni ja vaivaton 100-600 euron pikavippi, jonka hakemiseen kuluu vain muutama minuutti. Helpon sähköisen lainahakemuksemme voit täyttää mobiililaitteellasi mistä vaan, milloin vain. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi saat rahan tilillesi halutessasi heti.

TUTUSTU TUOTTEISIIMME

Mitä 18-vuotiaalta vaaditaan lainan saamiseksi?

18-vuotiaalta lainan hakijalta vaaditaan asianmukaista maksukykyä. Tämä tarkoittaa sitä, että luottotietosi ovat puhtaat ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Varmistamme asiakkaidemme todellisen maksukyvyn vaatimalla vahvistuksen tulotiedoista. Tulotietojen vahvistaminen tapahtuu helposti hakemuksen yhteydessä Instantor-palvelun avulla. Jos maksukykysi on kunnossa, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme!

 

Miten hakea Pikavippi 18v?

  • Valitse omiin tarpeisiisi soveltuva lainasumma 100-600 euron väliltä.
  • Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Täytä sähköinen lainahakemus muutamassa minuutissa.
  • Lähetä hakemus ja odota hetki lainapäätöstäsi. Käsittelemme hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä aukioloaikojemme puitteissa 7-23.
  • Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, saat rahat halutessasi heti tilillesi.

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Hae tästä

 

Tarvitsetko isompaa lainaa?

Pikavippi ei suinkaan ole ainoa lainatuotteemme, jota myönnämme 18-vuotiaille asiakkaillemme. Suosittelemme, että tutustut kaikkiin lainatuotteisiimme ennen lopullista päätöstäsi. Erilaiset rahantarpeet vaativat erilaisia rahoitusratkaisuja ja me olemme valmiina auttamaan sinua löytämään omasi!

Pikavippi 18v soveltuu kohtuullisen pieneen ja kertaluontoiseen rahantarpeeseen. Pikavippi on yksittäinen vakuudeton laina, joka maksetaan takaisin neljässä kohtuullisessa maksuerässä neljässä kuukaudessa.

Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti puolestaan soveltuu suurempaan ja pitkä-aikaisempaan rahantarpeeseen. Mastercard-luottokortilla voit tehdä ostoksia suoraan kotisohvaltasi tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa. Mastercard-luottokortti toimii hyvin esimerkiksi taloudellisena hätävarana tai arjen rahoittajana.

Mastercard on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Hae luottokorttia

 

Lainasto Mastercard luottokortti

 

Asiakaspalvelumme on sinua varten.

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä liittyen lainoihimme, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidät voi tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina arkisin 9-17. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse 0600 30 6000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi.