Pikavippi 18v – Hae pikavippi 300-600 €

Pikavippi 18v hakijalle - helppo ja nopea lainahakemus!

300 € 600 €
400 €
  • Lainasumma: 400 €
  • Laina-aika: 4 kk
  • Tilinhoitomaksu: 1,25 €/kk
  • Vuotuinen nimelliskorko: 19,90 %
Takaisinmaksuerät:
1. maksuerä8,01 €
2. maksuerä139,03 €
3. maksuerä139,03 €
4. maksuerä139,06 €
Yhteensä:425,13 €
Näytä lainaesimerkki »
Check ikoni
Vakuudeton
Check ikoni
Edullinen
Check ikoni
Ikäraja 18v

Onko sinulla jo Lainaston Joustoluottotili?

Lainastolta ei ole voinut saada Joustoluottoa 31.8.2019 jälkeen, mutta jos sinulle on solmittu joustoluottosopimus ennen sitä, voit tehdä nostoja tililtäsi vanhaan tapaan. Tee nosto kirjautumalla omien sivujen » asiakaspaneeliin »

SMS-kupla ikoni

Voit tehdä nostoja kätevästi myös tekstiviestillä. Jos haluat nostaa tililtäsi esimerkiksi 50 euroa, lähetä viesti "LA 50" numeroon 16115.

Näin haet pikavippiä

Hakemuksen täyttämisessä kestää vain hetki

1. Täytä lainahakemus puhelimella, tietokoneella tai tabletilla

Hakijalta vaaditaan 18 vuoden ikä sekä verkkopankkitunnukset, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Voit valita itse, maksatko lainasumman pois osissa tai kerralla.

2. Lähetä hakemus

Hakemuksen voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Lainapäätös tehdään nopeasti lainapalvelun aukioloaikana.

3. Saat rahat tilillesi heti lainapäätöksen saatuasi

Hakemuksen voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Lainapäätös tehdään nopeasti lainapalvelun aukioloaikana.

Pikavipin hakeminen on helppoa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainapäätöksen nopeasti. Pikavippi on 300-600 euron laina, joka on tarkoitettu pieniin ja yllättäviin menoihin. Pikavipin takaisinmaksuaika on aina neljä kuukautta.

Perehdy pikavipin takaisinmaksuun

Pikavipin nimellinen vuosikorko on 19,90 %. Alla näet pikavipin lyhennyserät eri lainasummille.

Lainasumma1. lyhennyserä2. lyhennyserä3. lyhennyserä4. lyhennyserä
300€6,32€104,58€104,58€104,62€
350€7,17€121,81€121,81€121,83€
400€8,01€139,03€139,03€139,06€
450€8,98€156,36€156,36€156,43€
500€9,97€173,74€173,74€173,80€
550€10,97€191,12€191,12€191,17€
600€11,97€208,49€208,49€208,56€

Pikavippi 18v soveltuu parhaiten pieniin ja keskikokoisiin yllättäviin menoihin. Lainaston pikavipin suuruus vaihtelee 300–600 euron välillä. Lainan nimellinen vuosikorko on 19,90 %, jonka lisäksi peritään tilinhoitomaksu. Takaisinmaksuaika Pikavippi 18v -lainalle on neljä kuukautta, mutta lainan voi maksaa kokonaan myös kerralla ilman lisäkustannuksia. Saat lisää tietoa lainaehdoista.

Jos lasku jää maksamatta, siitä voidaan periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä muistutus- ja perintäkuluja. Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista.

Pikavipin korko on suurempi kuin pankkilainan, koska lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia. Vakuudettomien lainojen myöntäjälle riskit ovat siis suuremmat.

Pikavippi myös 18-vuotiaille

Lainaston pikavippiä voi hakea jo 18-vuotiaana

18-vuotiaille on saatavilla rajoitettu määrä lainapalveluja. Ikärajoitukset johtuvat siitä, että moni nuori aikuinen on vielä opiskelijana tai työharjoittelussa, jolloin ei välttämättä ole säännöllisiä palkkatuloja. Tämä ei kuitenkaan poista tarvetta lainaan. Lainaston Pikavippi tarjoaa 18 vuotta täyttäneille mahdollisuuden lainata rahaa sellaisiin äkillisiin pieniin kertaluonteisiin menoihin, joihin ei ole juuri sillä hetkellä varaa.

Jo 18-vuotiaana voi olla tarvetta lainalle

Aikuisuuden kynnyksellä saattaa ilmaantua monia yllättäviä rahanmenoja, joihin ei välttämättä juuri kyseisellä hetkellä ole varaa, vaan tarvitaan pikavippi avuksi. Tarpeita on monenlaisia. Mikroaaltouunin hajotessa on hankittava uusi tilalle opiskelijakämpän keittiöön, juuri lahjaksi saadusta autosta saattaa puhjeta rengas, ja polkupyörä varastetaan kaupan pihalta. Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä tapahtumien kulkuun pääse aina itse vaikuttamaan. Siksi on kätevää, kun myös 18 vuotta täyttänyt nuori aikuinen voi hakea lainaa niin halutessaan.

Pikavippi auttaa odottamattomissa tilanteissa

Pikavippi on tarkoitettu nimenomaan sellaisiin tilanteisiin, joita ei voi ennakoida ja jotka eivät aiheuta jatkuvaa menoerää. Yllättävät korjauskulut, uuden kodinkoneen hankinta, palkanmaksun myöhästyminen tai huonekalun osto saattavat olla juuri tällaisia menoja, joihin lainaa haetaan. Pikavipin voi saadaa jopa puolessa tunnissa, ja sen pystyy maksamaan pois joko kerralla tai erissä. Lainaa saa, jos on huolehtinut raha-asioistaan huolellisesti, eikä taustalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Helppo ja turvallinen hakuprosessi

Lainan hakeminen on turvallista. Lainaston Pikavipin sopimusehdot ovat selkeät, eikä sinulle tule yllätyksiä, kun perehdyt lainan takaisinmaksun ehtoihin. Myös pikavippi kannattaa aina suunnitella tarkasti, eli paljonko tarkalleen ottaen tarvitset rahaa ja mihin tarkoitukseen. Takaisinmaksuaikaa Pikavipissä on neljä kuukautta.

Pikavippi 18v neljän kuukauden takaisinmaksuajalla

Lainaston pikavippi maksetaan takaisin neljässä erässä

Pikavipin takaisinmaksuaika on neljän kuukauden mittainen, ja se tapahtuu erissä luottosopimuksen mukaisesti. Pikavipin ottaneen henkilön tulee maksaa laina takaisin kuluttajaluottosopimuksessa mainittuna eräpäivänä.

Laina-aikaan pystyy kuitenkin vaikuttamaan, eli halutessaan pikavipin velkapääoman voi maksaa ennenaikaisesti. Osa lainansaajista haluaa maksaa pikavipin pois heti, kun taloudellinen tilanne arjessa selkeytyy. Lainan hakemisen syynä on voinut olla poikkeuksellinen rahanmeno normaalien kulujen päälle.

Takaisinmaksu vaivattomasti kohtuullisissa erissä

Takaisinmaksu tapahtuu erissä luottosopimuksen mukaisesti. Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu joko kertasuorituksena tai osissa. Maksettaessa laina osissa, takaisinmaksu tapahtuu neljässä kohtuullisessa erässä, jonka ansiosta luotonhakijan taloudellinen tasapaino ei rasitu liikaa.

Laskun voi saada joko paperisena (4,90 €) tai sähköpostissa. Mikäli takaisinmaksu syystä tai toisesta viivästyy, siitä maksetaan korkolain mukainen viivästyskorko eräpäivästä maksupäivään saakka.

Laina-ajan katsotaan alkavaksi siitä hetkestä, kun rahat ovat saapuneet luotonhakijan tilille. Lainahakemuksia otetaan vastaan Lainaston verkkopalvelussa 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Pikavippihakemukset käsitellään välittömästi lainapalvelumme aukioloaikoina klo 8–22 välisenä aikana.

Lainastolta pikavippi myös 18-vuotiaalle

Pikavipin etuna on ennen kaikkea helppo hakuprosessi ja nopea saatavuus. Pikavipin hakijan ei tarvitse odotella viikkotolkulla lainarahojen saamista, mikä on etenkin yllätyksien sattuessa hyödyllinen lainan ominaisuus. 18-vuotiaan elämässä sattuu ja tapahtuu ja joskus voi tulla eteen tilanteita, jolloin nuorella aikuisella on äkillinen tarve pikaiselle lainalle. Miellään edulliselle ja nopeasti saatavalle lainalle. Lainaston Pikavippi on juuri sellainen — edullinen ja nopeasti saatava laina!

Pikavipin hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Hakijan tarvitsee olla vakituisesti Suomessa asuva vähintään 18-vuotias luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jonka luottotiedoissa ei ole häiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Pikavippi sopii erinomaisesti pienten yllättävien menojen maksamiseen. Tällaisia menoja voivat olla vaikkapa uuden kodinkoneen hankinta tai kulkuvälineen korjaus. Pikavipin suuruus on 300 eurosta 600 euroon.

Turvallinen luotonantaja

Lainasto on myöntänyt kuluttajaluottoja jo vuodesta 2011 lähtien

Lainasto on yksityishenkilöiden ja yritysten rahoitusratkaisujen tarjoaja, joka myöntää lainoja ammattitaitoisesti ja vastuullisesti täysi-ikäisille asiakkailleen. Yritys on täysin suomalaisten omistama ja se on toiminut jo vuodesta 2011 alkaen. Lainastolla on monipuolinen valikoima erilaisia luottopalveluja. Lainaston periaatteena on toimia luotettavasti, turvallisesti sekä asiakkaita arjessa helpottaen.

Helppo ja läpinäkyvä lainaprosessi

Lainaston luottoa voi hakea kätevästi nettisivuilla, ja kaikkia Lainaston rahoitusratkaisuja yhdistää vakuudettomuus sekä helppo saatavuus. Lainaston toiminnassa noudatetaan Suomessa säädettyjä lakeja, ja yrityksen toimintaa kehitetään jatkuvasti vastuullisemmaksi.

Vastuullista luotonantoa – ei pikavippia luottotiedottomille

Lainasto ei myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai joiden maksukyky arvioidaan sellaiseksi, että se on heikentynyt jostain syystä merkittävästi. Lainasto myöntää luottoa vastuullisesti niille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa täsmällisesti ja kykenevät huolehtimaan lainan poismaksamisesta.

Rekisteröity, nuhteeton luotonantaja

Lainanmyöntäjänä Lainasto toimii ehdottoman luotettavasti. Yritys on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma virallinen luotonantaja. Lainapalvelujen toimiala on muuttunut vuosien kuluessa paljon. Lainsäädäntö ohjaa tarkasti vakuudettomien lainojen myöntämistä. Lainasto seuraa jatkuvasti rahoitusalan muutoksia ja vaatimuksia. Yrityksen työntekijät on koulutettu tehtäviinsä ja asiakaspalvelijat osaavat neuvoa asiakkaita lainapalveluissa.

Vahva sähköinen tunnistautuminen takaa truvallisuuden

Lainaston nettisivujen kautta asiointi on tehty riskittömäksi. Lainaa hakiessa käytetään vahvaa tunnistautumista, ja järjestelmät ovat selkeitä käyttää. Lainaa myönnettäessä rahat maksetaan tunnistautuneen henkilön tilille heti lainapäätöksen jälkeen. Luotonmyöntökriteerit ovat mahdollisimman tarkat ja yksiselitteiset, eikä lainoja myönnetä sellaisille henkilöille, joilla on taustallaan maksuvaikeuksia.

Lainaa kaikkiin arjen tarpeisiin

Kauttamme myönnetään lainoja erilaisiin tarpeisiin. Lainasto noudattaa markkinoinnissaan hyvää ja vastuullista tapaa, mikä tarkoittaa sitä, että lainan ehdot ovat selkeästi saatavilla verkkosivuilla, eikä lainoja markkinoida alaikäisille. Annamme myös tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä talouden hallintaan. Näin voidaan estää rahavaikeuksien syntymistä.

Asioidessaan Lainaston kanssa asiakas voi olla varma, että luotto myönnetään lakia noudattaen ja lainaehdot, korkotiedot sekä takaisinmaksuaika kerrotaan ymmärrettävällä tavalla ennen lainan hakemista.