Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Nuoruus on elämän parasta aikaa

18-vuotiaana tapahtuu paljon uutta. Harvat asiat valitettavasti ovat täysin ilmaisia. Rahahuolien ilmetessä ei kuitenkaan kannata jäädä pyörimään ympyrää, sillä unelmat ovat tehty tavoiteltaviksi.

Pikavipillä voi rahoittaa esimerkiksi uuden asunnon pintaremontin tai unohtumattoman ravintolaillan. Pikavipin hakeminen on helppoa, vaivatonta ja nykypäivänä myös turvallista. Suomen lainsäädännössä ollaan rajoitettu pikavippien myöntämistä siten, että törkeä koronkiskonta sekä piilokulujen sisällyttäminen vippeihin on tänäpäivänä laitonta. Suosittelemme kuitenkin aina ennen pikavipin hakemista varmistamaan, että kyseessä on virallinen toimija, joka toimii vastuullisesti.

Miten hakea Pikavippi 18v?

  • Valitse omiin tarpeisiisi soveltuva lainasumma – pikavipit ovat tyypillisesti noin 20-700 euron pikalainoja.
  • Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Täytä sähköinen lainahakemus muutamassa minuutissa.
  • Lähetä hakemus ja odota hetki lainapäätöstäsi. Lainantarjoaja käsittelee hakemukset niiden saapumisjärjestyksessä tyypillisesti 07-23 välisenä aikana.
  • Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, saat rahat halutessasi heti tilillesi.

 

Sopiiko sinulle pikavippi vaiko jatkuva luotto?

Jos rahantarpeesi on jatkuvaa ja haluat enemmän joustoa hankintojen tekemiseen sekä luottosi takaisinmaksuun, kertaluontoinen pikavippi ei välttämättä ole oikea valinta sinulle. Tällöin suosittelemme tutustumaan Lainasto Ostosrahaan.

Lainasto Ostosraha on 100-3000 euron jatkuva luotto, joka on yhdistetty virtuaaliseen luottokorttiin. Koska luotto on jatkuva, ei koko luottosummaa tarvitse nostaa kerralla. Luottokortilla voit oman luottorajasi puitteissa tehdä ostoksia tai tehdä nostoja tilillesi juuri silloin, kun haluat. Toisin kuin pikavipin kohdalla, luottokortin käyttäminen sekä nostojen tekeminen tilillesi onnistuu kätevästi myös yöaikaan.

HAE OSTOSRAHAA

 

Pikavippi heti tilille 18v

Monet lainanmyöntäjät tarjoavat pikavippejä 18-vuotiaille henkilöille. Pikavippi on nuorien keskuudessa suosituin lainatuote, sillä sen saa halutessaan heti tilille. Kun rahantarve on äkillinen, pikavipin nopeudesta on paljon hyötyä. Ota kuitenkin huomioon, että pikavipin siirtäminen tilillesi yöaikaan on Suomen lainsäädännön mukaan kiellettyä, jonka takia pikavipin heti tilille voi saada vain kello 07-23 välisenä aikana. Vippihakemuksen täyttäminen on kuitenkin mahdollista yöaikaan – 24 tuntia päivässä ja seitsemän päivää viikossa.

Mitä 18-vuotiaalta vaaditaan lainan saamiseksi?

18-vuotiaalta lainanhakijalta vaaditaan asianmukaista maksukykyä. Tämä tarkoittaa sitä, että luottotietosi ovat puhtaat ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainantarjoajat vahvistavat asiakkaidensa todellisen maksukyvyn vaatimalla vahvistuksen tulotiedoista. Tulotietojen vahvistaminen tapahtuu tyypillisesti nopeasti hakemuksen yhteydessä lainantarjoajan suosiman palvelun avulla. Jos maksukykysi sekä muut lainaehdot ovat kunnossa, saat pikavipillesi myönteisen lainapäätöksen nopealla aikataululla.

 

Kertaluotto 18v

Perinteiset pikavipit ovat kertaluontoisia lainoja eli kertaluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että koko lainasumman saa kerrallaan tilille ja lainasopimus päättyy, kun luotto on maksettu takaisin kokonaisuudessaan. Kertaluotto sopii sinulle, jos rahantarpeesi on lyhytaikaista, tai tarvitset lainaa esimerkiksi yksittäiseen hankintaan.

Vippejä on erikokoisia, jokaisen rahantarpeeseen.

Muutaman sadan euron pikavipit ovat perinteisiä kertaluottoja.

 

Lainastolta luottokortti 18 vuotiaalle

Pikavippi ei suinkaan ole ainoa lainatuote markkinoilla, jota myönnetään 18-vuotiaille. Erilaiset rahantarpeet vaativat erilaisia rahoitusratkaisuja ja me olemme valmiina auttamaan sinua löytämään omasi!

Pikavippi 18v soveltuu kohtuullisen pieneen ja kertaluontoiseen rahantarpeeseen. Pikavippi on yksittäinen vakuudeton laina, jonka saa kerralla tilille. Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti, tuttavallisemmin Lainasto Ostosraha, puolestaan soveltuu suurempaan ja pitkä-aikaisempaan rahantarpeeseen, mutta toimii tarvittaessa myös pikavipin omaisesti. Mastercard-luottokortilla voit tehdä ostoksia suoraan kotisohvaltasi tuhansissa kotimaisissa ja kansainvälisissä verkkokaupoissa tai tehdä nostoja suoraan pankkitilillesi. Lainasto Ostosraha toimii hyvin esimerkiksi taloudellisena hätävarana, arjen apuna tai hankintojen rahoittajana.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

HAE LUOTTOKORTTIA

 

Lainasto Mastercard luottokortti

Muistutukset pitävät sinut ajantasalla – ei piilokuluja

Lainasto Ostosraha on suunniteltu niin, ettei sen takaisin maksaminen pääse kaatamaan kenenkään taloutta. Maksat takaisin vain käyttämäsi luoton summan kuluineen edullisissa kuukausierissä. Ostosraha ei sisällä piilokuluja – hinnoittelumme on täysin läpinäkyvää. Muistutamme sinua tulevista maksueristäsi sähköpostitse ennen eräpäiviä sekä tarvittaessa myös eräpäivien jälkeen.

Asiakaspalvelumme on sinua varten.

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä liittyen Lainasto Ostosrahaan, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meidät voi tavoittaa asiakaspalvelumme aukioloaikoina arkisin 9-17. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse 0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi.