Pikavippi 18-vuotiaalle

18-vuotiaana tapahtuu paljon uutta. Vasta täysi-ikäiseksi tulleen elämässä voi sattua yhtä sun toista, jolloin voi tulla tarve pienelle lainalle. Rahahuolien ilmetessä ei kuitenkaan kannata jäädä pyörimään ympyrää, sillä 18-vuotiaille on myös olemassa erilaisia lainamuotoja kuten pikavippi.

Pikavipillä voi kuitata jonkin akuutin rahantarpeen tai maksaa hieman paremmasta lauantai-illallisesta. Pikavipin hakeminen on aina ollut helppoa ja nopeaa, sillä laina haetaan alusta loppuun netissä. Tänä päivänä se on verrattain jopa edullista. Suomen lainsäädännössä ollaan rajoitettu pikavippien myöntämistä siten, että törkeä koronkiskonta sekä piilokulujen sisällyttäminen vippeihin on laitonta. Ikävästä maineestaan huolimatta nykyään pikavippi on ihan varteen otettava vaihtoehto, kun on nopea tarve vakuudettomalle lainalle. Pikavippien villin lännen loppumisesta huolimatta suosittelemme aina tarkistamaan hakemasi lainan lainaehdot.

Eikö pikavippi ole sinun juttusi? Ei hätää, sillä muitakin vaihtoehtoja onneksi löytyy. Jos kaipaat edullista ja luotettavaa tapaa tehdä esimerkiksi ostoksia verkossa, suosittelemme lämpimästi tutustumaan Lainasto Ostosrahaan. Ostosraha ei ole pikalaina, vaan kyseessä on jopa 3000 euroon asti korotettavissa oleva virtuaalinen luottokortti! Käy tutustumassa Ostosrahaan tai klikkaa itsesi suoraan hakemukseen alla olevasta linkistä.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 % (marginaali 15 % + viitekorko 4,5 % – 01.07.2024-31.12.2024). Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Miten hakea pikavippi 18v?

  • Mieti etukäteen tarvitsemasi lainasumma ja kyvykkyytesi takaisinmaksuun
  • Kilpailuta pikavipit – tarkista luottoehdot, jos mahdollista
  • Kun olet valintasi tehnyt, kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi luotontarjoajan sähköiseen hakemukseen
  • Täytä vaaditut tiedot ja viimeistään ennen sopimuksen allekirjoittamista tarkista luottoehdot
  • Ei muuta. Riippuen luotontarjoajasta ja valinnoistasi, voit saada lainan minuuteissa käyttöösi
Nopeat lainahakemukset pitävät huolta, että 18-vuotiaille jää aikaa muuhunkin.

Kertavippi vai jatkuvaluotto 18-vuotiaalle?

Jos haluat enemmän joustoa lainankäytössä sekä lainasi takaisinmaksuun, kertaluontoinen pikavippi ei välttämättä ole oikea valinta sinulle. Kertaluotoisella tarkoitetaan kiinteää lainasummaa, joka myönnetään kerralla hakijalle. Vaikka joustoluottoja ei kutsutakaan yleisesti pikavippi nimityksellä, kuuluvat ne kuitenkin yhtälailla pikaisesti saatavilla olevien lainojen piiriin ja saattavat olla sopivampi vaihtoehto sinulle. Joustoluotot mahdollistavat useampien omavalintaisten lainasummien käytön oman luottorajan puitteissa ilman, että lainahakemus tarvitsee tehdä joka kerta uudestaan.

Pikavippi heti tilille 18v

Monet lainanmyöntäjät tarjoavat pikavippejä 18-vuotiaille henkilöille. Pikavippi on nuorien keskuudessa suosituin lainatuote, sillä sen saa halutessaan heti tilille. Heti tilille tarkoittaa käytännössä kuitenkin sitä, että luotontarjoaja siirtää pikavipin heti hakijan ilmoittamalle tilille, mutta se milloin laina näkyy tilillä on myös lainanhakijan omasta pankista kiinni. Useimmissa tapauksissa kyse on minuuteista, mutta toisaalta voi mennä tuntejakin. Ota kuitenkin huomioon, että pikavipin siirtäminen tilillesi yöaikaan on Suomen lainsäädännön mukaan kiellettyä, jonka takia pikavipin heti tilille voi saada vain kello 07-23 välisenä aikana. Hakemuksia voi luonnollisesti täytellä mihin aikaan tahansa.

Hyväksytyltä ja aktiiviselta joustoluottotililtä voi sen sijaan tehdä nostoja heti, kun siltä tuntuu. Oletuksena tietenkin, että tilillä on katetta. Myös aktiivista Ostosraha virtuaalista luottokorttia voi käyttää vaikkapa verkko-ostoksien tekemiseen kellonajasta riippumatta.

Mitä 18-vuotiaalta vaaditaan pikavipin saamiseksi?

18-vuotiaalta lainanhakijalta vaaditaan asianmukaista maksukykyä. Tämä tarkoittaa sitä, että luottotietosi ovat puhtaat ja sinulla on säännöllisiä tuloja. Lainantarjoajat vahvistavat asiakkaidensa todellisen maksukyvyn vaatimalla vahvistuksen tulotiedoista. Tulotietojen vahvistaminen tapahtuu tyypillisesti nopeasti hakemuksen yhteydessä lainantarjoajan suosiman palvelun avulla. Jos maksukykysi sekä muut lainaehdot ovat kunnossa, saat pikavipillesi myönteisen lainapäätöksen nopealla aikataululla.

Pikavippi 18v opiskelijalle

Opiskelijastatus ei ole kriteeri pikavipin myöntämättä jättämiselle, mutta opiskelijoiden on todennäköisesti hieman hankalampaa saada myönteinen lainapäätös, sillä harvoin opiskelijoilla on muita säännöllisiä tuloja kuin opintoihin liittyvät tuet.

Jos siis heti ensimmäinen 18-vuotiaille pikavippiä myöntävä luotontarjoaja antaa kielteisen lainapäätöksen, vaikka tietäisit täyttäväsi kriteerit, kannattaa yrittää toista luotontarjoajaa.

Lainasto Ostosraha sopii erinomaisesti luottokortiksi myös opiskelijalle. Jos pikavippi ei ole sinulle välttämättömyys ja pidät joustavuutta hyödyllisenä etuna, saattaa Ostosraha olla sinulle juuri se, mitä etsit!

HAE LUOTTOA
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae luottokorttia