Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Hyvät asiakkaat, asiakaspalvelumme on suljettu juhannusaattona pe 24.6.

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Pikaluottoa 100-3000€ juuri silloin, kun sitä tarvitset

 

Onko autosi yllättäen hajonnut tai pesukoneesi rikkoutunut? Jokaiselle meistä on joskus koitunut täysin odottamattomia kuluja, jotka vaativat äkillistä maksukykyä. Kyseisissä tilanteissa apunasi on pikaluotto – pieni ja vakuudeton laina, jonka voit hakea nopeasti suoraan verkosta.

 

Voit valita haluatko tilapäiseen rahantarpeeseen soveltuvan 100-600 euron kätevän pikavipin vaiko jatkuvaan tarpeeseen soveltuvan joustavan Limiitin, jonka luottorajaa kykenet kasvattamaan jopa 3000 euroon asti. Helpon sähköisen lainahakemuksen saat täytettyä kätevästi ja nopeasti verkossa, jonka jälkeen laina on tililläsi parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Pikaluotto on siis nimensä mukaan pikainen. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia – valitset vain itsellesi sopivan lainan monipuolisista vaihtoehdoistamme, teet lainahakemuksen ja lähetät sen meille.

  • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
  • Helppo ja nopea hakemus
  • Joustava takaisinmaksu
  • Hinnaltaan kilpailukykyinen

TUTUSTU LUOTTOIHIMME

Arkesi vaivaton rahoitusratkaisu

Lainan vakuudettomuus ja nopea lainanhakuprosessi ovat pikaluotomme valttikortteja. Arjen yllättävien kulujen ilmetessä rahaa tarvitsee nopealla aikataululla – päivien odottelulle on harvoin aikaa. Kun valitset rahoittajaksesi meidät, et joudu odottamaan. Et joudu käyttämään aikaasi pankkivirkailijoiden tapaamiseen tai vaikeiden dokumenttien täyttämiseen – tarvitset vain internetyhteyden ja mobiililaitteen, jolla voit täyttää sähköisen hakemuksemme.

Pankkiin ravaamisen sijaan, voit täyttää lainahakemuksen puhelimellasi missä vaan heti, kun huomaat tarvitsevasi nopeaa lainaa. Täytettyäsi lainahakemuksen, saat meiltä henkilökohtaisen lainatarjouksen, jossa näkyy kaikki lainasta aiheutuvat kulut täysin läpinäkyvästi. Lainahakemus ei sido sinua ottamaan lainaa – valinnan lainan ottamisesta teet vasta allekirjoitettuasi sähköisen lainasopimuksen hakemuksen lopussa.

Palvelemme aina yhtä vastuullisesti ja luotettavasti kuin perinteiset pankit, mutta kanssamme asioiminen on huomattavasti yksinkertaisempaa ja suorasukaisempaa. Arkesi innovatiivisena rahoittajana turvaamme taloutesi tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Räätälöi oma lainasi tarpeidesi mukaan

Pikaluoton tarkoitus on helpottaa asiakkaidemme päivittäistä elämää. Onnistuneet asiakassuhteet ovat työmme suolaa. Siksi meiltä löytyykin lainaa moneen tarpeeseen; yllättävään lyhytaikaiseen tarpeeseen kuin jatkuvaankin tarpeeseen.

Pikaluottoa hakiessasi kannattaa pohtia, minkä kokoinen ja tyylinen laina sopisi parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi auton hajotessa kannattaa ottaa pikavippi – kerkeät saamaan lainasi jo ennen autokorjaamolle saapumista.

Limiitti puolestaan kannattaa ottaa, kun tarvitset nopeasti saatavaa lainaa jatkuvaan tarpeeseen. Esimerkiksi remonttia tehdessä Limiitti toimii täydellisenä talouden hätävarana eli taloudellisena puskurinasi. Remontin aikana saattaa ilmetä ongelmia, joita tilisi saldo ei juuri sillä hetkellä pysty kattamaan. Limiitin avulla voit kuitenkin tehdä tilillesi nostoja luottorajasi puitteissa heti, kun uusia ongelmia ilmenee.

 

Kuka voi hakea pikaluottoa?

Vastuullisena toimijana edellytämme, että myös asiakkaamme ovat vastuullisia. Siksi myönnämme lainoja vain yli 18-vuotiaille maksukykyisille henkilöille. Edellytämme myös moitteettomia luottotietoja ja pankkitiliä Suomessa. Varmista siis ennen pikaluoton hakemista, että säännölliset tulosi riittävät lainan sekä sen kulujen ja korkojen maksamiseen. Tutustu lainakustannuksiin ja korkotietoihin lainahakemusta tehdessäsi. Velkaongelmien ilmetessä asiantunteva asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Muista, että maksukykysi ollessa kunnossa, olemme enemmän kuin iloisia auttaessamme sinua arkesi rahoittamisessa! Lue aiheesta halutessasi lisää Vastuullisuus-osiostamme.

 

Miten hakea kertalaina tyyppistä pikaluottoa?

  • Tunnistaudu lainahakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Tee yksinkertainen lainahakemus muutamassa minuutissa.
  • Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen lähetämme pikaluoton halutessasi heti tilillesi.

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

HAE LUOTTOA

Miten hakea Limiittiä?

  • Tunnistaudu lainahakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin. Lue lisää liitteistä UKK-osiosta.
  • Odota lopullista lainapäätöstä hetki. Saat samantien alustavan luottopäätöksen. Lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen vastaanotat heti ensimmäisen nostosi.

Limiitti on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,90 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 443,05 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 443,05 €, todellinen vuosikorko 29,62 %

HAE LUOTTOA

Huom!

Tarjoamme asiakkaimmelle pikaluoton lisäksi muitakin käteviä arkea helpottavia palveluita. Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti tekee nettishoppailusta entistäkin joustavampaa. Voit nyt maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa. Lue lisää Lainaston Mastercard-luottokortista.

Lainasto Mastercard -luottokortti