Mikä on pikaluotto?

Pikaluotot ovat nopeita lainoja, jotka ovat saatavissa heti tilille. Helpon sähköisen hakemuksen saat täytettyä kätevästi ja nopeasti verkossa, jonka jälkeen pikaluotto on tililläsi parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Pikaluotto on siis nimensä mukaisesti pikainen. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia – valitset vain itsellesi sopivan lainan lukuisista erilaisista vaihtoehdoista. Mietitkö nyt, että miten ja mistä löydät juuri itsellesi oikean rahoitusratkaisun? Vastauksen kysymykseesi voit löytää tästä artikkelista!

Pikaluotto voi toimia nopeana apuna odottamattomia menoeriä paikatessa.

Mikä olisi juuri sinulle sopiva pikaluotto?

Pikaluotot kehittyivät aikanaan pankkilainojen ohelle vaihtoehtoisina rahoitusratkaisuina, joiden tarkoituksena oli helpottaa kuluttajien päivittäistä elämää. Kaikki alkoi pieneen rahantarpeeseen tarkoitetusta perinteisestä pikavipistä. Nykypäivänä vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja löytyy markkinoilta niin yllättävään lyhytaikaiseen tarpeeseen kuin jatkuvaankin tarpeeseen.

Arjen yllättävien kulujen ilmetessä rahaa tarvitsee nopealla aikataululla – päivien odottelulle on harvoin aikaa. Pikaluotot ovat aina vakuudettomia ja nopeita rahoitusratkaisuja, joiden saamiseksi kuluttajan ei tarvitse nähdä juuri ollenkaan vaivaa. Et joudu käyttämään aikaasi pankkivirkailijoiden tapaamiseen tai vaikeiden dokumenttien täyttämiseen – tarvitset vain internetyhteyden ja mobiililaitteen, jolla voit täyttää sähköisen lainahakemuksen.

Räätälöi oma rahoituksesi tarpeidesi mukaan

Pikaluottoa hakiessasi kannattaa pohtia, minkä kokoinen ja tyylinen laina sopisi parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Esimerkiksi auton hajotessa kannattaa ottaa kertaluontoinen pikavippi – kerkeät saamaan lainasi kerralla tilillesi jo ennen autokorjaamolle saapumista. Joustoluotto puolestaan kannattaa ottaa, kun tarvitset nopeasti saatavaa lainaa jatkuvaan tarpeeseen. Esimerkiksi remonttia tehdessä joustoluotto toimii erinomaisesti talouden hätävarana eli taloudellisena puskurinasi. Remontin aikana saattaa ilmetä ongelmia, joita tilisi saldo ei juuri sillä hetkellä pysty kattamaan. Joustoluoton avulla voit kuitenkin tehdä tilillesi nostoja luottorajasi puitteissa heti, kun uusia ongelmia ilmenee.

Virtuaalinen luottokortti käyttöösi jo tänään?

Me Lainastolla olemme kehittäneet uuden rahoitustuotteen, joka soveltuu niin pitkäaikaiseksi tueksi kuin yksittäisten hankintojen rahoittajaksi. Kyseessä on virtuaalinen luottokortti, tuttavallisemmin Lainasto Ostosraha. Ostosrahassa yhdistyy perinteisen pikavipin nopeus, joustoluoton joustavuus ja luottokortin turvallisuus. Voit nyt maksaa ostoksesi turvallisesti suoraan verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Lue lisää Lainaston Mastercard-luottokortista.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Kuka voi hakea pikaluottoa?

Lainoja voidaan Suomen lainsäädännön mukaisesti myöntää 18 vuotta täyttäneille maksukykyisille henkilöille. Suurin osa lainantarjoajista edellyttää myös moitteettomia luottotietoja sekä pankkitiliä Suomessa. Varmista siis ennen pikaluoton hakemista, että säännölliset tulosi riittävät lainan sekä sen kulujen ja korkojen maksamiseen. Muista siis aina tutustua lainakustannuksiin ja korkotietoihin lainahakemusta tehdessäsi.

Miten hakea pikaluottoa netistä?

Pankkiin ravaamisen sijaan, voit täyttää lainahakemuksen puhelimellasi missä vaan heti, kun huomaat tarvitsevasi nopeaa lainaa.

  • Tunnistaudu lainahakemukseen verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  • Tee yksinkertainen lainahakemus muutamassa minuutissa.
  • Myönteisen lainapäätöksen jälkeen pikaluotto on saatavilla heti tilillesi.

Täytettyäsi lainahakemuksen, saat tyypillisesti lainantarjoajalta henkilökohtaisen lainatarjouksen, jossa näkyy kaikki lainasta aiheutuvat kulut. Jos lainantarjoaja ei lainatarjouksessa näytä pikaluotosta aiheutuvia kuluja täysin läpinäkyvästi, emme suosittele käyttämään kyseisen toimijan rahoituspalveluita. Läpinäkyvä hinnoittelu on ehdoton vastuullisen toimijan merkki. Muista, että lainahakemus ei sido sinua ottamaan lainaa – valinnan lainan ottamisesta teet vasta allekirjoitettuasi sähköisen lainasopimuksen hakemuksen lopussa.

Pikaluoton hakeminen tapahtuu lähes poikkeuksetta netissä. Melkein mikä tahansa näytöllinen ja internetillä varustettu älylaite soveltuu pikaluoton hakemiseksi.

Lainasto Ostosraha – arkesi vaivaton rahoitusratkaisu

Tulevaisuus on täällä virtuaalisten luottokorttien muodossa! Maksaminen virtuaalisella luottokortilla on turvallista, nopeaa ja vaivatonta. Lainasto tarjoaa Lainasto Ostosrahaa, 100-3000 euron jatkuvaa luottoa automaattisesti virtuaaliseen luottokorttiin kytkettynä. Lainaston luottokortti ei sisällä erillisiä kuukausi- tai vuosi maksuja, mikä tekee siitä varsin edullisen vaihtoehdon hankintojesi rahoittamiseen.

Heti myönteisen luottopäätöksen annettuamme saat henkilökohtaisella luottorajalla varustetun luottokortin käyttöösi. Voit tehdä luottorajasi puitteissa yhden tai useamman hankinnan – takaisin maksat vain käyttämäsi luoton kuluineen. Käyttämätöntä luottorajaa ei luonnollisesti tule maksaa takaisin. Tämän takia luottokorttimme voi toimia pikavipin tavoin eli rahoittaa pieniä hankintoja nopeasti, tai vaihtoehtoisesti joustoluoton tavoin luoden käyttäjälleen vakaan taloudellisen puskurin, joka auttaa pidempiaikaisen rahantarpeen paikkaamisessa. Tutustu paremmin Lainasto Ostosrahaan!

HAE LUOTTOA
Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa