Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

 

Pikavippi 19v pähkinänkuoressa

Pikavippi on tyypillisesti 20-600 euron täysin vakuudeton laina, joka haetaan nettipohjaisella lainahakemuksella. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainan saamiseksi ei tarvitse kiinnittää henkilökohtaista omaisuuttaan ikään kuin pantiksi. Riittää, että lainantarjoaja pystyy vakuuttumaan lainanhakijan maksukyvystä. Tähän vaikuttaa useat ehdot, kuten maksuhäiriömerkittömyys ja säännölliset tulot. Pikavippejä on paljon erilaisia ja niitä kannattaa vertailla keskenään, kunnes löytyy se juuri sinulle paras pikavippi.

Hae luottoa 19v

Pikavippi on helppo ja nopea laina, mutta muihinkin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua. Lainasto tarjoaa 19-vuotiaille edullista luottoa, Ostosrahaa, johon on kytketty virtuaalinen luottokortti. Luottokortilla voit maksaa esimerkiksi Netflix-laskusi, tilata ruokaa tai shoppailla netissä. Rahan nostaminen luottokortilta omalle tilillesi on toki myös mahdollista nopeasti.

HAE OSTOSRAHAA

 

Minkälainen laina pikavippi 19v on?

Pikavippi 19v on nimensä mukaisesti pikainen laina. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, ja rahat saa tilille erittäin nopeasti. Pikavippiä hakiessa tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jolla tunnistautua hakemusjärjestelmään. Pientä pikalainaa hakiessa tulotietoja ei tarvitse varmistaa, ellei kyse ole poikkeuksellisista summista. Pikavipin normaali käsittelyaika on viisi pankkipäivää, mutta pikavipeille tyypillisesti voit halutessasi saada sen tilillesi myös nopeutetulla aikataululla.

Pikavippi on nopea laina erityisesti siksi, että sen hakemista varten ei yleensä tarvitse todistaa tulotietoja. Riittää, että hakijalla on puhdas maksuhäiriörekisteri.

Pikavippiä voi käyttää monenlaiseen ostokseen. Esimerkiksi 500 eurolla ostaa jo melkoisen kasan joululahjoja, ravintolaillallisia tai vaikka ihan vain ruokaa ja juomaa. Pikavipillä voi myös ostaa esimerkiksi äkkilähdön lämpimään. Huomaathan, että matkabudjettia suunnitellessa ei kannata laskea liikaa pikavipin varaan, sillä laina on aina lainaa. Älä hae pikavippiä tai muutakaan lainaa, jos tiedät ettet pysty maksamaan sitä ajoissa takaisin.

Vakuudettomia pikavippejä nopeasti sähköisellä hakemuksella

Sähköinen lainahakemus on nopea täyttää.

Onko pikavipille muita vaatimuksia kuin 19v ikä?

Pienelle pikavipille ei ole tyypillisesti muita vaatimuksia kuin vähintään 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja puhdas luottohäiriörekisteri. Jos olet menettänyt luottotietosi, lainaa ei myönnetä sinulle. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa vuosia. Nopeiten pääset siitä eroon maksamalla velkasi takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.

Huomaathan myös, että vaikka pikavippiä saa näillä perusperiaatteilla, lainan hakeminen ei ole järkevää jos tulosi ovat todella pienet. Lainantarjoaja voi evätä hakemuksen, jos hakijalla ei ole muita tuloja kuin esim. työttömyystuki tai opintotuki. Lainan takaisinmaksaminen on erittäin hankalaa, jos kuukausittain käteen jäävä summa on vain muutamia satasia. Lainan maksamatta jättäminen taas aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle paitsi perintätoimistolle: luotonantaja kärsii luottotappion, ja asiakas menettää luottotietonsa.

 

Olen 19-vuotias, ja vippi ei sovi minulle. Miten toimin?

Lainastolta voit hakea pikavippiä suurempaa ja joustavampaa luottoa, Ostosrahaa. Ostosrahaa on saatavissa 100-3000€. Pienemmän luoton ottaessasi Ostosraha toimiikin halutessasi pikavipin kaltaisesti. Ostosrahan hakeminen on yhtä ketterää ja helppoa kuin pikalainankin hakeminen.

Ostosrahan yhteyteen on automaattisesti kytketty virtuaalinen Mastercard-luottokortti. Sen avulla voit käyttää rahaa verkkokaupoissa tai nostaa rahaa kortilta tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, silloin kun tarvitset. Vaikka käytössäsi olisi 2000 euron luotto, voit halutessasi käyttää siitä vain 100 euroa. Maksat kuluja ja korkoa ainoastaan siitä summasta, mitä olet käyttänyt.

Lainasto Ostosraha on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 20,00 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 444,34 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3 444,34 €, todellinen vuosikorko 29,71 %.

Ostosraha on perinteistä pikavippiä huomattavasti joustavampi ja käyttötarkoituksiltaan monipuolisempi vaihtoehto. Jos olet vakituisissa palkkatöissä, suosittelemme sitä jokapäiväiseksi arjen apulaiseksi: henkilökohtainen luottokortti on ketterämpi valinta kuin 4 kuukauden takaisinmaksuajan kertaluotto. Pääset hakemaan Ostosrahaa alla olevasta linkistä.

HAE OSTOSRAHAA

 

Lainasto asiakaspalvelu

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme palvelee sinua aukioloaikojemme 09-17 puitteissa.

Huomioi, että Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, eikä sen standardeihin kuulu luoton myöntäminen maksuhäiriömerkinnän omaavalle henkilölle.