Pikavippi 19-vuotiaalle

Tänä päivänä pikavipiksi lasketaan mikä tahansa laina, jonka voi saada sähköisellä hakemuksella hyvin nopealla aikataululla. Pikavippi kuuluu vakuudettomien lainojen piiriin. Pikavipeiksi ei luokitella kuitenkaan luottokortteja, jotka voivat olla fyysisessä tai virtuaalisessa muodossa, ja joita on myös mahdollista hakea sähköisellä hakemuksella ilman vakuuksia tai takaajaa. Pikavippi 19v on siis käytännössä mikä tahansa pikavipin kriteerit täyttävä laina, joka luotontarjoajasta riippuen voidaan myöntää jo 19-vuotiaalle lainanhakijalle.

Etkö ole täyttänyt vielä 19 vuotta? Vasta täysi-ikäiseksi tulleen nuoren voi olla monestakin syystä hankalaa saada nopeasti lainaa, mutta mahdotonta se ei ole. Lue lisää 18-vuotiaiden pikavippivaihtoehdoista ja siitä, mitä nuorelta hakijalta myönteisen lainapäätöksen saamiseksi vaaditaan.

Muuta luotta 19-vuotiaalle

Pikavippi 19v on helppo ja nopea laina, mutta muihinkin vaihtoehtoihin kannattaa tutustua. Luottokortti on yksi vaihtoehto, mutta sitä ei voi millään mittapuulla laskea nopeaksi rahoitusvaihtoehdoksi silloin, kun tarve on akuutti. Fyysisen kortin kotiin saapuminen kestää useamman vuorokauden tai pahimmillaan jopa viikkoja. Virtuaalisessa muodossa olevan luottokortin voi sen sijaan saada käyttöön huomattavasti nopeammin. Yksi tällainen vaihtoehto on esimerkiksi Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti nimeltä Ostosraha.

HAE LUOTTOA
19-vuotiaskin saattaa joutua turvautumaan pikavippiin tai muuhun luottoon. Vaikka emme elä enää pikavippien villissä lännessä, kannattaa silti hieman tutustua tarjontaan, sillä eri tilanteisiin sopivia vaihtoehtoja on useita. Valitsemalla tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon voit itsekin ottaa rennommin.

Mikä pikavippi sopii 19v nuorelle parhaiten?

Erilaisia luottoja ja pikavippityyppejä on useita ja se, mikä sopii kenellekin parhaiten on lähes täysin riippuvainen tarpeesta. 19-vuotias, joka asuu omillaan, ja jolla on tilapäisesti talous tiukalla saattaa tarvita pikaisesti lainaa, vaikkapa viikonlopun ruokamenoihin. Tällöin pieni kertalaina tyyppinen pikavippi voi olla sopiva vaihtoehto. Jos pieni muutaman sadan euron pikavippi ei riitä, on mahdollista tällöin hakea suurempaa kertalaina tyyppistä kulutusluottoa. On syytä kuitenkin muistaa, että vakuudettomat lainat ja luotot ovat aina vakuudellisia kalliimpia, joten varsinkin suurempien pikavippien hakemista kannattaa tarkkaan harkita.

Kertalaina tyyppiset pikavipit ja luotot toimivat silloin, kun on etukäteen tiedossa paljonko lainaa tarvitaan. Jatkuvampaan lainatarpeeseen soveltuvat paremmin sen sijaan joustoluotot, sillä ne mahdollistavat oman luottorajan puitteissa useamman käyttökerran ilman luotonhakuprosessin uudelleenläpikäyntiä käyttökertojen välissä.

Mikä on kaiken kattava laina 19v nuorelle?

Kaiken kattavaa lainatyyppiä, joka soveltuisi 19v nuorukaiselle voi olla vaikea löytää, mutta lähelle voidaan päästä valitsemalla pikavipeistä se joustavin vaihtoehto eli joustoluotto. Jos lisäksi helppokäyttöisyys ja turvallisuus ovat painavia tekijöitä, sopii silloin harkita virtuaalista luottokorttia. Virtuaalista luottokorttia voidaan pitää itse asiassa joustoluoton tai oikeastaan minkä tahansa pikavipin varteen otettavana kilpailijana. Se on erittäin turvallinen maksuväline, jonka voi saada myös pikaisella aikataululla käyttöön, ja joka on vähintään yhtä joustava kuin joustoluotto.

Olen 19v opiskelija. Minulle ei ole juurikaan kertynyt opintopisteitä eli enhän minä voi saada luottokorttia? Väittämä saattaa pitää paikkaansa esimerkiksi yli 2000 euron luottorajan luottokorteissa, mutta Lainasto Ostosraha on porrastetusti korotettavissa jopa 3000 euroon asti eikä sen saamiseksi vaadita ennalta kerättyä opintopistemäärää. Käy tutustumassa Ostosrahaan tai siirry suoraan luottohakemukseen alla olevasta linkistä.

Sinua saattaa kiinnostaa lukea lisää aiheesta: Luottokortti opiskelijalle.

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa