Huom. Väliaikainen korkokattolaki voimassa 30.9.2021 saakka lue lisää

Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

Oletko 19v ja pikavipin tarpeessa? Olet tullut oikeaan osoitteeseen: Lainaston pikalaina on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa ruhtinaalliset 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Sitä voi hakea jokainen yli 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva ja puhtaan maksuhäiriörekisterin omaava henkilö.

 

Pikavippi 19v pähkinänkuoressa


Lainaston pikalaina on 100-400 euron laina, jolle saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Lainan nimelliskorko on 28,6 %, ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 48,9 %.

Laina maksetaan takaisin kuudessa erässä. Viisi ensimmäistä erää ovat pienempiä, ja viimeisessä erässä maksetaan jäljellejäävä summa. Esimerkiksi 100 euron lainalle takaisinmaksuerät ovat seuraavanlaiset:

  1. 10 €
  2. 10 €
  3. 10 €
  4. 10 €
  5. 10 €
  6. 87,50 €

Yht. 137,50 €. Lainalle tulee kuluja täten yhteensä 37,5 €.

HAE PIKAVIPPIÄ

 

Minkälainen laina pikavippi 19v on?


Pikavippi 19v on nimensä mukaisesti pikainen laina. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, ja rahat saa tilille erittäin nopeasti. Pikavippiä hakiessa tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jolla tunnistautua hakemusjärjestelmään. Hakemukseen ei tarvitse täyttää kuin pankkitilin numero ja perustiedot sekä arvio tuloista ja menoista. Huomaathan, että pientä 100-400 euron pikalainaa hakiessa tulotietoja ei tarvitse varmistaa, ellei kyse ole poikkeuksellisista summista. Yleensä pikavippi maksetaan tilille 10-30 minuutissa hakemuksen täyttämisen aloittamisesta.

Pikavippi on nopea laina erityisesti siksi, että sen hakemista varten ei tarvitse todistaa tulotietoja. Riittää, että hakijalla on puhdas maksuhäiriörekisteri.

Pikavippiä voi käyttää monenlaiseen ostokseen. 100-400 eurolla ostaa jo melkoisen kasan joululahjoja, ravintolaillallisia tai vaikka ihan vain ruokaa ja juomaa. Pikavipillä voi myös ostaa esimerkiksi äkkilähdön lämpimään. Huomaathan, että matkabudjettia suunnitellessa ei kannata laskea liikaa pikavipin varaan, sillä laina on aina lainaa. Älä hae pikavippiä, jos tiedät ettet pysty maksamaan sitä ajoissa takaisin.

 

pikavippi-19v

HAE PIKALAINAA

 

Onko pikavipille muita vaatimuksia kuin 19v ikä?


Pienelle pikavipille ei ole muita vaatimuksia kuin 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa ja puhdas luottohäiriörekisteri. Jos olet menettänyt luottotietosi, emme voi valitettavasti myöntää sinulle lainaa. Lainasto Oy noudattaa vastuullista luotonantotapaa, eikä sen standardeihin kuulu luoton myöntäminen maksuhäiriömerkinnän omaavalle henkilölle. Huomaathan, että maksuhäiriömerkintä voi kestää jopa vuosia. Nopeiten pääset siitä eroon maksamalla velkasi takaisin maksusuunnitelman mukaisesti.

Huomaathan, että vaikka pikavippiä saa näillä perusperiaatteilla, sen hakeminen ei ole järkevää jos tulosi ovat todella pienet. Voimme evätä hakemuksen, jos hakijalla ei ole muita tuloja kuin esim. työttömyystuki tai opintotuki. Lainan takaisinmaksaminen on erittäin hankalaa, jos kuukausittain käteen jäävä summa on vain muutamia satasia. Lainan maksamatta jättäminen taas aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle paitsi perintätoimistolle: luotonantaja, Lainasto Oy kärsii luottotappion, ja asiakas menettää luottotietonsa.

 

Olen 19-vuotias, ja haluan suuremman lainan. Miten toimin?


Voit myös hakea NordCredit Joustoluottoa. Huomaathan, että sitä myönnetään tiukemmilla kriteereillä kuin 100-400 euron pikalainaa, sillä kyseessä on useiden tuhansien eurojen luottotili.

Joustoluotto onkin tavallaan kuin luottokortti verkossa. Sen avulla voit nostaa rahaa tilillesi juuri sen verran kuin tarvitset, silloin kun tarvitset. Vaikka käytössäsi olisi 2000 euron luotto, voit halutessasi nostaa siitä vain 100 euroa. Maksat kuluja ja korkoa ainoastaan siitä summasta, mitä olet nostanut.

Joustoluoton hakeminen on käytännössä yhtä ketterää  ja  helppoa kuin pikalainan. Voit todistaa tulotietosi kätevästi napin painalluksella. Voit myös lähettää tulotositteen esimerkiksi palkkanauhan muodossa WhatsApp-viestillä.

Joustoluotto on 100-3000 euron luottotili, jonka nimelliskorko on 60 %. Luoton nostoprovisio on 14 % ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 112,81 % (laskettuna 2000 euron keskimääräiselle luotolle 34 kk maksuajalla). Tilinhoitomaksu 0 €/kk, avausmaksu 0 €.

Joustoluotto on kuin perinteinen pikavippi, mutta paranneltu versio! Jos olet vakituisissa palkkatöissä, suosittelemme sitä jokapäiväiseksi arjen apulaiseksi: henkilökohtainen luottotili on ketterämpi valinta kuin 12 kuukauden takaisinmaksuajan kertaluotto. Luottotilin avaaminen ei maksa mitään: hae joustoluottoa vaikka heti!

AVAA JOUSTOLUOTTOTILI