Asiakaspalvelu Asiakaspalvelumme puhelinnumero0600 30 6000 (1€/puhelu+1,98€/min) | arkisin 09-17

UUTTA SIVUSTOLLA - Lainaston uudistunut konsepti & tuotevalikoima!

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää. Nyt haluamme esitellä teille täysin uuden Lainasto Ostosrahan. Lainasto Ostosraha korvaa perinteisen Pikavipin ja Limiittiluoton, jotka ovat poistuneet tuotevalikoimastamme. Lainasto Ostosrahaan on automaattisesti kytketty virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä ostoksia suoraan verkossa.

Reissuluotto matkan varalle

Jos olet lähdössä matkalle, mutta tilillä ei ole tarpeeksi rahaa, reissuluotto tulee apuun. Nimensä mukaisesti reissuluotto otetaan matkustamista varten, ja se onkin helppo tapa kasvattaa matkakassaa nopeasti. Reissuluotto-nimisiä lainatuotteitakin on, mutta siihen tarkoitukseen toimii täydellisesti myös Lainaston Laina sekä Ostosraha. Mikäli tarvitset luottoa vain muutamia satasia, Lainasto Laina on valintasi, suurempaan matkakassan tarpeeseen puolestaan auttaa Lainaston Ostosraha. Luotto auttaa myös kattamaan yllättävät ja äkilliset menot reissun aikana.

Matkalle lähtöä helpottaa reissuluotto!

Reissuluoton avulla voit nauttia matkastasi täysin rinnoin

Reissuluoton avulla voit vaikka korottaa hotellisi tasoa, shoppailla hieman enemmän tai nauttia matkakohteen kulinaristisista elämyksistä. Reissuluoton avulla voit toki jo matkaa suunnitellessa pohtia mahdollisesti hiukan kaukaisempaa matkakohdetta, tai kohdetta johon lennot ovat muuten hiukan arvokkaampia. Reissun päällä on ikävä alkaa kitsastelemaan, joten nauti lomastasi täysin rinnoin reissuluoton avulla! Lisäksi matkustaessa on aina syytä varautua äkillisiin ja yllättäviinkin menoihin, toisinaan kaikkia kustannuksia on mahdotonta tietää etukäteen ennen lähtöä. Reissuluoton avulla voit taata myös sen että reissusi ei mene pilalle rahan loppuessa kesken yllättävän menon sattuessa.

Pikalaina on nopea ratkaisu reissubudjetin vajeeseen

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät, tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan kasvattaaksesi reissubudjettiasi. Lainaston Laina näppärä perinteinen pikavippi jonka etuna on sen helppo käyttöisyys ja nopea käsittelyaika. Lainaston lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa ja saat lainapäätöksesi todella nopeasti. Näin sinun ei tarvitse lykätä reissusuunnitelmiasi lainahakemuksen käsittelyn tai lainapäätöksen odottamisen takia.
HAE LAINASTO LAINA

Lainasto Ostosraha tuo turvaa matkustaessa

Mikäli reissubudjetti ei tuota sinulle ongelmaa ja varsinainen reissuluotto ei ole sinulle tarpeen, voi Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti eli Ostosraha olla silti sinulle oiva apu lisäämään turvallisuudentunnetta matkustaessasi. Lainasto Mastercard on täysin sähköinen luottokortti. Mikäli sinulla kävisi niin harmillinen tilanne että lompakkosi varastettaisiin reissusi aikana, säilyisi sinulla silti yksi luottokortti nettimaksamista varten. Toisinaan luottokorttien uusimiseen voi vierähtää aikaa ja virtuaalinen luottokortti tuokin oivan jouston myös näihin hetkiin. Lue lisää Ostosrahasta.

OSTOSRAHA HAKEMUKSEEN

Lainasto on luotettava reissukumppani

Lainasto on tarjonnut  joustavia rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011 lähtien. Meille on alusta lähtien ollut tärkeää tarjota asiakkaat huomioivaa, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuvia ratkaisuja mahdollisimman mutkattomalla ja vastuullisella tavalla. Olemme myöntäneet satoja tuhansia luottoja ja kehittäneet palveluprosessiamme entisestään niistä kertyneiden kokemusten myötä.

 

Hae lainaa Lainastolta ja nauti huolettomasta matkailusta!