Reissuluotto helpottaa matkaan lähtöä | Lainasto Oy

Reissuluotto matkan varalle

Jos olet lähdössä matkalle, mutta tilillä ei ole tarpeeksi rahaa, reissuluotto tulee apuun. Nimensä mukaisesti reissuluotto otetaan matkustamista varten, ja se onkin helppo tapa kasvattaa matkakassaa nopeasti. Reissuluotto-nimisiä lainatuotteitakin on, mutta siihen tarkoitukseen toimii täydellisesti myös Lainasto Ostosraha. Mikäli tarvitset luottoa vain muutamia satasia taikka suuremman matkakassan, on Lainaston Ostosraha apunasi. Luotto auttaa myös kattamaan yllättävät ja äkilliset menot reissun aikana.

Ostosrahan avulla voit viettää hieman leveämpää lomamoodia.
HAE OSTOSRAHAA

Reissuluoton avulla voit nauttia matkastasi täysin rinnoin

Reissuluoton avulla voit vaikka korottaa hotellisi tasoa, shoppailla hieman enemmän tai nauttia matkakohteen kulinaristisista elämyksistä. Reissuluoton avulla voit toki jo matkaa suunnitellessa pohtia mahdollisesti hiukan kaukaisempaa matkakohdetta, tai kohdetta johon lennot ovat muuten hiukan arvokkaampia. Reissun päällä on ikävä alkaa kitsastelemaan, joten nauti lomastasi täysin rinnoin reissuluoton avulla! Lisäksi matkustaessa on aina syytä varautua äkillisiin ja yllättäviinkin menoihin, toisinaan kaikkia kustannuksia on mahdotonta tietää etukäteen ennen lähtöä. Reissuluoton avulla voit taata myös sen että reissusi ei mene pilalle rahan loppuessa kesken yllättävän menon sattuessa.

Pikalaina on nopea ratkaisu reissubudjetin vajeeseen

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät, tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan kasvattaaksesi reissubudjettiasi.  Perinteisen pikavipin etuna on sen helppo käyttöisyys ja nopea käsittelyaika. Pikavippien lainahakemus on tyypillisesti simppeli ja yksinkertainen – suurin osa lainantarjoajista antaa lainapäätöksen hyvin nopeasti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainasto Ostosraha tuo turvaa matkustaessa

Lainasto Ostosraha tarjoaa avun niin muutaman satasen nopeaan luottoon sekä suurempaan jatkuvaan luottoon. Mikäli reissubudjetti ei tuota sinulle ongelmaa ja varsinainen reissuluotto ei ole sinulle tarpeen, voi Lainaston virtuaalinen Mastercard-luottokortti eli Ostosraha olla silti sinulle oiva apu lisäämään turvallisuudentunnetta matkustaessasi. Lainasto Mastercard on täysin sähköinen luottokortti, joka ei sisällä erillisiä kuukausi- tai vuosimaksuja. Mikäli sinulla kävisi niin harmillinen tilanne että lompakkosi varastettaisiin reissusi aikana, säilyisi sinulla silti yksi luottokortti nettimaksamista varten. Toisinaan luottokorttien uusimiseen voi vierähtää aikaa ja virtuaalinen luottokortti tuokin oivan jouston myös näihin hetkiin.

Ostosraha on jatkuva täysin vakuudeton luotto. Hakiessasi Ostosrahaa saat käyttöösi aluksi 300-500 euron kokoisen luottorajan, joka on kuitenkin korotettavissa 3000€ asti. Luottorajasi puitteissa voit käyttää luottokorttia joustavasti juuri, kun rahantarve pääsee yllättämään. Toisaalta ulkomailla virtuaalisen luottokortin käyttäminen ei aina ole mahdollista – onneksi Lainaston luottokortilta voi tehdä nostoja suoraan omalle tilille erittäin nopeasti.

Lainaston Ostosrahan hakemus on aivan yhtä nopea kuin perinteisen pikavipin hakemus. Luottohakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutamia minuutteja ja luottopäätöksen saa aukioloaikojemme puitteissa (09-17) varsin nopeasti. Näin sinun ei tarvitse lykätä reissusuunnitelmiasi luottohakemuksen käsittelyn tai luottopäätöksen odottamisen takia. Lue lisää Ostosrahasta.

HAE OSTOSRAHAA

Lainasto on luotettava reissukumppani

Lainasto on tarjonnut  joustavia rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011 lähtien. Meille on alusta lähtien ollut tärkeää tarjota asiakkaat huomioivaa, moniin eri rahoitustarpeisiin mukautuvia ratkaisuja mahdollisimman mutkattomalla ja vastuullisella tavalla. Olemme myöntäneet satoja tuhansia luottoja ja kehittäneet palveluprosessiamme entisestään niistä kertyneiden kokemusten myötä.

Hae luottoa Lainastolta ja nauti huolettomasta matkailusta!

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa