Matkustaminen on monille suuri intohimo ja keino rentoutua arjen kiireiden keskellä. Kuitenkin matkakassan riittämättömyys voi usein aiheuttaa huolta ja rajoittaa matkasuunnitelmia. Onneksi tähän haasteeseen tarjoaa ratkaisun reissuluotto, joka mahdollistaa matkailun ilman rahahuolia. Reissuluotto on kätevä tapa saada tarvittava rahoitus matkaa varten ilman, että koko summaa tarvitsee maksaa heti kerralla. Se mahdollistaa matkasta nauttimisen täysillä ja kulujen hoitamisen myöhemmin sovitussa aikataulussa.

Ostosraha on erinomainen matkakumppani. Se kulkee mukanasi puhelimessa kaikkialla, ja sen avulla maksaminen on helppoa sekä verkossa että fyysisissä kaupoissa lähimaksun turvin.

HAE LUOTTOA

Mikä on reissuluotto?

Reissuluotto on käytännössä sama asia kuin kulutusluotto, mutta termiä käytetään silloin, kun luottoa haetaan nimenomaan matkustamista varten. Se voi olla jokin joustava rahoitusvaihtoehto, joka mahdollistaa unelmien lomamatkan suunnittelun ja tarjoaa samalla lisävaroja paikan päällä koettaviin seikkailuihin. Hyvä reissuluotto ei rajoitu yhteen käyttökertaan, vaan on joustava mahdollistaen useamman käyttökerran tarpeen mukaan.

Reissua varten sopivaa luottoa voi hakea monesta eri paikasta, kuten pankeista tai rahoitusyhtiöistä. Hakemus tehdään verkossa, ja päätöksen saa yleensä nopeasti. Reissuluoton ehdot, kuten korko ja maksuaika, voivat vaihdella eri luotontarjoajien välillä, joten on suositeltavaa tehdä hieman tutkimustyötä eri luottojen välillä ennen valintaa.

Reissuluotto voi auttaa sinua matkasi suunnittelussa ja toteutuksessa

Matkustaminen voi olla unohtumaton kokemus, mutta se voi myös aiheuttaa taloudellista stressiä. Reissuluotto tarjoaa kuitenkin kätevän ratkaisun matkan suunnitteluun ja toteutukseen. Matkustamiseen soveltuva luottotyyppi mahdollistaa matkabudjetin joustavan hallinnan ja antaa sinulle vapauden nauttia unelmiesi lomasta huolettomasti.

Olitpa sitten suuntaamassa eksoottiselle rantalomalle tai tutustumassa uusiin kulttuureihin kaupunkilomalla, reissuluotto voi auttaa sinua hyödyntämään erilaisia tarjouksia ja alennuksia matkan varaamisessa. Jos esimerkiksi löydät edullisen lentotarjouksen tai hotellitarjouksen rajallisella aikavälillä, voit hyödyntää reissuluoton nopeasti ja varata matkan heti. Näin voit säästää merkittävästi rahaa ja saada enemmän vastinetta matkabudjetillesi.

Matkaa varten varattu luotto tarjoaa myös turvaa yllättävien tilanteiden varalta. Matkoilla voi aina tapahtua odottamattomia asioita, kuten lennon peruuntuminen tai sairastuminen. Tällaisissa tilanteissa reissuluotto antaa sinulle taloudellista joustoa selviytyä ylimääräisistä kuluista ja mahdollistaa matkan jatkumisen suunnitelmien mukaan.

Meren äärellä viettämisen tiedetään vähentävän stressiä. Varautuminen yllättäviin tilanteisiin etukäteen, kuten taloudellisiin, voi puolestaan ennaltaehkäistä stressin syntymistä. Kuva: Adobe Stock.

Millainen luotto sopii matkustavalle?

Olemme sitä mieltä, että luoton joustavuus on keskeinen tekijä, kun mietitään, millainen rahoitus sopii parhaiten matkustavalle. Kuvittele tilanne, jossa olet matkalla ulkomaille ja kohtaat odottamattoman kustannuksen, vaikka jonkinlaisena matkasuunnitelmien muutoksena. Joustava luottoraja voi olla hyödyllisempi tässä kuvitteellisessa, mutta mahdollisessa tilanteessa, kuin etukäteen määritelty lainasumma. Tämä yksinkertaisesti siitä syystä, että luottorajallinen vaihtoehto antaa sinulle mahdollisuuden käyttää rahaa tarpeen mukaan eikä sido sinua mihinkään tiettyyn summaan. Erinomaisia luottorajallisia matkakumppaneita ovat esimerkiksi luottokortit.

Joustavuutta tarjoava luottokortti on loistava matkakumppani, mutta ulkomailla matkustaessa on huomioitava muutamia asioita. Lue vinkkimme luottokortin käyttöön ulkomailla.

Ostosraha sopii reissuluotoksi

Ostosraha on joustava ja monipuolinen rahoitusratkaisu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden rahoittaa erilaisia hankintoja, kuten matkustamista. Sen joustavuus on sen suurimpia vahvuuksia. Voit itse päättää, kuinka paljon haluat käyttää luottoa ja milloin. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon matkustamiseen, sillä matkabudjetti voi vaihdella suuresti riippuen kohteesta, matkan pituudesta ja suunnitelluista aktiviteeteista.

Ostosraha on kuin luottokortti, mutta virtuaalinen. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Voit hakea virtuaalista luottokorttia verkossa, ja saat päätöksen hakemuksestasi nopeasti. Tämä tarkoittaa, että voit saada rahoituksen matkaasi varten jopa viime hetkellä. Ostosrahan avulla voit tehdä ostoksia verkkokaupoissa ympäri maailmaa helposti ja turvallisesti. Lisäksi Ostosraha on yhteensopiva Google Payn kanssa, mikä tekee maksamisesta verkossa vieläkin helpompaa ja nopeampaa. Hae omasi täyttämällä helppo ja nopea luottohakemus!

HAE LUOTTOA

Lainaston korttiluotto on vakuudeton jopa 3 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19,50 %. Luotonhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Esimerkki: 3 000 euron luoton luottokustannukset 12 kk maksuajalla yhteensä 435,79 €, takaisinmaksettava kokonaissumma 3435,79 €, todellinen vuosikorko 29,10 %.

Ostosraha
Visa-logo

Virtuaalinen Visa-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa