Limiittiluotto on jatkuva joustolaina, jonka avulla kesälomasuunnitelmatkaan eivät jää haaveeksi – Lainasto

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Suomessa kesälomakausi käy vilkkaimmillaan ja monet lomalaiset suuntaavatkin kotisohvan sijasta viettämään vapaansa joko ulkomaille tai luonnon rauhaan kesämökille. Koska työpaikkojen tarjoama lomaraha ei valitettavasti ole Suomessa lakisääteinen, aiheuttavat lomasuunnitelmat turhan monelle arjen raskaan raatajalle ylimääräistä päänsärkyä kesäkuukausien henkilökohtaisen budjetoinnin suhteen. Onneksi työsopimustaan manaavan lomasuunittelijankaan ei kuitenkaan tarvitse väliaikaisen rahapulankaan kohdalla ainakaan kokonaan luopua kylmän talven läpi muhineista kesähaaveistaan, sillä Lainaston Limiittiluotto tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta joustolainaa 2 000€ luottorajalla ja ainutlaatuisella osamaksumahdollisuudella, jonka avulla pystyt jakamaan lomakauden kustannukset maksettavaksi kätevästi useamman kuukauden tuloista.

Limiittiluotto tarjoaa 200 – 2 000€ joustolainaa kätevästi ja nopeasti ilmaisen verkkohakemuksen välityksellä

Limiittiluotto on uusi joustava vakuudeton rahoitusväline, joka on tarkoitettu kaikille 21-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on moitteettomat luottotiedot ja jotka täyttävät Lainaston luotonantokriteerit. Joustolaina on haettavissa kätevästi ja nopeasti helppokäyttöisen verkkohakemuksen välityksellä turvallisesti omia verkkopankkitunnuksiasi käyttäen, emmekä kysele hakijoiden lainantarpeen perään. Limiittiluotto -joustolainan varat ovat nostettavissa pankkitilillesi ympäri vuorokauden kätevästi joko tekstiviestin tai verkkopalvelun välityksellä ja voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän nostoja kuukaudessa. Joustolainan minimi kertanosto on 100€ ja Limiittiluotolta siirtämäsi rahat siirtyvät tilillesi pankkiyhteydestäsi riippuen parhaimmillaan välittömästi nostopyyntösi jälkeen. Kuluvan kuun aikana käyttämäsi joustolaina laskutetaan seuraavan kuukauden lopulla, jonka jälkeen voit itse päättää maksatko koko velkasi kerrallaan pois, vai jaksotatko tekemäsi nostot maksettavaksi takaisin useamman kuukauden aikana juuri sinulle parhaiten sopivissa kuukausierissä. Näin voit esimerkiksi maksaa isommat kertaostokset kätevästi osamaksulla tai jakaa vaikkapa kesäloman Thaimaan-matkasta aiheutuneet kustannukset hoidettavaksi vasta tulevista syksyn palkkapusseista. Joustolainan jatkuvuus tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttämäsi luottolimiitti palautuu aina automaattisesti uudelleen käytettäväksesi samaan tahtiin, kuin maksat aiemmin tekemiäsi nostoja takaisin Lainastolle.

 

Ole hyvä ja toteuta unelmasi Limiittiluotto -joustolainan avulla täyttämällä ilmainen lainahakemus tästä!

 

Ostosraha

Mastercard logo

Virtuaalinen Mastercard-luottokortti

100 - 3 000 €

Hae Ostosrahaa